10 make-up tips voor uw beste SELFIES NOOIT10 make-up tips voor uw beste SELFIES NOOIT

Houd van hen of haat hen, selfies zijn hier te blijven. Sinds iemand besloten om een ​​camera in een mobiele te zetten, werden de mensen foto's van zichzelf te nemen te sturen naar vrienden en post op Facebook, Instagram en social networking sites willen. Die ups kan moeilijk zijn om te krijgen, hoewel, en we hebben al een aantal van de rampzalige selfies die tour gezien. Het is niet alleen de pose, verlichting of camerahoeken die kunnen maken of breken een selfie; Het is ook de make-up die je draagt. Een camera telefoon is zo meedogenloos. Het zal belichten en overdrijven elke kleine fout die je gemaakt met je make-up en de gehele wereld in staat om te zien zal zijn, dus voordat u uw volgende selfie ramp, lees deze tien make-up tips over hoe u uw juiste make-up voor de mooiste selfies je ooit hebt genomen.

1. Vermijd het gebruik van zonnebrandcrème

Het is niet vaak je geeft ons niet om zonnebrandcrème te dragen vinden, maar zonnebrandcrème kan een goede selfie ruïneren. Zonnefilters SPF chemie is goed, maar de fysieke sunblocks, die titaniumoxide of zinkoxide bevatten, worden weergegeven op de camera. Niet uit te gaan in de zon zonder bescherming op allemaal ter wille van een goede selfie, draag een zonnescherm chemische echter fysieke of opnieuw toe te passen zonnebrandcrème wanneer u de foto nam.


2. Draag ondoorzichtig make-up

Matte make-up is altijd beter in een selfie, waarom niet licht reflecteren en verblinding veroorzaken. Aangezien selfies zijn meestal vrij nauw genomen, kunnen schittering terug in de cameralens reflecteren en benadrukken de kenmerken van je gezicht waardoor ze groter zijn dan ze werkelijk zijn kijken. Elk type van reflecties op het gezicht kan ook uitzien als je een vette gezicht, dus vasthouden aan make-up mat, en je krijgt een veel beter beeld te krijgen.

3. Gebruik Primer

Met behulp van een primer standaardiseren huid en onvolkomenheden die halen de camera te verbergen. Het zal ook helpen om uw stichting kijken veel soepeler en natuurlijke en geeft je een natuurlijke glans aan je huid te geven.

4. Doe niet verwaarlozen corrector

Als je donkere kringen onder je ogen, moet u een concealer te gebruiken, omdat de camera overdrijven donkere vlekken op de huid. Als u een concealer gebruiken, zorg ervoor dat je goed mengen in, of die verschijnen in de plaats van het oog en kan de truc doen kijken cakey en vaak rond de ogen.

5. Controleer make-up in natuurlijk licht

Een ander goed advies voor de truc is om te zien hoe je er in het daglicht. Binnenverlichting is zeer taai, zodat wanneer u van toepassing zijn make-up onder kunstmatige verlichting, zou je veel meer dan je echt nodig hebt toepassen. Als u weet dat u uit en u zal nemen selfies buiten, passen make-up in natuurlijk licht, of ga naar een raam om te controleren voordat je het huis verlaten.

6. Gebruik gele gezicht kleur poeder om de truc te beëindigen

Veel afwerking poeders werden weerspiegeld in hen en zal leiden tot licht worden gereflecteerd door het gezicht, en dit kan je er in een foto gewassen. Het beste type van poeder te gebruiken wanneer je weet dat je zal nemen selfies, is er een die een gele tint heeft.

7. Benadruk de schoonheid van uw ogen

Wilt u uw ogen maken het brandpunt van het beeld, zodat je krullen je wimpers en gebruik mascara te dikken en te verlengen. Het zal je ogen openen en mensen aan te trekken om ze te bekijken. Voeg een lichte glanzende oogschaduw aan de binnenste hoeken van de ogen en net onder de wenkbrauwen, en zal helpen om ze te openen, en zal ook laten meer licht in je ogen en je zult dat de vonk die ze allemaal willen een selfie toevoegen. Wanneer u de selfie nemen, sluit je ogen en net voordat je op de knop drukt, te heropenen. Dit zal ervoor zorgen dat je niet alleen knipperen op het verkeerde moment.

8. Controleer de wenkbrauwen

De wenkbrauwen kan een groot verschil maken hoe goed je in een foto te maken. Dus onze volgende truc advies aan selfies perfect te maken is ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen goed worden gesneden en in een schaars gebieden met een wenkbrauwpotlood vullen. De camera heeft de neiging om functies te verlichten op het gezicht, zodat ze een iets donkerder eyeliner, en gewoonlijk gebruikt, kan een goed idee zijn.

9. Vermijd het gebruik van pastel kleuren

De pastel kleuren zijn te tam voor een selfie; ze gewoon lijken gewassen in een foto. Om uw ogen pop te maken, gebruik vet, donkere kleuren op de ogen. Oog make-up kan drastisch veranderen de manier waarop je kijkt, dus zorg ervoor dat u 100% comfortabel met alles wat je doet voor jezelf, zodat je niet teleurgesteld met het eindresultaat.

10. Gebruik blush, bronzer en highlighter op je gezicht te definiëren

Sinds de camera's gezicht te wassen, verlies je een beetje 'van de definitie van uw functies. Gebruik bronzer, blush en highlighter om de contouren van het gezicht te benadrukken, en dit zal helpen om de vorm van je gezicht te definiëren. Beste Make-up voor een selfie is natuurlijke make-up te kijken, zo licht de hand te zijn bij het toepassen van blush en bronzer, gebruik dan een beetje 'product op een moment, het controleren van de resultaten van elke toepassing. Te veel blush of bronzer zal net zo slecht uit als niet genoeg.

Wat is uw favoriete make-up tips voor selfies perfect?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha