10 magische eigenschappen van algen10 magische eigenschappen van algen

Voor sommige mensen, de algen is dit afschuwelijk stinkende spul, groene afwas het strand, maar voor anderen, het is een nietje deel van hun dieet dat ze geloven is de sleutel tot een lang leven, gezondheid en schoonheid. Algen heeft veel meer toepassingen dan je zou hebben gemaakt en heeft een aantal magische eigenschappen eerder ook. Algen kunnen worden gebruikt in meer dan sushi; Het kan worden gegeten als groente, gebruikt in salades en smoothies ook toegevoegd. Het is niet aan te raden dat je gewoon pop beneden naar het dichtstbijzijnde strand en neem wat algen, dat wel. Haal uw eetbare zeewier vormen een gezondheid te slaan, om veilig te zijn. Wist u bijvoorbeeld dat de algen is zeer vergelijkbaar in samenstelling menselijk bloedplasma, of dat de algen bevat meer calcium dan melk? Dit zijn slechts twee van de verbazingwekkende eigenschappen van algen, en hier zijn de tien meest voordelen voor de gezondheid van zeewier die u moet weten over.

1. Het kan voorkomen van kanker

Algen bevat dergelijk niveau van jodium wordt aangenomen kan de vorming van bepaalde typen kanker, zoals kanker van de borst en colon te voorkomen. Zeewier bevat ook een verbinding genaamd fucoidan, die studies hebben aangetoond dat kankercellen te doden en de groei van nieuwe remmen.


2. Het kan helpen opruimen acne

Een van de prachtige gezondheidsvoordelen van algen is dat het kan worden gebruikt als een natuurlijke exfoliërende en het is geweldig voor het opruimen van de acne. Het verwijdert dode huidcellen en verhoogt het vuil uit de poriën. Het heeft ook krachtige anti-inflammatoire eigenschappen die helpen verminderen roodheid en zwelling die wordt veroorzaakt door acne.

3. voorkomt osteoporose

Een van de grote voordelen voor de gezondheid van zeewier is eetbaar zeewier dat is een grote bron van mineralen die helpen bij het opbouwen van sterke botten, waaronder calcium en magnesium. Het helpt om de botdichtheid te handhaven als je ouder wordt en osteoporose, dat is de medische aandoening die ervoor zorgt dat de botten broos worden voorkomen.

4. Het kan u helpen om vet te verbranden

Gezondheid voordelen van zeewier onder meer gewichtsverlies. Er is genoeg bewijs om te suggereren dat het eten van zeewier burn vet kan helpen. De studies die zijn uitgevoerd op dieren hebben uitgevoerd hebben dat fucoxanthin, die is gevonden in een aantal algen gevonden, helpt het lichaam om vet te metaboliseren. In een studie, muizen die werden gevoed een vetrijk dieet en algen ervaren minder gewichtstoename dan degenen die niet de algen hebben.

5. Het kan helpen om hart- en vaatziekten te voorkomen

Zeewier eten regelmatig kan ook het risico op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten. In sommige populaties van het eiland, waar de algen is een fundamenteel onderdeel van het dieet werden mensen gevonden om veel lager cholesterolgehalte en het voorkomen van hart-en vaatziekten is veel lager dan in andere populaties. Algen is ook een goede manier om zout toe te voegen aan het voedsel, zonder de negatieve gevolgen voor de gezondheid die het gebruik van geraffineerde zout. Dit is omdat het bevat ook kalium, ter compensatie van de nadelige effecten van zout.

6. Verbetert de spijsvertering

Medisch onderzoek heeft aangetoond dat het toevoegen van zeewier aan uw dieet kan ook het verbeteren van het functioneren van uw spijsvertering. Zeewier is rijk aan oplosbare en onoplosbare vezels en is een goede bron van eiwitten. Dat voel je je langer vol en met regelmatige consumptie, zal uw spijsvertering te houden in goede staat.

7. Stel de hormonen in je lichaam

Naast een fantastische gezondheidsvoordelen van algen is dat regelt de hormonen in je lichaam. Sommige algen zeer hoog vitamine K, die de goede werking van de bijnieren helpt. Het eten van vitamine K-rijke algen, zoals wakame, kombu en nori, zal helpen reguleren van de hormonale balans.

8. algen is geweldig voor de huid

Algen ook zeer goed voor de huid, die u kunt gebruiken in uw bad te verzachten en voeden de huid. Een zeewier bad wordt ook gezegd dat het lichaam te ontgiften en men gelooft dat algen helpt het lichaam ontdoen van zware metalen. Om een ​​zeewier bad genieten, genieten van algen in bijna kokend water te verzachten en voeg vervolgens het zeewier en water om uw badkamer.

9. Het verbetert de werking van de schildklier.

Vanwege het hoge gehalte aan jodium, zeewier kan ook nuttig zijn voor mensen die lijden aan hypothyreoïdie stoornis. Zeewier eten kan helpen bij het verbeteren en de balans van de werking van de schildklier. Je moet voorzichtig zijn als je supplementen van algen te nemen, maar, omdat het nemen van te veel een negatieve invloed op de werking van de schildklier kan hebben, dus wees voorzichtig en overleg met uw arts voor gebruik.

10. U kunt het libido en de vruchtbaarheid te verbeteren

Algen wordt ook gezegd kunnen zowel libido en vruchtbaarheid te verbeteren. De vele vitaminen en mineralen bevatten algen kan de vruchtbaarheid bij mannen en vrouwen en sommige mensen te verhogen zeggen dat het eten van de algen kunnen ook toenemen seksuele sensaties en ook de prestaties te verbeteren.

Weet jij de voordelen voor de gezondheid van zeewier?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha