10 make-up tips over hoe om het te laten opvallen en kijken OGEN GROTER10 make-up tips over hoe om het te laten opvallen en kijken OGEN GROTER

Niet iedereen kan worden gezegend met grote mooie ogen, hoewel we allemaal willen dat ze, maar er zijn tal van manieren waarop u kunt uw ogen groter lijken en maken ze meer opvallen. Hier geven wij u onze top tien eenvoudige tips over hoe u het meeste uit uw kuikens en maken hoe je je ogen groter lijken, helderder en zelfs nog mooier:

1. Gebruik wenkbrauwen

Hoe maak je ogen kijken groter met make-up? Wees moedig met je wenkbrauwen! Vet wenkbrauwen accentueren uw ogen en geef uw ogen de verschijning van groter, dus wees niet bang om gel, poeder, of zowel van toepassing op de duisternis en diepte aan je wenkbrauwen te brengen.


2. Lijn je onderste oogleden

Een van de makkelijkste manieren om uw ogen puilen uit en kijk groter is om liner van toepassing op je onderste oogleden, gebruik witte of lichte glinsterende effect van de lijn, zal de glitter hun ogen te openen en ze te laten opvallen. Vergeet niet om licht sprankelende kleur toe te voegen aan de binnenste hoeken van de ogen, die ervoor zorgt dat u er meer wakker, fris en je ogen groter lijken.

3. Hoe maak je ogen groter lijken? Krul je wimpers

Open je ogen en maken ze groter lijken om je wimpers krullen; als je recht of naar beneden, zullen ze alleen bijdragen aan uw ogen lijken gedeeltelijk gesloten te zijn.

4. Vul in

Zodra je de wimpers zijn gekruld en toepassing mascara, vloeibare eyeliner puntjes tussen de wimpers in de openingen te vullen, zal dit helpen om de wimpers donkerder en maak de lijn van je ogen kijken langer.

5. Hoe maak je ogen groter lijken? Verduidelijk je ogen!

We zijn allemaal moe op keer, en dit kan laten zien aan onze ogen, oogdruppels gebruiken om roodheid te verminderen, waardoor het wit van de ogen puilen uit en terug te brengen die glans.

6. Blue is geweldig!

Ongeacht de kleur van uw ogen is blauw, groen, grijs of bruin, zal een aanraking van blauwe eyeliner koel wit van de ogen puilen uit en lijken veel helderder.

7. Hoe maak je ogen groter lijken? Vermijd het gebruik van donkere kleuren

Wat je ook doet, vermijd donkere kleuren op de ogen, want dit is bijna gegarandeerd manier om ze kleiner te kijken. Sloot duisternis naar het licht voor de grootste ogen te kijken.

8. De markering kleinere ogen

Maak uw ogen opvallen kleiner en groter lijken, met een beetje 'creatief ontwerp. Smeer de bovenste wimperlijn vanaf het midden van je oog naar de buitenste rand en maak een film; en dan, ook de vacht van de onderste wimperlijn van een kwart van de weg. Dit trucje zal de aandacht trekken op de buitenkant van je ogen en ze te laten opvallen en ziet er geweldig uit.

9. Hoe oogschaduw toe te passen om uw ogen opvallen?

Maak grotere, heldere, mooie ogen met twee verschillende tinten oogschaduw in dezelfde kleur en voeg een nieuwe dimensie toe aan je look. Gebruik bijvoorbeeld lichtbruin als basiskleur en vouw accentueren de buitenste hoeken van de ogen met een donkere bruine tinten.

10. Houd je wenkbrauwen schoon

Zorg ervoor dat u was of plukken je wenkbrauwen ze schoon en netjes om ervoor te zorgen dat je ogen zijn het middelpunt van de aandacht en niet de wenkbrauwen te houden!

We hopen dat deze make-up tips over hoe u uw ogen te laten lijken groter winst.

Voel je vrij om uw suggesties over hoe je oog make-up en hoe je je ogen puilen uit en kijk groter in de commentaren hieronder gelden delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   0
Oktober 11, 2015 | 20:15:17 | later 3 uur

Groeten! Geweldige blog!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha