10 make-up tips over hoe je smokey eyes doen EIB10 make-up tips over hoe je smokey eyes doen EIB

De smokey eye look is een doorbraak te kijken dramatische make-up en hoofd, dat maakt echt een statement als je loopt in een kamer. Kijk op elk tijdschrift op dit moment en je bent zeker een model of beroemdheid sport de smokey eye kijken mooi te zien, dus als je wilt om mee te gaan in deze trend, lees onze tien tips over hoe je smokey eyes te doen:

1. Begin met de rest van het gezicht voor

Onze eerste stuk van advies over hoe om smokey eyes make-up is te doen - begint met het gezicht. Uw ogen zullen het hoogtepunt zijn, dus laat tot de laatste. Toepassing foundation, blush, enz., Maar vergeet niet om de wangen en lippen aan de lichte kant te houden, is het de ogen die gaan al het drama te bieden.


2. Bereid je ogen

Volgende tip over hoe om smokey eyes doen is - voor uw ogen te bereiden door het toepassen van een oog primer, of een lichte schaduw van concealer of stichting om te werken als een primer. Van toepassing op uw ogen en onder de oogleden en dan, geef hem een ​​beetje 'van de tijd om te drogen en vormen de basis voor de schaduw, die zal voorkomen dat de vorming van rimpels en maak je make-up langer duren.

3. Lijn je ogen

Vervolgens rij je ogen, zowel de boven- en onderkant, met een zwarte eyeliner potlood, hoek tot hoek, houden zo dicht mogelijk bij de wimperlijn als je kunt. Om zo dicht mogelijk bij de wimpers te krijgen, gebruik je vingers om voorzichtig te verplaatsen tot aan de lijn.

4. Breng zwarte oogschaduw

Breng een zwarte oogschaduw met een borstel of een spons tip applicator, direct boven het gebied met potlood; smudge en mix met een schone borstel, een vinger of een Q-tip.

5. Breng de lichtere kleur oogschaduw

Nu dat u de zwarte oogschaduw hebt toegevoegd, kunt u een lichtere tint van bruin of grijs oogschaduw toe over je ooglid in die zin eerder smokey eye, zodat zwarte geleidelijk verandert in licht grijs of bruin. Beginnend bij de wimperlijn en te verplaatsen naar het ooglid vouw, glad en mix voor een zachtere, smokey eye mooie en geleidelijke; voeg dan witte of lichte champagne kleur voor de binnenkant hoeken of ogen en onder de wenkbrauw, naar multidimensionale maken, in plaats van te kijken make-up.

6. Curl wimpers

Curling wimpers is een ander belangrijk geheim van degenen die weten hoe je smokey eyes mooi doen. Je betaald al die aandacht doet een geweldige job op de oogschaduw, om zo de look met een beetje 'werk op je wimpers te voltooien. Krult je wimpers eerst uw ogen puilen uit en geven dat het uiterlijk 'open ogen'.

7. Voeg veel mascara

Na gekrulde wimpers, geef ze een royale laag mascara; wacht een beetje 'en dan geven ze nog een jas of twee van die mooie, effect smoldery drama te creëren. Om de krul van de wimpers langer te behouden, proberen met behulp van waterproof mascara, ze lijken om de krul te houden voor veel langer dan normaal.

8. Voeg een beetje 'charme aan uw smokey ogen kijken

Spice up your creatie smokey eye kleuren van de top van de wimpers met een beetje 'van mascara goud, zilver of andere, of voeg wat' reflecties in het midden van het deksel. Er is geen verplichting om alleen de kleuren zwart, grijs en bruin ogen mooie smokey, gebruik ook kleuren die je wilt gebruiken, het is jouw creatie, dus ga wild en krijg artistieke!

9. Opruimen

Bijna klaar, maar voordat we gaan, hier is nog een belangrijke tip over hoe te doen smokey eyes - vergeet niet om opnieuw orde, te controleren op terugval of vlekken, was er veel van make-up is hier aan de hand! Wegvagen elke oogschaduw viel met een ventilator borstel en opruimen eventuele vlekken met een watje.

10. Ga terug en bewonder!

Laatste baan, om een ​​stap terug en bewonder uw handwerk. Zorg ervoor dat u geen plekken gemist, toevoegen finishing touch en je bent klaar om te gaan, is het verleidelijk smokey eye zijn!

Wat zijn uw make-up tips over hoe je smokey eyes doen? Deel uw make-up tips en suggesties in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 8
  3   0
Augustus 1, 2015 | 15:42:49 | later 4 uur

hi!, ik hou van je schrijven zo veel!

  1   0
Augustus 1, 2015 | 18:11:03 | later 6 uur

Dank u voor het delen van je gedachten. Ik waardeer uw inspanningen en ik wacht op uw volgende post dank nogmaals.

  4   2
Augustus 1, 2015 | 21:38:26 | later 10 uur

Hi! Ik zou zweren dat ik op deze site geweest, maar na het lezen van een aantal van de post ik besefte het is nieuw voor mij. In ieder geval, ik ben echt blij dat ik vond het en ik zal boek markering en controleren vaak terug!

  4   2
Augustus 2, 2015 | 04:39:25 | later 17 uur

Ik weet dat dit als off topic, maar ik ben op zoek naar het starten van mijn eigen blog en vroeg me af wat er allemaal nodig is om setup te krijgen? Ik neem aan dat het hebben van een blog als het uwe zou een aardige cent gekost? Ik ben niet erg slim internet dus ik ben niet 100% zeker. Suggesties of advies zou zeer gewaardeerd worden. Groeten

  1   2
Augustus 2, 2015 | 08:14:12 | later 20 uur

Ik ben zeer geïnspireerd met uw schrijven talenten en ook met de lay-out op uw blog. Het is een betaalde thema of heb je het zelf aanpassen? In ieder geval is de uitstekende kwaliteit van het schrijven te houden, het is zeldzaam om een ​​leuke blog zoals deze tegenwoordig te zien ..

  2   0
Augustus 2, 2015 | 10:13:13 | later 22 uur

Dit zijn echt fantastische ideeën op het gebied van bloggen. Je raakte op een aantal goede onderwerpen. Welke manier houden wrinting.

  0   2
Augustus 2, 2015 | 17:55:42 | later 1 dag

Geweldige blog!

  4   2
Augustus 3, 2015 | 01:11:54 | later 1 dag

Een van de uitstaande aandelen! Ik vind dit gewoon doorgegeven op een collega ...

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha