10 manieren DE JUISTE MR onderscheiden van andere jongens10 manieren DE JUISTE MR onderscheiden van andere jongens

Het is niet altijd gemakkelijk om te weten als je hebt geland Mr Right of gewoon een duidelijke oude Mr Loser.

Soms is het zelfs niet gemakkelijk om te zeggen dat als je Mr Right in plaats van de heer Idle, de heer Mr. valse of arrogant. Ze zien er allemaal hetzelfde op het eerste!


Dit is vooral omdat de kinderen kunnen spannend eerst zien, trekt ons, maakt ons verliefd - eerst hun ware kleuren te tonen. Ze zeggen dat de liefde is blind, en als je op jacht naar Mr Right, kan zeker op die manier lijken.

Vooral wanneer "Mr Right" begint zijn 8 uur video marathon spel met de jongens, was je vrij zeker van dat Mr Right u wilt onlangs voor een romantisch weekend worden gehouden.

Om u te helpen, hebben we een kijkje nemen op 10 manieren waarop je Mr Right out zal onderscheiden van de andere jongens.

1. je je hersenen gaan

We willen allemaal een man die maakt ons denken. Wat we niet willen is een beetje 'douche die zijn beslissingen maakt zonder na te denken, alsof hij was gewoon wegknippen op een lichtschakelaar.

Als je man is iemand die je kunt praten over alles, van de politiek om de vakantie, de kunst om je moeder, je weet dat je Mr Right hebt gevonden. Hij moet iemand die je voelt comfortabel te praten, en hij zou iemand die je mentale capaciteit test zijn. In tegenstelling tot hun saai als Mr. Pants zou saai.

2. U kunt altijd een beroep doen Mr Right

Een van de duurzame kwaliteiten die Mr Right heeft, is eerlijkheid. Ik kan vertrouwen, niet alleen met de autosleutels, MacBook Pro en afgrijselijke foto kaart sportschool, maar ook met je leven.

Op het eerste, is het niet altijd eenvoudig om een ​​man te vertrouwen. Natuurlijk, we zijn allemaal een beetje 'bang als we zijn in de liefde. We stoppen voor een tweede en vraag me af of deze man is echt iemand die we kunnen vertrouwen en vertrouwen. Maar als je weet dat diep kun je niet vertrouwen een man, weet je dat je Mr Right hebt gevonden.

Aww, is hij niet mooi!

3. Hij maakt je een beter mens

Er is een lijn moordenares in de romantische komedie is iets veranderd, toen Jack Nicholson zegt Helen Hunt, dat ze maakt hem "wil een beter mens te zijn."

Helen zegt dat is het beste compliment dat ik ooit heb gekregen, en ze zelfs begint te scheuren. Ik heb ook rip gewoon op zoek!

Als een man maakt je niet alleen willen een beter mens te zijn, maar het kan echt je er een te maken, weet je dat je een keeper. Mr Right moet beter doen; als je slechter doen, kunt u er verdomd zeker van dat u een heer Fiasco op je handen.

4. Hij waardeert uw vrienden en familie

Uw vrienden en familie zijn waarschijnlijk de meest belangrijke mensen in je leven, en voor goede reden. Dus het is absoluut noodzakelijk dat je partner respecteert deze en voelt zich op dezelfde manier over hen als jij.

Mr Right is de man die zijn familie en vrienden, hoe houdt. Hij herkent hoe belangrijk ze zijn voor u, en werkt hard vriendelijk met hen. Het is leuk om hen heen, opschieten met hen en maken tijd voor hen.

Mr. Griezelig, aan de andere kant, is de man die de dingen neemt te ver en moet je moeder kus op de lippen en ga zo maar door. EBB.

5. Schreeuw van de daken van uw relatie

Als je uit een man die lijkt niet comfortabel met iedereen te vertellen dat hij in een relatie met u, moet alarmbellen waarschijnlijk rinkelen. Als hij je niet vertellen om Facebook, haar moeder of haar vrienden over jullie, het is waarschijnlijk omdat ze ofwel niet verwacht te lang duren, want hij iets te verbergen heeft.

Mr Right, aan de andere kant, zal zo trots op je relatie dat hij klaar om het van de daken schreeuwen zal zijn. Hij zal uw hand te houden in het openbaar, ik kus je in een restaurant, en verklaart zijn liefde voor jou op Facebook. Het zal niet lang duren voordat hij neemt u uit om zijn moeder te ontmoeten. Ga Mr Right!

6. Het is een grote kerel

U hebt waarschijnlijk gedateerd Mr. Onrijpe en Mr. Onverantwoordelijk. Ze waren leuk liefhebbende jongens die waarschijnlijk niet een zorg in de wereld. Zich waarschijnlijk vertoonden ze een goede tijd, en ongetwijfeld genoten van een avontuur turbines. Maar als het ging om "volwassen" dingen, hebben ze verdwenen. In wezen, ze hebben nog steeds mama om hun was te doen.

Mr Right is niet zo. Mr Right is een geweldige kerel die kunnen kleden, doen haar eigen bed, en zijn klederen wassen. Hij is een rijpe, verantwoordelijke volwassene die nog leuker als de tijd rijp is.

7. Fights goed

Een argument is meestal een goede indicator van de geloofsbrieven van een man om een ​​Mr Right zijn. Als hij bereid is om te luisteren en compromissen, dat is een mooi ding.

Als in plaats daarvan gaat hij helemaal gek toen ruzie en weigert om terug naar beneden op het punt totdat je hebt gezien, dan heb je in feite kreeg M. Crazy in dezelfde kamer als je - en het is tijd om de heer Crazy tonen poort.

8. Zorg voor je als je ziek bent

Mr Right is de man, die niet mag ontbreken in actie als je ziek bent. Als je een zware verkoudheid, dat maakt je rode neus en de lakens gaan groen met slijm te ontwikkelen, zal de juiste persoon in de buurt en verpleegkundigen steken doorheen. Het zal gaan naar de winkels voor je boodschappen te doen, en zorg ervoor om terug te komen zodra een optimale gezondheid.

Mr Wrong zal vermist. Hij zal de verantwoordelijkheid en excuses onttrekken. Erger nog zal hij "de man" vertellen.

9. Hij zal toegeven wanneer je fout bent

Iedereen die we ontmoetten Mr. arrogant. Mr. Arrogant is de man die absoluut niet verkeerd kan zijn. E 'tegen de wil van God of iets dergelijks. Mr. Arrogant zal nooit toegeven dat je fout was, zelfs wanneer het is absoluut duidelijk dat het is. Deze man is niet de juiste man, en het is eigenlijk heel moeilijk om mee te leven.

Mr Right zal houden hun handen omhoog als ze schuld voor iets. Tuurlijk, het kan een tijdje ', maar uiteindelijk toegeven zijn fout en excuses.

10. Hij beschermt u en u hoeft u niet

Geen enkele vrouw wil worden gehouden door de heer bezitterig, maar helaas soms gebeurt het dat we een man die denkt dat wij zijn eigendom zijn en zal zelfs niet laat ons om onze mannelijke vrienden praten dateren.

Mr Right is de man die laat je jezelf zijn, maar hij zal ingrijpen wanneer u bescherming nodig. Hij verdedigt je eer tot het einde, en hij zal ervoor zorgen dat u goed worden behandeld, niet alleen voor zichzelf, maar door iedereen. Inclusief je baas.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha