10 make-up tips die ervoor zorgt dat je eruit ziet als een beroemdheid A-LIST10 make-up tips die ervoor zorgt dat je eruit ziet als een beroemdheid A-LIST

Ze kunnen het geld en het team van de make-up artiesten volgden hun elke beweging, maar je kunt nog steeds gebruik maken van een aantal make-up tips dat de beroemdheden op de rode loper te leren kennen. Hier stelen we een aantal van de trucs die beroemdheden gebruiken en zijn niet duur of ingewikkeld, dus lees verder en vindt 10 tips truc om te helpen dat te bereiken kijkt A-list celebrities:

1. Hoe beroemdheden houden hun make-up in plaats

Je kan niet in een van de beste film ziet er geweldig uit, en gaan op zoek moe en vies! Om uw verblijf de truc langer zet te maken en er beter uitzien, altijd gebruik maken van een primer. Als in een haast, vergeten over de stichting, gewoon gaan voor een gekleurde achtergrond plaats. En als je klaar bent om alle make-up toe te passen, vergeet niet om ook spuiten gehechtheid in gebruik, een 'kogel' look te maken op lange termijn.


2. Het toepassen van lippenstift

Naar de A-lijst perfecte steenbolk krijgen, breng dan een zuivere, heldere lippenstift aan het centrale deel van gewoon je lippen. Mengen dan de lippenstift met een lippenbalsem of lipstick naakt kleur voor een natuurlijk ogende kleuren en mooi.

3. neutraal voor dag-wear

Toen de paparazzi vangst een A-lijst beroemdheid op een shopping trip, ze nog steeds ziet er geweldig uit, maar hebben niet veel make-up. De totale uitstraling dag voor beroemdheden is een natuurlijke gezicht met een beetje 'foundation, een neutrale oogschaduw en slechts een vleugje eyeliner en mascara.

4. glammed voor de nacht

De nacht toen de sterren naar buiten komen om te spelen! Dit betekent meestal rode lippen en lichte ogen, of Smokey ogen en natuurlijke lippen. Dit is hun manier voor te bereiden voor eventuele ontmoetingen met fotografen, waar ze ook over hen komen. U zult merken, echter, die zelden combineren gewaagde lippen en heldere ogen.

5. Nooit een haar uit plaats

Je zult nooit een A-lijst ster met wenkbrauwen rebellen. Wenkbrauwen zijn het frame voor de ogen en zelfs als je uren op het oog make-up, als je wenkbrauwen niet rechts, dan aandacht zal worden besteed aan hen en niet uw ogen, dus hou ze geknipt, geborsteld en geconditioneerd.

6. Contour

Beroemdheden hebben iemand om het te doen voor hen, maar de vorm is niet zo moeilijk als je zou denken. Gebruik highlighter op het gezicht gebieden die van nature zou vangen het licht en benadrukken de natuurlijke schaduwen van je gezicht met bronzer poeder of contouren, en geeft je dat goed gedefinieerde gezicht kijken. Vergeet niet, hoe donkerder het gebied van uw gezicht is, lijkt minder voor de hand liggende contouren.

7. Haal het meeste uit je ogen

Beroemdheden houden om de camera te kijken recht in de lens te verleiden, dus zorg ervoor zorgen dat hun ogen ziet er geweldig uit. Krul je wimpers en een laag mascara dikke, dubbele of zelfs driedubbele voor een Celebrity Look fladderen ooglid toepassing.

8. Two tone lippen

Gebruik twee verschillende kleuren, gratis voor je lippen te krijgen die er uitzien zoenen steenbolk. Eerst een donkere kleur rond de lippen en een lichtere kleur in het midden en versmelten. Dit werkt op dezelfde manier als een highlighter en bronzer op het gezicht, en dit make-up help profiel en voeg dimensie toe aan je lippen om ze voller uitzien.

9. Krijg stralende huid

Voordat een grote avond, zal beroemdheden een vlek gebruiken op hun gezicht naar de bloedcirculatie op gang te krijgen en geef ze een gezonde gloed. Dan, op de dag, gebruik markeerstift, blush en bronzer om contour en de afwerking van de gezonde, jeugdige uitstraling.

10. Maak uw ogen pop

Voor de ogen te benadrukken, gebruik dan een zwarte eyeliner langs de waterlijn, boven- en onderzijde en neem dan een kleine borstel en vlekken buiten. Breng dan een wassen van oogschaduw, mengen naar buiten. Voor de ogen helderder, voeg een kleine hoeveelheid wit eyeliner de binnenste ooghoeken, nabij de traanbuis.

Wat is uw favoriete make-up tips en trucs?

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha