10 manieren CUTE beleef een mooie avond met BOY10 manieren CUTE beleef een mooie avond met BOY

Er is waarschijnlijk niets mooier dan te zijn in de liefde en hebben die liefde terug. Eerste data kan een beetje 'angst, totdat je elkaar beter te leren kennen, maar dan krijg je om samen te leven, krijg je gewend aan elkaar en, soms, met de tijd, de romantiek lijkt naar de achtergrond verdwijnen. Hier zijn tien ideeën over hoe om dingen te verlevendigen een beetje 'en samen een avondje schattig. Sommige zijn geschikt voor de "oudere" echtparen, anderen werken voor de nieuwe ook.

1. Ga terug in de tijd

Probeer uw telefoons, tablets en laptops te vergeten voor een nacht. Alle off en een gratis digitale diner, dan spelen een bordspel. Hoe lang is het geleden dat u zitten voor een bordspel?


2. Clear een lade

Geen grap. Er is ten minste één in elk huis, een lade vol met artikelen zijn gegooid op een bepaald punt of een ander en kan niet krijgen om ze weg te gooien, want elk van deze objecten doet denken aan iets of nuttig zou kunnen zijn in 20 jaar. Legen gewoon de bak op de grond en neem een ​​beetje 'tijd om te onthouden. Je zou zelfs de moed deze dingen eigenlijk weg te gooien.

3. Cook samen

Dit is meer geschikt voor de nieuwe koppels - samen koken is een geweldige manier om meer over de persoon naast je te leren. Ook kan het enorm leuk zijn, terwijl u uw eigen maaltijden te doen. Oudere echtparen hebben de neiging om de keuken als "deel van het werk", maar zelfs dan heb je waarschijnlijk niet samen te koken elke dag.

4. Ga kopen sommige boeken

Hoe lang je naar een bibliotheek? Waarom niet een korte rondleiding door het dichtst op een zaterdagmiddag te nemen? Bibliotheken zijn niet de gebruikelijke plek voor een paar, en dat is precies de reden waarom je moet gaan, om iets anders dan diner of een film te doen.

5. Het opzetten van een wedstrijd

Er zijn weinig dingen die een anders saaie weekend kunnen animeren als een ras van de pizza-eten geïmproviseerde tussen de twee van jou. Niet te ambitieus, hoewel, overeten kan net zo slecht als het drinken van te veel en het leuk zou bederven. Denk aan een prijs voor de winnaar.

6. daag hem naar een spel

Dit werkt alleen als u bent, zowel in video games, het is waar, maar het is nog steeds een geweldige manier om een ​​leuke, gezellige avond samen door te brengen, als werk en andere verantwoordelijkheden zijn het maken van een zeldzame gebeurtenis. Als je niet een speler, denk aan iets anders dat beide willen het alleen te doen en gewoon samen doen deze tijd.

7. Organiseer een proeverij evenement thuis

Alleen voor jullie twee, natuurlijk. Of het nu wijn of bier u liever, het opzetten van een proeverij. Als je niet in deze, flexibel - zoete smaak, bijvoorbeeld. Proberen nieuwe dingen samen en de uitwisseling van indrukken is een geweldige manier om vrije tijd en plezier met vrienden door te brengen.

8. Maak Uw Playlist

Dit is voor oudere echtparen, misschien. Zitten samen en maak een playlist van alle nummers die je graag een paar. In het proces, herinner je je de eerste keer dat hij hoorde de ene of de andere van deze nummers. Herinneringen te delen als dat is zo schattig.

9. Plan uw perfecte huis

U kunt ook het ontwerpen van een plan, zelfs als je een architect. Plannen voor de toekomst, praten over je dromen met je familie is een van de best mogelijk om een ​​rustige avond thuis doorbrengen manieren, zelfs als je te vet en start het onmogelijke te dromen. Nog beter, eigenlijk! Laat uw verbeelding.

10. Goede oude film marathon

Krijg al uw favoriete films en start een marathon. Dit betekent dat de voorkeur voor zowel onder meer. In het geval dat je een nieuw paar, zou de film marathon goed werken, zoals u deel uw favoriete films met anderen.

Wat doe je voor een romantische avond?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha