10 make-up tips over hoe om te kijken dunner FACE10 make-up tips over hoe om te kijken dunner FACE

U kunt verbazingwekkende dingen doen met make-up, als je weet hoe. Neem eens een kijkje bij enkele beroemdheden zonder hun make-up om te zien hoe de make-up van het uiterlijk van je gezicht kan veranderen. Met een beetje 'contouren samen met enkele andere kleine trucs, kunt u het oog laten denken het gezicht is veel dunner dan het eigenlijk is. Hier zijn tien tips voor make-up tips en hoe je je gezicht er dunner.

1. Contouring

Contouren kost tijd om het te doen, zodat u niet zou willen om elke dag te gebruiken, maar als je eenmaal wennen aan het doen, contouren is een van de meest effectieve make-up tips over hoe u uw gezicht er dunner. Contouren is niet zo moeilijk om te doen, als je zou denken; het is allemaal over het creëren van een contrast tussen licht en schaduw. U kunt de zijkanten van het gezicht vervagen te maken in de achtergrond, waardoor ze donkerder en wilt u wijzen op de kenmerken naar voren komen waardoor ze lichter.


2. verdikken wenkbrauwen

Nog een goede tip over hoe u uw gezicht er dunner gebruik van de truc is om de andere functies meer op de voorgrond te maken. Dunne, over-geplukt wenkbrauwen, bijvoorbeeld, maakt een gezicht kijken ronder. Als uw wenkbrauwen zijn een beetje 'aan de dunne kant, gebruik maken van een wenkbrauw potlood in de gaten op te vullen, en dat zal helpen om de look van je gezicht te stroomlijnen.

3. Benadruk je ogen

Maak uw ogen kijken groter en duidelijker zal uw gezicht er dunner. U kunt alle gebruikelijke trucs die je ogen pop zal maken, zoals het toevoegen van een lichte kleur voor de binnenkant van het oog en het openen van de ogen met behulp van een wimperkruller en veel mascara te gebruiken. Ogen blik van het gezicht van een kat te dun, want het verlengt de ogen, waardoor ze groter lijken.

4. Markeer uw botstructuur met reflecties

Volgende goede tip truc over hoe u uw gezicht te laten lijken dunner is

brengen meer definitie aan het gezicht, aandacht voor de botstructuur. Een beetje 'licht glinsterende poeder, aangebracht langs de lijn van je jukbeenderen, maak je botstructuur duidelijker en zo je gezicht kijken dunner.

5. Trek de aandacht naar het midden van het gezicht met een markeerstift

Een zeer snel en gemakkelijk om een ​​dunner gezicht is het om markeerstift te gebruiken in het midden van je gezicht te krijgen. Begin bij de top in de punt tussen de wenkbrauwen, en dan werk je weg naar beneden, over de brug van de neus, bovenlip en in het midden van de kin. Deze techniek zal de aandacht weg van je wangen gericht op het midden van je gezicht.

6. Dunne kin met bronzer

Onze volgende tip over hoe u uw gezicht er dunner met make-up, vooral als het de kin is een beetje 'belangrijker dan je zou willen zijn, is de grootte van de kin met bronzer verminderen. Toepassing bronzer aan de kaak en kin je dunner kijken. Wees besparen bij de toepassing van bronzer en meng goed, of je zult eindigen met strepen zichtbaar op het gezicht.

7. Subtiele neus met contour poeder

Om uw neus kijken dunner dan het werkelijk is, heb je een beetje 'contour poeder en markeerstift nodig. De poeder contour die één of twee tinten donkerder dan de toon van de huid langs de zijden van de neus, van boven tot kort voor de neusgaten. Dan gelden highlighter naar het midden van je neus in een lijn en zal dit de indruk van een dunne neus geven.

8. Laat lippen looking natuurlijke

Je moet blijven je lippen er natuurlijk uitzien, omdat haar lippen vol en zeer belangrijk om uw gezicht er groter. Gebruik gewoon een gloss of een lippenbalsem gekleurd en dingen neutraal en discreet te houden, en dus de focus van de aandacht op uw ogen, zoals we eerder hebben gezegd, het is wat je zou moeten benadrukken met make-up.

9. Gebruik matte fijnstof je gezicht

Volgende tip truc over hoe u uw gezicht er dunner is om een ​​matte poeder, dat is een tint donkerder dan je huid om het uiterlijk van je gezicht te stroomlijnen gebruiken. Met behulp van slechts een zeer dun laagje poeder, schaduw zijden van de neus, tempels en kaaklijn, en dit zal u helpen slank profiel van uw gezicht. Als al deze methoden, de truc is om onmerkbaar en zonder oplossing van continuïteit te maken, zodat slechts een kleine hint van stof te gebruiken.

10. Benadruk de vorm van het gezicht

En tot slot; vergeet niet om de botstructuur van het gezicht, die ook zal helpen verdunnen het uiterlijk van je gezicht te benadrukken. Om dit te doen, toe te passen en mengen in een aantal hoofdlijnen van stof langs de haarlijn en tempels. Dit zal de hoeken van uw botstructuur.

Hoe maak je gezicht kijken dunner met make-up? Wat zijn uw beste tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha