10 MAKE EYE FOUTEN waarschijnlijk doen10 MAKE EYE FOUTEN waarschijnlijk doen

Tenzij u een professionele make-up artist, heeft u waarschijnlijk fouten gemaakt met make-up. De praktijk heeft de neiging om perfect te maken, maar als je niet weet dat je iets verkeerd doet, zult u niet in staat om te gaan doen het goed. E 'vaak de onwetendheid, dat is de reden om fouten te make, hier is wat nuttige informatie als het gaat om uw ogen:

1. Gebruik make-up kwasten

Meest in het oog schaduwen komen met applicators die gemakkelijk te gebruiken en produceren van goede resultaten zien, maar je denkt dat alleen maar omdat je niet hebben geprobeerd een borstel. Applicators, bijvoorbeeld, niet de kleuren te mengen zeer goed en mixen is een must als het gaat om mooie make-up. Dus investeren in een borstel of, beter nog, sommige borstels.


2. Reinig penselen regelmatig

Clean borstels te gebruiken oogschaduw regelmatig te zetten, of met een speciale borstel of met een milde shampoo. Als je niet kan worden lastig gevallen met het schoonmaken, gewoon regelmatig vervangen. Dit zorgt ervoor dat je make-up op zoek fris en zal u helpen voorkomen vervelende bijwerkingen, zoals irritatie en roodheid. Ja, de oude, vuile borstels kunnen dit doen.

3. Blend

U koos voor de juiste combinatie van kleuren, hopelijk, en hebben ze toegepast, maar er lijkt iets heel erg mis. En 'de duidelijke scheidslijn tussen de tinten. Voor een complete kijken prachtig, moet je deze kleuren en de beste manier om dit met een borstel die we gesproken over doen mix. Zodra je dat gladde look Ik dank ons.

4. Wees meer durf met kleuren

Nee, dit betekent niet dat de combinatie van helder roze met vanille en kobalt blauw voor het bedrijf kerstfeest. Dit betekent dat al te vaak kiezen we de oogschaduw slijtage op basis van onze oogkleur. We denken vaak dat bruine ogen zijn prima bruine tint, groene ogen gaan met groen, enz. Dit is echt niet de beste combinatie. Het beste is om kleuren die verschilt van een straight flush zijn te gebruiken, maar een aanvulling op de kleur van je ogen. Groen gaat goed met taupe, grijstinten of paars, bijvoorbeeld.

5. Overdrijf het niet

Purper schaduw van de basis van de wimpers wenkbrauwen? Tal van sprankelen je ogen opvallen? Doe dit niet. Oogschaduw zou moeten worden toegepast binnen bepaalde grenzen, in het bijzonder als het gaat om enkele schitterende tinten. Dit geldt dubbel voor extra glans - toepassing oogschaduw mousserende spaarzaam, want je wilt niet te kijken als het monster Sparkle. En, natuurlijk, alleen als je een kans, niet een gemiddelde werkdag in te voegen, maakt niet uit hoe je vet voelt.

6. Balans tegen de rest van het gezicht

Accentueren een deel van je gezicht wordt steeds intelligenter, die overal maken accumuleren. Als u wilt rokerige ogen, ga gemakkelijk op de blush en lippenstift. En omgekeerd, als je het zetten van een lippenstift intense kleur en een heleboel roodheid, vergeet rokerige ogen, het zou te veel zijn. Deze regel is eenvoudig genoeg, maar velen van ons alles willen accentueren, vooral voor een speciale gelegenheid. De verleiding weerstaan.

7. Wees voorzichtig met de eyeliner

Eyeliner moet worden toegepast afhankelijk van de vorm van de ogen en de plaats op het gezicht. Volgens de professionele make-up, als uw ogen zijn ver uit elkaar, moet het dikste deel van de eyeliner aan de binnenkant hoek. Integendeel, wanneer deze nauw ingesteld ogen, waardoor dikker eyeliner aan de buitenste hoek. Bovendien is de dikte van het algemeen, de kleinere uw ogen, houd dit in gedachten, als je niet wilt belachelijk.

8. Curl alvorens mascara tweede

Sommigen van ons eerste plaats te zetten mascara op de wimpers, dan bereiken voor de krultang. Dit kan alleen maar ruïneren uw goede oog - zou wimpers klonteren, zodat je nodig hebt om de krultang te reinigen. Dus, eerste dingen eerst: krullen wimpers, zet dan mascara. En, vergeet niet, beide van deze moet worden gedaan nadat u uw oogschaduw hebt gezet, anders zal een goede kleur mengen onmogelijk. De juiste volgorde is: schaduw, krultang, mascara.

9. niet allemaal gebruiken

Mascara, dat is. Soms vind je dat als je eenmaal begint, kun je gewoon niet stoppen zetten vacht na vacht na jas, een kijkje dikkere wimpers te krijgen. Wat je waarschijnlijk zal eindigen met zware, stekelige wimpers met mascara klonten hier en daar. In plaats daarvan genoegen nemen met niet meer dan drie handen, en maken dat het absolute maximum. Als u wilt dikker, een beetje 'nep wimpers.

10. Vergeet blauw

Sorry dat ik je teleurstellen, maar dit is wat ze zeggen dat de make-up artiesten. In feite wordt gezegd dat als je niet een model of gaat naar een feestje met een retro thema van 60 of 70 jaar, niet te bereiken voor de blauwe oogschaduw. Elke schaduw van blauw. Zijn erg vasthoudend op die, het spijt me. En nee, het maakt niet uit wat voor kleur zijn je ogen. Vergeet niet wat we al eerder zei: je niet kiezen voor de kleur oogschaduw onder de kleur van de ogen. Dus zelfs als je de blauwste blauwe ogen, geen blauwe oogschaduw voor u.

Wat zijn uw tips voor het oog make-up favoriet?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha