10 manieren geweldig om een ​​romantische sfeer te creëren10 manieren geweldig om een ​​romantische sfeer te creëren

Als u wilt dat de krijtlijnen voor een avond van romantiek, dat er iets meer dan alleen dim de lichten. Met een beetje inspanning en niet veel geld, kunt u een van een romantische setting met wat planning en voorbereiding te maken, dus lees deze 10 manieren om een ​​romantische sfeer te creëren en de sfeer van de liefde:

1. Opruimen

Het is moeilijk om te voelen romantische wanneer u een ruimte om te zitten voor een nest niet kunnen vinden rondslingeren. Het hebben van een goede schone eerste romantische nacht in, en vergeet niet de badkamer of, die de stemming kan doden, als niet al te schoon.


2. Zet je telefoon en afleiding te voorkomen

Een telefoontje van een van die ongelukkige vervelende telemarketing bedrijven direct ruïneren het moment, om zo alle telefoons op stille modus passeren en laat het antwoordapparaat verzorgt alle oproepen voor de nacht.

3. Controleer de thermostaat

Ongeacht de tijd van het jaar, wil je niet de locatie van uw romantische avond te warm of te koud zijn, dus zorg ervoor dat de warmte op in de winter en airconditioning in de zomer. De sleutel is om zich prettig te voelen, ze hebben niet te zitten met hun vacht gedurende de nacht.

4. Denk aan de romantische verlichting

Zachte verlichting helpt altijd om een ​​romantische sfeer te creëren, maar niet te donker, of niet in staat zijn om te zien wat je eet of zoek de datum. Kaarsen u het zachte licht dat de perfecte sfeer te creëren geven, maar wees voorzichtig met hen, heb je geen ongelukken wil.

5. Achtergrondmuziek

Muziek schept ook de sfeer die u nodig hebt voor romantiek, dus kiezen we uw muziek verstandig. Zachte melodieuze deuntjes zijn de beste. Haal de juiste volume, zodat de muziek niet in de weg van het gesprek krijgt, en niet per se te gaan voor de echt populaire nummers of je zou kunnen komen, meer aandacht voor de muziek, die aan elkaar.

6. Bloemen

Bloemen kunnen fleuren elke ruimte en de kinderen kunnen ook genieten van hen. Ze brengen een beetje 'van de natuur binnen, maar vergeet niet dat een paar bloemen, goed geplaatste veel beter, een bloem winkel vol zal zijn.

7. Bereid alles van tevoren

Als u een maaltijd, zorg er dan voor dat alles is voorbereid, zodat u niet de helft van de nacht doorbrengen in de keuken. Ook, een inspanning leveren om de tafel en zet je beste servies en kleur waar u de bepalingen van de tafel te coördineren. Het zal de extra inspanning te waarderen.

8. Geuren

Ons gevoel van geur is sterker dan je denkt en kan echt een impact hebben op een state of mind te hebben. Het kan nu geur met geurkaarsen of een plug-in luchtverfrisser, en zorg ervoor dat er geen onaangename geuren op de loer in de badkamer en er is afval dat niet is verwijderd.

9. Praat over mooie dingen

Houd onderwerpen lichte gesprek en onweerlegbaar. Afhankelijk van hoe goed je de persoon kent, wilt u misschien iets als religie, politiek of enig ander onderwerp dat kan bederven het moment voorkomen.

10. Veel plezier

Boven alles, vergeet niet dat deze nacht is over u en uw speciale gast, dus zorg ervoor dat je een veel ontspannen tijd met elkaar te praten. Probeer niet te ophef over de persoon, zoals altijd opstaan ​​om ze te krijgen een ander drankje. Gewoon ontspannen, jezelf zijn en genieten van uw romantische avond.

Elke andere tips over hoe je een romantische sfeer te creëren? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   1
Mei 25, 2015 | 23:28:39 | later 4 uur

Hij houdt van dit

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha