10 medicinaal gebruik van geneesmiddelen HoningJe houdt van de honing, is het niet? Natuurlijk, wie niet! En 'zoet en heerlijk! Maar elke keer dat je verbruikt honing, niet je ooit denken aan de voordelen voor de gezondheid biedt ontelbare?

Honing is rond voor duizenden jaren en is een integraal onderdeel van onze cultuur. Zelfs terug in 380-320 voor Christus, hebben de wonderen van honing is erkend en gedocumenteerd in de vroege Vedische en Griekse teksten met verwijzing naar zijn geneeskrachtige en genezing.


Honing wordt ook gebruikt voor diverse medische doeleinden die nu wetenschappelijk bewezen ook. Wilt u meer weten over dit wonder vloeistof weten? Ga je gang en geef het een te lezen!

Honing en verkoudheid:

Iedereen is zich bewust van het feit dat het hebben van een beetje 'honing geeft onmiddellijke verlichting voor keelpijn en diverse andere symptomen van influenza-infectie vroeg. Honing vergemakkelijkt hoesten ook, vooral degene die herhaaldelijk voorkomt in de nacht. Elk type van keelontsteking zal krijgen opgelucht uit een lepel honing of siropen of brouwsels gemaakt van honing.

Honing en zure reflux:

Honing is heerlijk bij het beheersen van zure reflux. Omdat honing is 129 keer meer viskeuze dan water op lichaamstemperatuur, helpt veel om gastro-oesofageale reflux te voorkomen. Patiënten met deze aandoeningen moeten proberen om een ​​beetje 'honing hebben wanneer je voelt dat de symptomen verschijnen.

Honing en bacteriën:

Studies hebben aangetoond dat honing ontmoedigt de groei van bacteriën, met name zoals Staphylococcus aureus en Pseudomonas aeruginous die spijsverteringsproblemen veroorzaken. Dus het eten van een beetje 'honing wanneer u squishy in de buik voelt is zeer aan te raden.

Honing en Wondzorg:

Toegepast op snijwonden en brandwonden van de huid, honing toont de resultaten van opmerkelijke genezing. FDA heeft ook ingestemd met het gebruik van honing voor de toepassing op de snit en brandwonden op de huid. Honing is licht zuur, en daarom helpt in rustgevende en wondbehandeling.

Honing en allergieën:

Honing is bekend om hulp aan mensen die lijden aan vele allergieën wind veroorzaakt door graspollen en ambrosia te brengen. Sommige mensen die allergisch zijn voor pollen en gras hebben de neiging om problemen verstopte neus en ademhaling. Het wordt gezien en medisch erkende dat de honing beschikt over de mogelijkheid te verduidelijken verstopte neus en gemak van andere effecten van dergelijke allergieën.

Honing en littekens:

Honing heeft antibacteriële en ontstekingsremmende stoffen die helpen bij het versoepelen van littekens op de huid. Consequente toepassing van honing en olijfolie continu voor twee of drie weken zal merkbare resultaten te tonen.

Honing En Hangover:

Na een leuke partij, kan de ochtend kater vervelend zijn en ondergang van de hele dag. De volgende keer als je in een situatie als deze, gewoon 2-3 eetlepels honing. Het zal de snelheid van uw stofwisseling, en je zal weer als herboren voelen in een mum van tijd.

Honing Hoe Immunity Booster:

In 2010 heeft de Universiteit van Amsterdam meldde dat honing heeft een eiwit genaamd defensing-een die helpt om bacteriën te doden. Ander onderzoek werd geconcludeerd dat vanwege de aanwezigheid van dit eiwit, consumeren honing verbeteren immuniteitsniveaus van ons systeem te helpen bij de bestrijding van infecties en bestrijden voordat verspreidt in het lichaam.

Honing en de recente ontwikkelingen:

In recente studies is te zien dat de honing straling geïnduceerde dermatitis, die optreedt bij patiënten met borstkanker die chemotherapie proces voorkomen.

Honing orale rehydratie:

Na een uitgebreide studie en onderzoek hebben we gezien dat honing verkort de duur van diarree bij zuigelingen en kinderen. Vanwege deze eigenschap kan honing veilig worden gebruikt als vervanging voor glucose in orale rehydratie, die wordt gegeven aan kinderen met diarree en dysenterie.

Niet alleen de smaak, biedt ook voordelen van honing zijn lief! Dus vergeet niet om een ​​kleine hoeveelheid honing in uw dagelijkse voeding!

Je honing elke dag? Hebt u eventuele belangrijke veranderingen in uw gezondheid als gevolg van het waar te nemen? Deel uw ervaringen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha