10 make-up en schoonheid fouten die kerels uitschakelen10 make-up en schoonheid fouten die kerels uitschakelen

1) spinachtige wimpers

Vermijd overbelasting van de wimpers met mascara, kan het lijken wimpers kan kruipen, die jongens kunnen afwijzen, in plaats van aan te trekken. In plaats daarvan, krul je wimpers voor het aanbrengen van mascara en maak een of twee handen op de prachtige, natuurlijk ogende resultaten.

2) lagen van concealer en foundation

"Stukadoren" ons gezicht bij de Stichting is een van mijn favoriete dingen om te doen als een meisje, maar, volgens vele onderzoeken en onderzoek, de jongens de voorkeur aan natuurlijke make-up en realistisch uitziende huid. Ook wanneer u overlappen uw moisturizer, primer, concealer, foundation en je eindigt met stof, dit alles aangekoekt up "materiaal schilderij" op je gezicht kunt wrijven op uw kleding. Dus dames, als je wilt dat de heren waarderen uw talent make-up, probeer je natuurlijke schoonheid te verbeteren; zorg ervoor dat aan de stok met het lichte gewicht foundation en concealer spaarzaam gebruiken.


3) Overbelasting Parfum

Parfum overload is een van de meest voorkomende fouten van schoonheid dat wij, de meisjes vaak doen. Wij denken: "Hoe meer - hoe beter!" Alhoewel in sommige gevallen waar, bijvoorbeeld, de liefde - hoe beter, maar als het gaat om parfums - te te! Vermijd het spuiten van uw parfum over het hele lichaam en het haar, als je wilt dat je partner om te gaan zitten om te eten date.

4) lippen te plakkerig

Sommige glossen hebben de neiging om onze lippen zo kleverig, dat als een vlinder zou landen op onze sulky, niet in staat zou zijn om los te koppelen en te verwijderen. Deze soorten glossen zijn nog gevaarlijker als het weer winderig, omdat haar kan gemakkelijk vast te houden, het verspreiden van je make-up over je hele gezicht ... Om dit probleem te voorkomen, exfoliëren je lippen regelmatig en koos formules glanzend niet-plakkerige lip.

5) Overbelasting bronzer

Boys meestal zeer "gevoelig" naar de overhead van bronzer zijn. Terwijl we onszelf zien als een godin badend in het zonlicht, kan de perceptie iets andere jongens, ze merken dat je gezicht en nek gewoon niet overeenkomen, kan dit de illusie dat je het dragen van een masker te geven. Om deze fout te truc te vermijden, gebruik bronzer dat is slechts één of twee tinten donkerder dan de natuurlijke huidskleur en zorg ervoor om zich te verspreiden en meng bronzing poeder om de nek en borst.

6) Too lak

Als je je haar met haar styling producten zoals haargel en haarlak, je man overbelasten, zeker, zult u niet in staat zijn om je vingers door de sluizen, die, uiteraard, kan zeer teleurstellend zijn.

7) lipliner Zichtbaar

Nou, lip liners kan erg handig zijn als u wilt corrigeren of vergroten de vorm van je lippen. Maar soms, we meisjes, onaangepastheid onze lipliner met onze lippenstift, die kan worden een grote truc gaat uit naar de jongens. Probeer je lip liner aan te passen aan uw schaduw van lippenstift, op deze manier, zal niemand merken dat was matig vergroot lippen. 😉

8) Panda ogen

We houden allemaal van smokey eye, maar pas op, kan dit type van make-up gemakkelijk om te zetten in "panda ogen". Volgens enquêtes, veel jonge mensen beschouwen smokey eyes verschrikkelijk, eerder dan aantrekkelijk, vooral als het onprofessioneel is gedaan. Het is raar, omdat mannen niet graag dingen die wij, de meisjes, we houden? Waarschijnlijk is het omdat ze hebben verschillende soorten van waarneming: wij, de meisjes, meer aandacht voor detail en de kinderen om dingen zoals het geheel en het volledige beeld te zien. Daarom is het dragen van "Panda" smokey eyes op de eerste date, bijna het garandeert dat deze datum de laatste zal zijn.

9) nagels eng

Nou, als je wilt om het veilig te spelen met manicures, vermijd het dragen van te lange nagels, ook, neon, donkere manicure of steile voorkomen, omdat dit allemaal echt gek van uw heer. Draag neutrale of klassieke rode, echter, en zorg ervoor dat je nagels zijn altijd in uitstekende conditie.

10) zware wenkbrauwen bewegen

Ik weet het, zware wenkbrauwen zijn een grote trend vandaag de dag, maar er is een groot verschil tussen de wenkbrauwen op natuurlijke dichte en donkere wenkbrauwen potlood. Aan de andere kant, over-tweezed wenkbrauwen zijn evenzeer een turn off voor de kinderen, zoals gestencilde in. Daarom, als u twijfelt over hoe de wenkbrauwen vorm te geven, zoek hulp van een professional.

Nu, op de hoogte van wat er gaat kinderen uit en weet hoe je make-up toe te passen op de juiste manier, dan kunt u onbevreesd klaar voor je eerste afspraak met uw Heer, wetend dat het zeker haar hart zal winnen.

Wat is naar uw mening, andere fouten van make-up en schoonheid die kinderen worden uitgevoerd?

Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 7
  4   0
Augustus 7, 2015 | 00:48:17 | later 8 uur

Met blogs als deze rond ik niet eens nodig om de website. Ik kan alleen maar hier bezoeken om al het laatste nieuws te zien.

  5   2
Augustus 7, 2015 | 01:43:00 | later 9 uur

Dank je wel voor deze! Ik heb dit niet blij met een blog om genoeg tijd te publiceren geweest! Je weet wel, dat allemaal betekent in het bloggen. In ieder geval, Youa ?? re zeker iemand die iets te zeggen die mensen nodig hebben om te horen.

  3   2
Augustus 7, 2015 | 07:29:27 | later 15 uur

Heel erg bedankt voor deze! Ik heb dit niet blij met een blog om genoeg tijd te publiceren geweest! Youâ ?? Ik ontving, ongeacht wat het gaat om het runnen van een blog. In ieder geval, je bent zeker een persoon die iets te zeggen dat mensen moeten horen heeft.

  1   0
Augustus 7, 2015 | 12:01:38 | later 19 uur

Hallo, ik wilde alleen maar praten, ik hield van dit artikel. Het is nuttig. Houd het posten!

  2   2
Augustus 7, 2015 | 14:56:04 | later 22 uur

Goede plek! Bedankt!

  0   2
Augustus 8, 2015 | 18:24:23 | later 2 dagen

Hallo zou je het erg me te laten weten welke hosting die u gebruikt? Ik laadde je blog in 3 totaal verschillende internet browsers en ik moet zeggen dat dit blog laadt een veel sneller dan de meeste. Kunt u een goede hosting Internet raden leverancier tegen een redelijke prijs? Dank, ik waardeer het!

  5   0
Augustus 8, 2015 | 21:54:44 | later 2 dagen

Bluehost is een van de beste die ik 😉

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha