10 manieren om te weten om je leven te druppelen dankbaarheid10 manieren om te weten om je leven te druppelen dankbaarheid

Wanneer je dankbaarheid in je leven, dan kunt u uw visie om te zetten van de wereld om je heen, als je begint te zien hoe het leven is niet zo slecht als je zou denken. Je leert een meer evenwichtige kijk op de dingen die gebeuren om je te hebben en je begint te meer optimistisch over uw prospects worden. Om effectief te zijn, maar je dankbaarheid oprecht te zijn, dus lees deze tien tips en erachter te komen hoe je je leven kan bezielen met dankbaarheid.

1. Begin met de eenvoudige dingen

U kunt beginnen met het leren om dankbaar te zijn gewoon door het openen van je ogen en kijk om je heen. De nieuwe knoppen aan de bomen in het voorjaar, de zon, de nacht, de regen die nieuw leven brengt uw tuin en gewassen in de velden; het zijn allemaal dingen die we dankbaar moeten zijn, maar zelden veel aandacht.


2. Kijk terug op een positieve manier

Vaak, als je een blik terug naar je verleden te nemen, zul je merken dat er bijna altijd zijn beter dan verwacht. De relatie kapot wat betekende dat je een nieuwe jongen die graag verrekend met het verlies van een baan dat betekende over te gaan tot een nieuwe en interessante carrière met ... Wij kunnen ook dankbaar voor de dingen die fout gaan, want vaak deuren open voor dingen die blijken te zijn geweldig!

3. Zeg 'dank je wel' vaker

U kunt uw dankbaarheid een gewoonte geworden en je kunt beginnen met gewoon te zeggen 'dank u' vaker. Niet alleen opraken van een winkel zonder een woord; zeggen 'dank u' aan de persoon die u geserveerd, en dank de man die de deur voor u open gehouden. Maak een punt van te zeggen 'dank' aan minstens tien mensen per dag, en u zult versteld staan ​​hoe het je dag en stemming kan verlichten zijn.

4. verrassing iemand met een 'bedankje'

Als iemand een goede ronde, dus ik dank hen met een klein cadeautje in ruil. Geen noodzaak om overboord te gaan met deze, maar als iemand aan het werk helpt met hard werken, het minste wat je kunt doen is het kopen van een kopje koffie.

5. Houd een dankbaarheid dagboek

Er is veel geschreven over de kracht van het houden van een dankbaarheid dagboek, maar je moet serieus te nemen als je wilt werken. Niet alleen naar beneden iets te schrijven. Leun achterover en denk aan vijf dingen in de dag wanneer ze succesvol kunt u echt dankbaar zijn en zorg oprecht.

6. Plaats de herinneringen van uw huis

Plaats schriftelijke aanmaningen positieve rond uw huis dat je dankbaar zijn. Foto's van die of herinneringen aan goede tijden in de toelichting van het verleden en eenvoudige graag herinneren aan 'dankzij' zeggen. Het is een eenvoudige manier om dankbaarheid een ingebakken onderdeel van je leven te maken.

7. Doe een goede daad voor de dag

Een punt om te proberen om ten minste een goede daad voor iemand, elke dag. Het is een beetje 'cliche, maar als je te helpen een blinde persoon om de straat over te steken, u echt waarderen het uitzicht nauwkeuriger.

8. Druk uw dankbaarheid bij de maaltijd

Sommigen zeggen gebeden bij de maaltijden en uiten hun dankbaarheid. Geen behoefte om te religieus zijn, maar, om deze aanpak goed te keuren. Immers, zouden we allemaal dankbaar zijn voor het voedsel dat we hebben om te eten, zodat maaltijden zijn de perfecte gelegenheid dankbaar voor andere dingen te zijn.

9. Vergeet niet te 'danken' in de teksten en e-mail te zeggen

E-mails en teksten kunnen zo onpersoonlijk, dus waarom niet ook lichter de toon een beetje 'en zegt' dankzij 'in elektronische communicatie. Een simpel 'Dank u voor het in contact komen' of, 'Bedankt voor de lunch, het was geweldig ", is slechts een paar van weinig woorden, en het zal slechts een paar seconden te doen.

10. wakker en ga naar bed met een 'dank'

Begin de dag met een bedankje voor een andere dag en elke dag te eindigen, opnieuw te proberen de grote dingen die gebeurd dat je dankbaar zijn. Goede dingen gebeuren elke dag, alles wat je hoeft te doen is ze te zien en zeggen: 'Dank u voor deze', en de glimlach ...

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha