10 manieren geweldig om de dag goed te beginnen10 manieren geweldig om de dag goed te beginnen

Bent u een van die gelukkige mensen die uit bed stuiteren, alle helder, bruisend en enthousiast voor de dag te beginnen? Of bent u een van degenen die liever te rollen en terug te gaan slapen? Nou, als je je dag te beginnen heeft een reële impact op de rest van de dag, want in de ochtend, zijn er meer kans om in de alfa niveau van hersenactiviteit, die verantwoordelijk is voor het instellen van onze stemming en onze perceptie van de werkelijkheid. Met andere woorden, als je wakker wordt chagrijnig en neer, dus het is zeer waarschijnlijk zo blijven voor de rest van de dag. Dus, sloot de blues in de vroege ochtend en lees deze tien manieren om te helpen u uw dag goed beginnen. Het zal u helpen om de dag door in een betere en helderder stemming ...

1. Geef jezelf een beetje 'meer tijd

U kunt beginnen met het wakker worden een beetje vroeger. Velen van ons te laten tot de laatste minuut om uit bed te komen, gewoon zo krijg je een extra tien minuten van de slaap. Tien minuten van de snooze tijd nog niet echt je beter te voelen en dit betekent dat de dag een race zal zijn. Dus, het dubbele van het! En krijgt twintig minuten eerder dan je normaal zou doen. Dit geeft u de tijd om langzaam wakker te worden en je hebt genoeg tijd voor te bereiden in een ontspannen en rustige manier, in plaats van de gebruikelijke paniek gek.


2. Eet een stemming stimuleren ontbijt

Met die extra tijd, zult u in staat om een ​​goed ontbijt te krijgen voor jezelf, in plaats van cafeïne en variatie verbrande toast. Een van de beste stemming stimuleren ontbijt is havermout, vers fruit en een beetje 'vers geperst sap. Het zal je wakker wordt, geef je metabolisme een boost en een goede bron van slow release energie om u te gaan tot lunch.

3. dans in de regen ... of, om precies te zijn, in de douche

Een zeer warme douche is het meest waarschijnlijk voelt u zich meer slaperig om wakker te worden, zo down de instelling op uw douche en krijg frisse plaats. Als je niet kunt staan ​​de gedachte van een koude douche, geef jezelf dan een paar uitbarstingen van koude, gemengd met de hitte en vergeet niet om te pronken met een aantal van uw dansbewegingen. Wat maakt je wakker.

4. glimlach aan u

Een glimlach is besmettelijk, op een goede manier, zelfs uw eigen. Kijk in de spiegel en geef jezelf een grote glimlach. Het zal je op te vrolijken en maken de hele dag een happy!

5. Doe wat rek

Je zou geen tijd hebben voor een volledige workout of een run rond het park, maar een paar rekoefeningen je wakker wordt je spieren. Tik je tenen een paar keer, doe een beetje 'side bochten en haal diep adem. Doe meer en meer, en als je aan wennen, kan je net zo goed te brengen wat 'yoga.

6. Houd een dagboek ochtend

Veel mensen vinden het schrijven van een dagboek ochtend zet ze goed. Gewoon opschrijven wat in je hoofd en de dingen die je wilt bereiken in de komende dag komt. Stel een aantal positieve doelen en geven u een positieve stemming.

7. Doe wat 'muziek verheffend ochtend

In plaats van struikelen rond in een miserabele stilte, zet op sommige upbeat nummers in de stemming te komen. Muziek is goed voor je, vermindert stress en kan je hart sneller kloppen. Het geeft ook de soundtrack van al die 's ochtends activiteiten doen om triviale.

8. Verander je routine

De meesten van ons doen precies dezelfde dingen in dezelfde volgorde, de ochtend na de ochtend na ochtend ... Geen wonder dat we vervelen met dezelfde oude ochtendroutine. Schud je 's ochtends en de dingen anders doen, dan wat heb je voor het ontbijt de route naar het werk; een verandering is zo goed als een rust!

9. Denk positieve gedachten en dankbaar

Probeer niet ingaan op alle slechte dingen en saai dat je hoeft te doen tijdens de dag. Zorgen over hen niet ze te laten verdwijnen. Denk in plaats van de dingen die je kijken uit naar dingen, kan je dankbaar voor alle goede dingen die kunnen gebeuren en ook lezen online inspiratie en gelukkige gedachten voor de dag.

10. Maak een bijzondere tijd in de ochtend

Mensen vergeten dat de ochtend is de perfecte tijd voor een beetje 'private' me tijd '. Niemand in de buurt, niemand gaat om te bellen, dus nu is het tijd om een ​​beetje 'van de tijd voor jezelf te nemen, misschien wel te lezen, neem een ​​lang bad of tv kijken, als dat is wat je graag doet. Neem de tijd in de ochtend voor u en zal u klaar voor de grote dag voor de boeg!

Wat zijn uw suggesties over hoe je een nieuwe dag te beginnen op de juiste manier? Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Gelukkig blijven en glimlach vaak!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   1
April 28, 2015 | 04:14:38 | later 5 uur

Great Tips ^^ Moet gelden nummer 10 😀 xoxo Novelstyle Vergeet niet te controleren mijn Shopbop Gift !!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha