10 manieren om te weten of je klaar bent om een ​​verslag ERNSTIGE10 manieren om te weten of je klaar bent om een ​​verslag ERNSTIGE

We vaak af wie de ideale partner zou maken voor ons en vragen, 'is dat de juiste man voor mij?' Maar zelden kruist onze geest om te vragen of we klaar zijn voor een serieuze relatie nog. Dus, voordat het duiken hals over kop in een relatie, hier zijn enkele vragen om te vragen voordat u zich verbinden tot iets te ernstig:

1. U bent in staat om iemand om wie ze zijn te accepteren?

Een van de ergste dingen die je kunt doen is in contact met het oog 'Oke, kan ik hem veranderen' te krijgen. Hoewel, in een gezonde relatie, brengt u het beste in elkaar, moet u ook respecteren de individualiteit van een persoon en zijn klaar om te laten sommige dingen gaan.


2. Er is een relatie echt passen in je leven te plannen?

In de hitte van het moment, kan het gemakkelijk om te denken dat je plannen zullen zetten voor een trektocht naar Australië aan de ene kant, maar u misschien later spijt van. Zorg ervoor dat ze hebben alles wat je hebt gedroomd van het doen gedaan of dat u in staat om dat te doen in een relatie zal zijn, of het kan een beetje 'van wrok zeer schadelijk veroorzaken.

3. Bent u nog steeds na te denken over een ex?

Als u niet in staat om volledig te laten gaan van een voormalige nog niet geweest, dan ben je niet klaar voor een serieuze relatie. In feite zou je het invoeren van dit om de verkeerde redenen. Het is echt oneerlijk om echt serieus met iemand te krijgen, terwijl je stiekem koesteren gevoelens voor een ander.

4. Bent u klaar om te laten gaan van de enkel leven?

Het zou gewoon te genieten van het leven vrij en uniek, zo veel zelfs dat je nog niet helemaal klaar dat op te geven. Een relatie betekent niet dat je een stop om te spelen, maar sommige dingen zal zeker veranderen.

5. Bent u bereid om een ​​risico te nemen?

Verliefd worden is een heerlijk gevoel, maar de dingen niet altijd werken. Leuk of niet, als je in een serieuze relatie, neem je een risico. Mensen veranderen, omstandigheden veranderen en je gevoelens kan veranderen. Er zijn geen garanties en als het niet werkt, kan pijn doen, dus zorg ervoor dat je klaar bent om het risico te nemen.

6. Bent u bereid om compromissen te sluiten?

Een serieuze relatie zal de fusie van twee aparte levens betekenen in één, en dat zal betekenen dat een aantal compromissen. Je moet natuurlijk nog steeds je eigen belangen te houden en in contact blijven met vrienden, maar je moet nu overwegen een meer zelfs. Dit kan onder meer wat je eet in restaurants, waar je gaat voor de feestdagen en het mengen met zijn vrienden en familie, kunt u niet genieten. Ben je er klaar voor?

7. Ben je bang om alleen te zijn?

Net zoals sommige mensen misschien niet bereid zijn om los te laten van het enige leven, kunnen anderen de gedachte om alleen te dragen. Dit is niet een goede reden om serieus met iemand te krijgen en is een zeer egoïstisch. Zorg ervoor dat u in je hoofd dat je niet dit te doen alleen maar om met iemand, wie dan ook, alleen maar omdat je niet wilt om alleen te zijn.

8. U heeft onrealistische verwachtingen?

De realiteit van een relatie is niet hetzelfde als een sprookje, dus zorg ervoor dat je niet te veel verwachten. Het lijkt een slechte zaak te zeggen, maar als je eenmaal voorbij de eerste opwinding heb, dingen kalmeren en zelfs een beetje 'triviaal op keer te worden, dus zorg ervoor dat u bereid bent om te accepteren dat zijn.

9. Ben je blij nu?

Niet committeren aan een andere persoon, alleen maar omdat je niet gelukkig bent nu. De beste tijd in een relatie te krijgen is als je gelukkig en comfortabel in hun vel voelen. Zoek een partner kon de stemming tillen, maar doe het niet alleen voor dit doel te doen.

10. Is dit echt liefde?

Dit bleek een leuke plek negatief en één dat iemand zou kunnen afschrikken relaties voor het leven! De waarheid is dat alleen je echt weet of je klaar bent voor een serieuze relatie hebt en als je het doet om de juiste redenen. Immers, als je echt van iemand houdt, je bent niet van plan om ons toch te luisteren!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha