10 ligt dat ze vertelden op gewichtsverlies10 ligt dat ze vertelden op gewichtsverlies

Het gewichtsverlies is waarschijnlijk een van de meest rendabele vandaag, met moviemaking en farmaceutische producten. Velen van ons willen om gewicht te verliezen en dan houdt het op die manier, en hoe meer wanhopige we zijn, hoe meer kans dat ze te vertrouwen suggesties van degenen wier succes is, op zijn zachtst gezegd, twijfelachtig. Hier zijn tien mythen over het verliezen van gewicht dat misschien hebben we allemaal gehoord, maar wist niet dat ze waren mythen:

Weight Loss Mythe 1: eten in kleine porties

"Small" is een relatief begrip en de kansen zijn dat iedereen die dit advies heeft gehoord zal worden aangepast op wil. Met andere woorden, zelfs als je denkt dat je het eten van kleine porties, je zou eigenlijk te absorberen van meer calorieën dan nodig is. En vergeet niet dat het belangrijk is wat je eet in kleine porties. Een kwart pond is niet groot, maar het is niet precies gezond als bijvoorbeeld een appel.


Weight Loss Mythe 2: 'fun slaapkamer' is de beste oefening

En "het is deprimerend hebben om deze mythe ontkrachten, maar studies hebben aangetoond dat 'oefening slaapkamer' is eigenlijk niet zo veel calorieën te verbranden als we willen geloven. Uiteraard betekent dit niet schuwen lichamelijke intimiteit voor de sportschool, natuurlijk. Het kan niet calorieën te verbranden, maar wel leiden tot een gevoel van geluk.

Weight Loss Mythe 3: Calorieën verschillen

Terwijl het is een feit dat een calorie is slechts een maat voor de energie, zijn verschillende soorten voedingsmiddelen anders verwerkt door het lichaam. Calorieën uit eiwitten zijn het beste voor gewichtsverlies door het simpele feit dat de verwerking ervan versnelt metabolisme algemene lichaam en omdat eiwitten verhoogt de spiermassa. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt, de spieren, omdat ze eten meer calorieën dan vet.

Weight Loss Mythe 4: Het ontbijt is slecht voor je dieet

Veel regelingen van gewichtsverlies suggereert dingen zoals een kwart van een grapefruit of een stukje banaan voor het ontbijt. Dit is verkeerd, want onderzoek heeft aangetoond: mensen die ontbijten minder weegt. Ja, natuurlijk het hangt af van wat je eet voor het ontbijt, maar zorg ervoor dat je iets verder dan dat kwart van een grapefruit eten.

Weight Loss Mythe 5: De eieren zijn de vijand

Ja, eieren zijn rijk aan cholesterol, maar klein detail is dat dit de goede cholesterol, het type lichaam nodig heeft, niet de schurk dat het risico van een hartaanval vergroot. Bovendien hoeft de eieren niet dik, maak je meer gezond, want samen met cholesterol, ze zijn vol van dingen zoals vitamine A en mineralen.

Weight Loss Mythe 6: minder eten, meer bewegen

Dit is niet helemaal een mythe, maar die nog steeds misleidend kan zijn. Dingen zijn niet zo eenvoudig, dat is de waarheid. Je zou kunnen verminderen uw calorie-inname en gewicht te verliezen, maar beetje bij beetje je beginnen om minder gewicht te verliezen, totdat u een punt waar je niet verliezen elk gewicht ongeacht hoeveel je oefening te bereiken. Dat komt omdat je lichaam zich aanpast aan de lagere calorie-inname. Zie nummer 3 van waarom dit is.

Weight Loss Mythe 7: supplementen zijn bedoeld om het dieet te helpen

Nee, ze zijn niet. Iedere kwaliteit supplement draagt ​​een waarschuwing op de verpakking dat het is geen vervanging voor een gezonde voeding. De reden is dat supplementen eigenlijk zijn bedoeld voor mensen gediagnosticeerd met vitaminetekorten, niet voor jou. Wonen op spinazie en supplementen is niet de beste manier om gewicht te verliezen. Je nodig eiwit.

Weight Loss Mythe 8: het lezen van etiketten helpt om calorieën te tellen

Dit kan iemands hart breken, maar producenten van voedingsmiddelen kan absoluut legaal geven het product heeft minder calorieën dan in werkelijkheid. De variantie is geweldig, door de manier - in de Verenigde Staten, tussen de 20% en bijna 70% .... En dit is voor voedsel als "dieet".

Weight Loss Mythe 9: Je moet alleen eten wanneer je honger hebt

Ah, ja, maar hongerig voor wat? Volgens voedingsdeskundigen, mensen vaak liegen tegen zichzelf dat ze honger hebben, dus je kunt een snack. Maar het is echt niet de honger, maar een emotionele kwestie die hen angstig maakt, en die alleen maar proberen om de angst om te eten verstikken. De volgende keer dat u te bereiken voor een hapje, na te denken over dit.

Weight Loss Mythe 10: je kunt vertrouwen alle wetenschappelijk onderzoek

We weten dat we het wetenschappelijk onderzoek hebben hier genoemde, maar moet u een breaking news te nemen over een onderzoek naar gewichtsverlies, met een korreltje zout. Of een paar. Sommige wetenschappelijk onderzoek wordt gesponsord door drugs of sport fabrikanten van apparatuur, wat automatisch betekent dat het niet volledig objectief kan zijn. Andere studies omvatten alleen bepaalde gegevens aan het gewenste resultaat. En dat is nog niet eens over de middelen van de straat cultuur en het optimaliseren van de huidige wetenschappelijke onderzoek naar een kop schreeuwen te krijgen.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha