10 manieren om te ontstressen en voelen zich gelukkiger RIGHT NOW10 manieren om te ontstressen en voelen zich gelukkiger RIGHT NOW

Als u besluit om deze pagina te bezoeken, het is waarschijnlijk omdat je hebt het gevoel onlangs benadrukt. In feite, je zou zelfs worden nu gestresst en het gevoel dat ik over te ontploffen.

Maar wacht een seconde. Voordat exploderen, hebben wij de perfecte tegengif voor u: 10 manieren om te ontstressen en voelen zich gelukkiger

nu.

Wat denk jij? Klinkt dat niet mooi en rustig? Dus bij ons als we een kijkje nemen op een aantal manieren waarop je alle stress kan til je schouders en voelen zich gelukkiger vandaag.


1. Maak een wandeling

Niets zegt ontspannen genoeg als een wandeling geleden. Hoewel slechts een wandeling door de tuinen van uw huis voor tien minuten, zult u anti-stress en verwijder de zorgen en problemen van je geest verstopt.

Laatste tip: Als je in een lawaaierige omgeving leven, is het altijd beter om te gaan voor een wandeling in een park of ergens even rustig. Drukke straten, toeterende en schreeuwende kinderen is niet de beste omgeving als u op zoek bent om te ontstressen.

2. kauwgom kauwen

Het klinkt eenvoudig, nietwaar? Dit is omdat de meeste vormen van anti-stress eenvoudig. Als je veel op je bord en vinden het moeilijk om te gaan met alle taken voor je, kauwgom is een eenvoudige, maar super-krachtige focus en productiviteit te verbeteren. In feite, gom-kauwers daadwerkelijk meer werk dan de kauwgom niet.

Dus als je in staat om als gevolg van stress multi-tasking zijn, waarom niet een pak goede dingen rubberachtig kopen?

3. Smile!

Weer een eenvoudige werkelijkheid here. Zeer eenvoudig maar ook zeer effectief. Gewoon een glimlach op je collega's kan genoeg zijn om je te realiseren dat de dingen niet zo slecht. Hoe meer je lacht, hoe gelukkiger je zult voelen, en zullen ze meer positief over uw situatie. Alles wat je nodig hebt is een glimlach zo nu en dan de hele dag om uw problemen in perspectief te zetten, en te zorgen dat u begrijpt dat het leven niet hoeft dus gosh darn moeilijk. Positief dus zijn en lachen je zorgen weg.

4. Zet spanning in perspectief

Bijna iedereen in de 21e eeuw zal krijgen op een bepaald punt, en dat is omdat we een leven drukker. Maar we zetten al deze overmatige stress op ons zonder reden? We kopen een hoop auto's die af te breken, en wij werken 60 uur per week, gewoon omdat we het gevoel dat we hebben.

Een veel stress in het leven zijn triviale zaken, en dan je hoeft te doen is kijken naar de reden waarom je je gestresst en overwegen of het echt de moeite waard om zelf ziek voorbij. Denk aan anderen en hoe hard ze hebben en dan vraag jezelf af of je de nadruk uit op alle.

5. Kus!

Wanneer we iemand kussen, onze hersenen endorfine, die in feite zijn blij hormonen. Waarom kus geeft ons een goed gevoel, het is een fantastische manier van ontstressen. Natuurlijk kan het gewoon zijn dat u uw geliefde of iemand die u kent kussen. Als je niet kunt denken aan iemand, hoe zit oma?

6. Luister naar je favoriete muziek

De muziek staat bekend om zijn vermogen om ons te kalmeren wanneer we gestresst voelt. Dus wanneer je het gevoel dat je gewoon niet kan omgaan, waarom niet een paar minuten van uw dag te nemen om te ontspannen en te ontspannen met je favoriete muziek?

Muziek kan het verbeteren van uw stemming, en kan ook verlichting van de symptomen van depressie. Daarnaast kan het langzaam gezaaid snelle hartslag, en kan ook de bloeddruk verlagen. De beroemde Duitse filosoof Nietzsche zei dat "het leven zonder muziek ondraaglijk zou zijn, 'en we denken dat hij heeft een punt. Goede oude Nietzsche.

7. wandeling naar het scherm

Het is tijd om uw laptop te sluiten en het is tijd om uzelf een pauze van e-mail.

U ziet, hoe meer u uw computer gebruikt, hoe meer stress we worden. Op het einde, het neemt over je leven. U controleert uw e-mail eerste ding in de ochtend, en kijk dan weer tien minuten later. Je wordt wakker om 02:00 en te beheersen dan ook. Een van de makkelijkste en meest reiniging manieren om te ontstressen is om een ​​pauze van de monitor je op je leven te nemen.

8. Wat je moet doen

Een van de belangrijkste redenen dat velen van ons in de stress is omdat we laten komen op de top van ons. In plaats van de stieren bij de horens, zetten we de dingen uit. We uitstellen en uitstellen en zeggen: "Ik zal het morgen doen."

Maar dan komt morgen en elke taak moet in een keer te doen. Dan zeggen we: "Waarom niet het gisteren doen?"

Te laat. Nu dat je te veel op je bord hebt en je kan niet omgaan. Om dit te stoppen met dit gebeurt, kunt u vertraging dingen stoppen en doen wat je moet doen vandaag. Het zal veel makkelijker op de lange termijn zijn.

9. Geniet van een snack

Ok, we weten dat je op een super-gezonde voeding, en we weten dat je jezelf verteld "NO CAKES", maar dit keer kun je jezelf trakteren op iets zoets.

U ziet, als we gestresst voelt, een pick-me-up moeten we. We moeten een beloning voor ons een boost, en wat is een betere beloning van een traktatie eetbare geven? Hoewel slecht voor onze gezondheid, als we te veel eten, een zoete koek nu en dan kan ons beter voelen. Dit is niet alleen omdat ze smaken goddelijk; het is ook omdat suiker onze productie van glucocorticoïden, een stresshormoon slecht kan verminderen. Yay voor suiker! Zijn!

10. Swap spanning Een puzzel

Wanneer we benadrukken, richten we ons op stress. Wij richten ons op de redenen waarom we gestrest, en richten we ons op de dingen die nog moeten doen. Op het einde, we bijna ontploffen.

Dus waarom niet een pauze te nemen en na te denken over uw handel spanning voor een mentale oefening, als een puzzel? U zult de hersenen draaiende te houden, en je zult anti-stress, omdat ze zal zich richten op de slechte dingen meer.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha