10 manieren jongens kunnen niet verkeerd gaan met een eerste date10 manieren jongens kunnen niet verkeerd gaan met een eerste date

Er zijn een aantal vrij eenvoudige do's en don'ts voor een eerste date, en de meeste van hen komen neer op pure gezond verstand. Dus waarom zo veel jongens krijgen zo verkeerd ?! Dus hier zijn enkele fundamentele tips voor kinderen en jongeren over hoe u uw eerste date te maken eindigt niet in een ramp:

1. Kom op tijd, wil je niet een dame wachten in de regen te verlaten

Niet alleen op tijd, te vroeg. Je wilt niet te laat haar staan ​​in de regen, voor u klaar; en, als je een beetje 'binnenkort, zal je tijd om jezelf te componeren, begrijpen van de ligging van het land, het vinden van een leuke tafel, dit soort dingen ... U bent een slechte start als u laat zetten, zodat Het is niet aansprakelijk.


2. Niet te veel alcohol drinkt

Je zou nerveus zijn en een drankje of twee kan ook kalmeren en los te komen een beetje ', maar als je het bereiken van de vierde drankje, trek een beetje' rug en tempo jezelf. Drop de stoel zou leuk zijn aan de bar met je vrienden, maar niet de indruk die je wilt doen op een eerste date.

3. Probeer niet om te pronken, houd kalm en wees jezelf

U wilt een goede indruk te maken en toont een meisje dat u alles over, maar duw te ver en is simpelweg op het display. Niemand houdt van het 'ik weet alles "iemand die denkt dat hij alles weet, dus je hoeft niet deze fundamentele fout te doen op de eerste date. Houd het rustig en ontspannen; geven de dame een kans om te spreken!

4. Geef een aura van zelfvertrouwen en ontspannen d

ruk voor de gelegenheid

Go 'op straat' als het gaat om het kiezen wat te dragen op een eerste date. Het draaien van de kont opknoping uit de achterkant van raunchy jeans zal net zo slecht zijn, hoe in gesteven driedelige krijtstreep te krijgen! Ga met slimme, vrijetijdskleding en geven een aura van ontspannen vertrouwen.

5. Niet alle Gentlemen Prefer Blondes, maar zowel blondines en brunettes meestal doen de heren verkiezen

Dus je hebt je huiswerk gedaan en je weet dat een meisje houdt van te worden behandeld en gerespecteerd als gelijken. Dit betekent niet dat je kunt het behandelen als een metgezel van bier! Hoffelijkheid is nog steeds in de mode, dus probeer en wees een heer, open deuren voor haar en laat haar eerst gaan, omdat de meisjes nog steeds graag te worden behandeld als de dames.

6. Niet te veel over jezelf praten of zij is gewoon op zoek naar een vluchtweg

Je bent geslaagd, je houdt van sport, heb je een hoop geld en je zou eigenlijk een geschenk van God voor het vrouwelijk geslacht zijn, maar als je blijft met je te praten, gaat ze worden opgeroepen voor een taxi. Het is nog niet alles over jou, dus luister naar wat hij zegt en dat moet stoppen!

7. een datum die niet draaien in een 'in de diepte' interview

Een aantal vragen is prima, maar niet om te zetten in een verhoor. Soms zijn de kinderen vragen stellen, omdat ze niet kunnen denken aan iets anders te zeggen, maar als je een meisje het gevoel dat ze in de schijnwerpers, je gaat om haar ongemakkelijk voelen en ze is niet van plan te willen terugkomen voor een tweede ondervraging.

8. Ditch uw telefoon en maak je geen zorgen, zal de wereld nog steeds blijven draaien

Als je gaat om de telefoon op de tafel voor je, dan is tenminste het fatsoen om het te draaien, dus niet blijven controleren op nieuwe berichten. Dat licht knippert weinig om ze allebei te leiden, dan draai het om, of beter nog, uit te schakelen, zet weg en maak je geen zorgen, de wereld zal blijven draaien.

9. Kies de juiste locatie. De bar waar je hangen met je vrienden, het is niet een goede plek voor de eerste nacht van romantiek

Mensen maken vaak de fout van het nemen van een meisje ergens waar je je prettig voelt, in plaats van na te denken over wat ze zou willen. Zo denken, de bar waar al je vrienden rondhangen, is niet echt de plek voor de eerste avond van een liefdesverhaal, is het niet?

10. Verwacht niet van haar te betalen

Dit kan de eenentwintigste eeuw en datum zeer waarschijnlijk in staat om de helft betalen, maar om problemen te wachten. Gewoon een gentleman en pay. Zij zal uw vrijgevigheid waarderen.

Welnu, gewapend met de kennis en dating tips, kunt u eenvoudig uw eerste date met succes te beheren.

Heeft u andere tips om eerste date te delen? Aarzel dan niet en doen dat in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   0
Juni- 22, 2015 | 17:01:20 | later 8 uur

Prachtige blog! Heeft u suggesties voor aspirant-schrijvers? Ik ben van plan om mijn eigen website binnenkort van start gaan, maar ik ben een beetje 'alles verloren. U stelt te beginnen met een gratis platform zoals WordPress of ga voor een optie om te betalen? Er zijn zo vele opties die er zijn dat ik ben helemaal in de war .. Een advies? Hartelijk dank!

  2   1
Juni- 22, 2015 | 22:37:56 | later 13 uur

Ja, WordPress is een goed platform om te beginnen met 😉

  1   0
Juni- 23, 2015 | 07:15:26 | later 22 uur

Hallo, Ik denk dat ik zag je mijn website bezocht dus ik kwam om "terug te keren de gunst" .Ik ben op zoek naar dingen om te verbeteren mijn website! Ik veronderstel dat het ok om een ​​aantal van uw ideeën te gebruiken !!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha