10 MAKE Fouten die je er ouder10 MAKE Fouten die je er ouder

1) glimlachen terwijl de toepassing van blozen


Blush is een prachtig hulpmiddel dat normaal helpt verfrissen het gezicht en vlakker de kleur van je huid. Maar als je op de verkeerde manier toe te passen, kun je de leeftijd toe. Bijvoorbeeld, meestal een veel vrouwen passen hun blozen, terwijl lachend, dat is een geweldige techniek als je jong bent, maar naarmate we ouder worden, wordt de huid uitgezakt en dan moet je de techniek om de blos toepassing wijzigen. In plaats daarvan aanbrengen kleur op het hoogste punt van het jukbeen, maar niet te dicht bij de neus, en Til met een borstel die groot genoeg is om het gehele jukbeenderen dekken. Vermijd ook de dramatische toon blush die kunnen maken dat je eruit als een clown. Gebruik tinten van roze of koraal neutraal, maar ze lijken meer natuurlijke en maak je kijken meer jeugdig.

2) Te shimmer


Shimmer is een zeer delicate zaak is en je nooit teveel gezicht nodig. Shimmer is min of meer kan je er ouder uitzien! Vermijd het aanbrengen van reflecties op het gehele gezicht of wangen omdat alles elke fijne lijn je neemt en benadrukken het belang ervan. Als u wilt een aantal delen van het gezicht te benadrukken, zou ik de toepassing van een markeerstift wijzen op je jukbeenderen, iets onder de wenkbrauwen, op de boeg van uw Cupido en de binnenste hoeken van de ogen. Maar vergeet niet - niet over je hele gezicht!


3) toepassing van poeder op de top van fijne lijntjes


We houden allemaal van onze make-up set met de hulp van de stof, maar in werkelijkheid, de enige gebieden die stof nodig zijn T-zone en, waarschijnlijk, de kin - dat zijn de gebieden waar we meestal krijgt vettig. Daarnaast, is er geen behoefte van stof, in het bijzonder drastisch benadrukken rimpels wanneer toegepast op hen. En nog een eenvoudige tip: als je wilt jonger uit te zien, is niet van toepassing poeder op de huid rond de ogen.

4) zwaar onder de ogen concealer


We willen allemaal onze kringen camoufleren, maar het is beter om het goed te doen. Het gebied rond de ogen is zeer delicaat en heeft speciale zorg en hydratatie. Bij de toepassing van te veel concealer of een concealer die te licht is, kan het het tegenovergestelde effect te maken, in plaats van te verlichten en fleuren de ogen kan je er ouder uitzien en accentueren de fijne lijntjes. De oplossing? Breng een dun laagje concealer onder je ogen met een speciale make-up borstel en alleen toe te passen op gebieden "van de duisternis", waar je moet verbergen, hoeft u niet om alles te passen over de plaats. Als dit het eindresultaat ziet er natuurlijker en mooi.

5) Te zwaar stichting


Dikke laag foundation kan 10 jaar toe te voegen aan uw werkelijke leeftijd. Professionele make-up artiesten proberen altijd vlekkeloze teint te maken zonder het gebruik van te veel product. De huid meer natuurlijke u kunt zien - de beste. Bovendien is volgens veel vragenstellers, mannen de voorkeur natuurlijk ogende make-up. 😉

6) Too stichting "natuurlijke"


Zoals het dragen van te zware fundering, er is een andere extreme - gaan ook natuurlijk. Bijna alle huid heeft enkele kleine correcties en er is een groot verschil als je een persoon met foundation of zie je dezelfde persoon met het gezicht gewoon naakt. Gaan "all-natuurlijke" kan enorm leeftijd. Waarom geen gebruik maken van geavanceerde technologie om te verleiden om onze huid er nog beter ?! Dus als je wilt perfecte look en gepolijst te bereiken, gelden sommige foundation of concealer alleen in gebieden waar het nodig is.

7) Te matte lippenstift

Type Matte lippenstift kan alle fijne lijntjes op de lippen, en zelfs degenen die je waarschijnlijk nog nooit eerder opgevallen markeren. Om dit te voorkomen, laad je favoriete matte lippenstift met duidelijke lipgloss, zal uw lippen als deze gladder en jonger lijken.

8) Lipstick "nuance"


Met de leeftijd, kan de natuurlijke contouren van de lippen vervagen die een lippenstift "nuance" of lipstick "bloeden" te creëren. Om te voorkomen dat deze onaangename, lijn uw lippen met een lip potlood eerst en dan pas je lipstick of lipgloss toe te passen. Op deze manier zal de kleur langer blijven zitten.

9) lipliner overdrijven


Wanneer u een aanvraag van een lipliner te ver van de natuurlijke contouren van je lippen, kun je leeftijd toe te voegen aan je gezicht in plaats van zijn betoverende natuurlijke schoonheid. Een andere fout is het gebruik van lip liner lip liner te donker dat te zwaar lijkt en kan ook beduidend ouder. In plaats daarvan, breng dan een lip liner om uw natuurlijke lip kleur of exact dezelfde toon als de lippenstift, en voor de mooie vorm van je lippen - om niet te gaan meer dan 1 of 2 mm van de natuurlijke liplijn.

10) Formula Super dikke mascara


Dit soort mascara maakt bosjes, is het niet mogelijk om de wimpers gemakkelijk scheiden en maken al deze inspanningen kunt u uw wimpers zien er erg vleiend en kunt ook de leeftijd. Dus de oplossing? Vermijd formule te dik mascara, vergeet niet om je wimpers te krullen en toe te passen mascara spring op je onderste wimpers.

En om het af van alle uiteinden, alleen niet vergeten dat je uiterlijke wereld weerspiegelt uw innerlijke wereld, dat is de reden waarom we voelen jonge, gelukkig en mooi is belangrijk wanneer u wilt kijken jonger.

Ik hoop dat je nuttig gevonden. Welke fouten heb je proberen om make-up te vermijden om te kijken jonger?
Neem dan deel je gedachten op het commentaar hieronder.

Blijf mooi en glans voor altijd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   2
Maart 15, 2015 | 23:41:38 | later 7 uur

Ik ben online surfen meer dan drie uur de laatste tijd, maar ik heb nooit gevonden een fascinerend artikel als de uwe. Het 'pretty waard genoeg voor mij. Naar mijn mening, als alle webmasters en bloggers hebben goede inhoud zoals je waarschijnlijk wel, zou het web een stuk nuttiger dan ooit.

  3   2
Maart 16, 2015 | 03:36:29 | later 11 uur

Ik denk dat dit nog steeds een echte groot artikel post.Much dank. Ik wil meer.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha