10 manieren om ernstige roos te bestrijdenRoos heeft altijd een gemeenschappelijk probleem voor mensen van alle leeftijden, vooral tieners. Hormonale veranderingen in het lichaam veroorzaken vette huid en hoofdhuid. Een vette huid is de reden voor roos en schilfers. Meer dan alleen de puberteit, het voedsel dat we eten en de lucht die we inademen ook roos veroorzaken. Vervuiling wordt ook gezegd om roos te activeren!

Als tiener heb ik ook last van jeukende witte vlokken. Ik was dol op verkleden in het zwart, maar het was vaak een show toen ik ging naar een feest of een gezellig samenzijn in het zwart gekleed. Ik vond dat een van de twee mensen die last hebben van ten minste een mild geval van roos. En toen deed ik probeer een aantal van de vele beroemde shampoos die beweren om roos te verwijderen, die niet helpen in mijn geval. Zo belandde ik probeer veel andere dingen en uiteindelijk vond een aantal remedies die echt werken. Terwijl sommige kunnen afweren deze remedies, wanneer consequent gevolgd, eigenlijk kan helpen verminderen en zelfs voorkomen van extreme roos.


Hier zijn 10 ernstige roos behandelingen en oplossingen:

Controleer de shampoo, conditioner of andere producten voor haarverzorging en styling die wordt gebruikt voor chemische stoffen die de hoofdhuid strip uit de essentiële oliën en vervang ze met mildere producten.

Breng yoghurt op de hoofdhuid. Het werkt niet als een airconditioner, maar het verwijdert dode huidcellen zodat er geen roos vallen op je schouders. Vermijd overmatig gebruik is; wil zeker niet je haar te ruiken zoals yoghurt. Om de geur yoghurt te verwijderen, was je haar met azijn en wat verse kruiden en geurige.

Apple azijn is een van de algemeen aanbevolen remedies voor het verwijderen van zware roos. Een deel van ACV toe alleen maar om één deel water en giet dit mengsel op je hoofdhuid na het wassen van het haar normaal. Laat het ongeveer 10 tot 12 minuten en spoel. Een week na het wassen met ACV moet resultaten laten zien!

Babyolie kan worden gebruikt om de essentiële oliën op de hoofdhuid herstellen. En 'zacht en ruikt ook goed. Solliciteer babyolie op je hoofdhuid en laat het 's nachts en was dit dan de volgende ochtend. Verschillende dermatologen suggereren het gebruik van baby-olie samen met andere middelen voor het beheersen van roos!

Zaden Hay griekse werk als bij toverslag op de hoofdhuid. Maak een pakket van yoghurt en hooi grieks grond zaden en toe te passen op je haar en laat een half uur en spoel. In sommige toepassingen, zul je minder vlokken te zien.

Tea tree olie is een van de meest aromatische oliën die ik ooit heb ontmoet. Het kan een beetje 'moeilijk te vinden, maar al dat onderzoek is zeker de moeite waard! Het is zeer effectief bij de behandeling van roos. Shampoo gemaakt van tea tree olie zijn direct beschikbaar in de meeste supermarkten. Dus koop een shampoo gemaakt met tea tree olie, als je je handen niet kunt krijgen op dezelfde aromatische olie.

Wrijf kokosolie op de hoofdhuid wordt gezegd dat een van de oudste methoden voor het behoud gezond haar en hoofdhuid. Verhit een beetje 'van kokosolie en masseer het op je hoofd een keer per week. Het kan nodig zijn om je haar twee keer wassen om zich te ontdoen van de viscositeit te krijgen, maar het is de moeite waard. Kokosolie houdt de hoofdhuid gehydrateerd en helpt bij het verwijderen van roos. Probeer het en je weet dat onze voorouders waren direct aan het!

Terwijl ik ben notering uit oliën, laat me niet laten de olijfolie, een van de meest voorkomende en meest essentiële oliën die zijn goed voor de hoofdhuid als het is voor je huid. Wilt u misschien een gewoonte van massage beetje 'van olijfolie te maken, ten minste één uur voor je een douche neemt. Ga niet weg voor meer dan 10 uur, omdat je een verkoudheid niet kan vangen!

Neem bladeren die bekend zijn zoals antiseptica zijn zeer bruikbaar voor de behandeling van roos. Het enige wat je hoeft te doen is drogen een paar bladeren, pletten en mengen met water of zure melk en toe te passen als een pak en laat het ongeveer 15 minuten voordat het af te wassen.

Hibiscusbladeren werken goed genoeg op de hoofdhuid. Maak een pasta van enkele hibiscusbladeren door slijpen en de toepassing ervan op je hoofdhuid. Masseren van de hoofdhuid en laat het voor een goede 30 minuten voor het spoelen grondig het haar met uw gewone shampoo. Niet alleen zal dit pakket maken het haar sterk en glanzend, zal het ook laten ruiken goed.

Als u last heeft van ernstige hoofdroos, onderstaande oplossingen proberen en geef ze de tijd om te werken. Al deze middelen zijn veilig en hebben geen bijwerkingen, maar het kan enige tijd duren om te laten zien dat ze werken. Verbruiken ook een evenwichtige voeding, en je hoofd bedekken met een sjaal, als je veel reist.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha