10 LITTLE geheimen die een verslag LAATSTE10 LITTLE geheimen die een verslag LAATSTE

Als je echt gelooft dat u uw soulmate gevonden hebt, kan het erg makkelijk om bang te zijn dat je geluk niet zal duren. Natuurlijk kan je partner goed je soulmate, maar we weten allemaal dat relaties altijd raken hun moeilijke vlekken, en we hebben allemaal al in een relatie die we dachten dat het zou gaan om eeuwig duren, alleen maar om het uit te voeren op het einde zijn loop.

In feite, het maken van een relatie laatste lijkt de moeilijkste zaak van de wereld te doen. We kijken naar onze ouders, van wie velen ik vieren samen zijn meer dan 20 jaar, en we vragen ons af hoe ze het doen! Dus als u op zoek bent naar manieren om ervoor te zorgen dat de relatie van je dromen is going strong vinden, nemen we een kijkje op 10 geheimen over hoe je een relatie laatste te maken.


1. Laat je relatie niet Plan

Elke relatie is anders. Degene die je op de middelbare school had zullen zijn zeer verschillend van degene die je nu hebt, en degene die je nu hebt enorm verschillend van de ideale verhouding die je zag in de Disney-film zal zijn.

Het is tijd om uw model van wat u denkt dat een goede relatie is bedoeld om te worden zoals branden. Als uw verwachtingen te hoog zijn, voelt u zich nogal teleurgesteld. Bijvoorbeeld, als je verwacht een beetje 'te veel van je man en verwacht dat hij de Prince Charming compleet zijn, je relatie kan binnenkort omdat uw onrealistische verwachtingen te beëindigen. Het is tijd om gewoon gaan met de stroom.

2. Zorg toleranter persoon

Een van de vele redenen voor een relatie niet duren omdat een of beide partijen niet bereid zijn om fouten te vergeven. Als een van u of beide niet meer van bepaalde acties kunt krijgen door de ander, je gaat vinden het heel moeilijk om maar een paar weken te overleven, laat staan ​​jaren.

Per ongeluk brak uw favoriete vaas? Je moet hem vergeven.

De realiteit is dat we allemaal fouten maken. Niemand is perfect. Terwijl er een aantal dingen die genoeg onvergeeflijk zijn, er zijn zeker fouten die kunnen worden vergeven. Dus onze suggestie over hoe je een relatie laatste te maken is eenvoudig: u en uw partner nodig hebt om te ontspannen en te accepteren dat grieven je nergens krijgt.

3. Niet in verlegenheid gebracht in de voorkant van zijn vrienden

Oh, dus je een foto van uw partner die echt, echt grappig, rechts? Ik wed dat je wilt delen met je vrienden en maak ze aan het lachen, ja? Natuurlijk zou je.

Maar wacht eens even. Als de foto in kwestie gaat hen in verlegenheid te brengen, bent u zeker dat u wilt delen met anderen? Je bent? Sorry, maar deze relatie is niet van plan om lang mee.

De sleutels tot een solide relatie zijn vertrouwen en respect. Als je partner je niet kunt vertrouwen om het juiste te doen en hun wil, privacy en waardigheid te respecteren, dan zul je niet ver komen.

4. Laat Meningsverschillen

Geen twee mensen zijn precies gelijk. Ja, het kan uw zielsverwant en dus wellicht ook bereid om truien correspondentie dragen met u. Als u mooi vragen, kunt u ook springen op een motorfiets met twee mensen die je echt schattig.

Maar er zullen dingen die hij niet met je eens op en je hebt om dit te accepteren, is een andere belangrijke tip over hoe je een relatie laatste te maken. Als u converteren naar vegetarisme, maar hij weigert om zijn standpunt te begrijpen en te accepteren. Ook als u besluit om een ​​hobby te nemen, maar wil niet om dit te doen, moet je laten doen wat zijn hart hem vertelt. Wees open en maak ruimte voor verschil van mening.

5. Handen houden

Als je samen, is het goed om elkaar de kracht van uw liefde geruststellen. Een geweldige manier om dit te doen is door de handen. Deze openbare teken van genegenheid is echt een sterk signaal van uw obligatie, want het is de wereld te tonen, dat gij elkander liefhebt en niet bang om het te laten zien.

6. Omdat teamgenoten

Het is belangrijk te onthouden dat er een relatie is tussen twee mensen, en vereist zowel om te werken en te vechten voor elkaar. U kunt al het werk doen, net als uw partner al het werk niet kan doen. Als je altijd het gevoel alsof je de enige die is het maken van enige inspanning, zul je het gevoel dat is gewoon niet de moeite waard te beginnen.

Een succesvolle relatie vereist zowel van u om te laten zien dat je zorg. Dus nog een goede tip over hoe je een relatie laatste maken is om samen te werken aan de relatie, en dat betekent met elkaar praten uw problemen, elkaar helpen en de planning voor uw toekomst samen.

7. vullen elkaar

Ik heb gezien rapporten slinken en uit elkaar vallen, want elke partner te negatief naar elkaar toe. Als je constant zetten elkaar op de bodem, wordt u het ontwikkelen van een zeer negatieve die zich leent voor een zeer negatieve relatie. Waar is het plezier, humor, geluk?

Een succesvolle relatie heeft positief. Het moet uw partner en cheerleader ze van jou zijn. In plaats van elkaar naar beneden, moet je complimenten uit te wisselen. Hoe maak je een relatie mee? Maak je partner goed gevoel over zichzelf en laat hen weten dat u de zorg over hen en houden van hen. Beter nog, opscheppen over hoe groot ze zijn voor andere mensen. Maken ze zich speciaal voelen.

8. De onvoorwaardelijke liefde

Volgende tip over hoe je een relatie laatste maken, is om je partner onvoorwaardelijke liefde te tonen.

Zodra we allemaal in combinatie met onze partners, kan het zeer tijdelijk werk en start de touwtjes.

Als je een vegetariër, konden we ze ook vragen om te zetten.

Als je niet rookt, kan je ze vertellen om met roken te stoppen.

Als we denken dat we gaan om te sporten te vaak, kan je je afvragen wie meer tijd thuis doorbrengen met ons.

Doe deze verzoeken echter, is hoe iemand die onder bepaalde voorwaarden houden. Je kan gewoon niet van een geïdealiseerde, gestoorde persoon; We moeten van ze houden en alles wat hen maakt wie ze zijn.

9. Gebruik uw partner niet de schuld voor problemen

Als je verveeld, gefrustreerd of zonder werk, kan het heel verleidelijk om je woede richten op je partner te zijn. Maar dit zal de dingen niet beter; In plaats daarvan zal het gewoon veroorzaken een verstoring in je relatie, en je zal een zeer negatieve sfeer te creëren.

Als er dingen mis met je leven te gaan, is het tijd om te kijken naar jezelf en wat je kunt veranderen. Neem een ​​kijkje op uw eigen fouten en werken op hen.

10. Luister naar je partner

We absoluut haat het als we het gevoel dat we niet worden gehoord. Als we het gevoel alsof onze opvattingen voortdurend over het hoofd gezien op de werkvloer, voelen we ons klein en onbeduidend. Maar het is tien keer erger als onze partner weigert te luisteren.

Beide voices uit, en het is belangrijk voor de gezondheid van uw relatie die je met elkaar luisteren en elkaar Meningen aan boord. Dus onze laatste tip over hoe je een relatie laatste te maken is uw partner niet te onderbreken tijdens een ruzie, maar luisteren naar hun kant van het verhaal. Besteed aandacht aan hen en proberen om een ​​compromis te bereiken.

Hoe maak je een relatie mee?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha