10 manieren waarop Neem olie roos kan verminderenCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Pranav {}

Neem olie is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de vruchten en zaden van de neem boom. Neem olie is zeer effectief bij de behandeling van roos. Deze prachtige olie maakt de hoofdhuid soepel. Jeuk van de hoofdhuid dankzij roos kunnen worden genezen met de toepassing van neemolie. Presenteren bijtende chemicaliën in shampoos en conditioners voor de behandeling van roos kan de aandoening verergeren. Dus, wees voorzichtig bij het gebruik van een chemische-gebaseerde shampoo/conditioner voor de behandeling van roos. Neem voor roos is een veel veiligere optie!

Hoe gebruik Neem olie voor roos Reduction


Hier zijn enkele tips om roos te verminderen met behulp neem:

Was je haar behoorlijk. Breng een handvol appelazijn op de hoofdhuid. Laat het voor een minuut of twee. Spoel en gedeeltelijk het haar drogen. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid neem olie op de hoofdhuid en droog het met een schone doek.

U kunt uw eigen shampoo neem in het huis te maken door het toevoegen van 1/2 theelepel neem olie in flessen shampoo normaal. Schud de fles om de ingrediënten te mengen. Gelden deze shampoo een keer per week voor de beste resultaten.

Neem olie concentraat kan te sterk voor uw hoofdhuid. Probeer menging met andere oliën zoals kokosolie, olijfolie of jojoba olie vooraleer het op de hoofdhuid.

U kunt neem olie minder direct geconcentreerd op de hoofdhuid. Shampoo je haar na het verlaten voor een uur.

Meng een dop van neem olie en een eetlepel olijfolie. Van toepassing op de hoofdhuid en shampoo na 20 minuten. Het mengsel is een goede conditioner.

Meng de neem olie, tea tree olie en basilicum olie in gelijke hoeveelheden. Breng het mengsel op je hoofdhuid. Deze olie is geschikt voor alle soorten haar.

Meng rozemarijn olie, tea tree olie en neem olie in gelijke delen. Van toepassing op de hoofdhuid. Shampoo na 2 uur.

Neem olie stimuleert de haargroei. Meng een paar druppels neem olie, een paar bladeren van bnasil, bhringaraj 1 theelepel, 1 theelepel shikakai en 1 theelepel poedersuiker Griekse hooi in een schone kom. Gelden over de hele hoofdhuid en het haar. Wegspoelen na een paar uur. Deze pasta heeft een anti-bacteriële en anti-schimmel. Dit mengsel helpt de behandeling van roos en voeden de haarwortels.

Shutterstock

Meng de neem olie en citroenrasp in een schone kom. Neem olie is effectief bij de behandeling van infecties van de hoofdhuid. Regelmatig gebruik van deze oplossing houdt uw hoofdhuid gezond en vrij van roos. Citroenschil helpt bij het voorkomen van infecties van de hoofdhuid. Het houdt ook het haar gezond. Deze oplossing is niet kleverig en hydrateert het haar van de bodem.

Meng een paar druppels neem olie en 1 kopje kwark. Breng deze pasta op de hoofdhuid en het haar. Afwassen na 20 minuten. Deze pasta werkt geweldig in de behandeling van jeukende hoofdhuid.

Feiten over Neem olie:

  1. Neem olie Bewaar op een koele, droge plaats.
  2. Uit de buurt van direct zonlicht te houden.
  3. Niet in de koelkast neem olie.
  4. Het is raadzaam om een ​​patch test te doen alvorens neem olie op de hoofdhuid.
  5. Neem olie kan worden gebruikt om opgeslagen granen en peulvruchten beschermen.
  6. Het wordt ook gebruikt als een insecticide effectieve.

Dit zijn de verschillende manieren waarop u kunt neem olie gebruiken voor de preventie en vermindering van haar roos! Deel uw ervaring na het proberen van de bovenstaande tips om roos te verminderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha