10 leuke en interessante feiten over zoenen10 leuke en interessante feiten over zoenen

Zoenen maakt ons een goed gevoel. Het kan sensueel, erotisch, vluchtig, lang, liefdevol of gewoon willekeurig; maar hoe we het doen, en waar we het doen, kus altijd maakt ons warm, gelukkig te voelen, en we wilden.

Maar er is veel meer te rimpelen waarschijnlijk niets wist. Of het roept tong worstelen, snogging, langs het eerste honk of lip sluiting, kussen heeft een aantal voordelen voor de gezondheid, evenals een aantal feiten Super Gek dat alleen kan ertoe leiden dat uw kaak te laten vallen. Dus, laten we eens kijken naar deze 10 leuke en interessante feiten over smooching.


1. Zoenen vereist enige serieuze spierkracht

Hoewel slechts leunen in een zachte, zoete kus, gebruiken ze 146 spieren. Dit omvat 34 gezichtsspieren, naast een ongelooflijke 112 posturale spieren. Om deze reden wordt het kussen te bevelen als je wilt houden van de gezichtsspieren tikken!

Helaas kan kus niet worden opgenomen als onderdeel van uw training regime. Droevig gezicht! In tegenstelling tot verstrikt raken in "de ontbrekende been dag", kun je niet gepakt ontbrekende "dag gezichtsspieren." Gewoon bestaat niet. Sorry.

2. Kissing beginnen met de ratten

Een van de leuke weetjes over zoenen, is dat het allemaal begon met muizen. Die ratten, huh? Blijkbaar zijn ze bekend voor de lancering van twee dingen: de pest, die de helft van Europa in de zestiende eeuw weggevaagd - en kussen.

Yup, kussen komt uit een oude muis genaamd eomaia. Deze muis kuste zijn kameraden om feromonen verspreiden en draai het erotisch verlangen. Er is iets in deze; Immers, muizen en mensen hebben een zeer vergelijkbare genenpool.

De rat in kwestie wrijf neuzen met iemand die is, maar wij mensen evolueerden de techniek van het vergrendelen monden. Want we zijn geweldig.

3. Een Engels koning Kissing Zodra Banned

Naast een van de leuke weetjes over zoenen is dat in juli 1439 was niet de Summer of Love in Engeland, als Koning Henry VI eigenlijk

verboden

kussen! Hij was zeker niet een romance, dat hij het was?

Nou, eigenlijk, de oude Henry heeft een goede reden om te kussen. Het was niet preuts, en geen van beide was jaloers dat alle boeren waren met mooie vrouwen die hij wilde; in plaats daarvan is het verboden kussen tot de verspreiding van de ziekte in zijn rijk stoppen.

Dat lijkt eerlijk genoeg voor ons! Hoewel de koning heeft eindelijk een zenuwinzinking in 1453, waarin de vrouw die nodig zijn om de controle over zijn koninkrijk te nemen.

4. De Romeinen hadden een paar verschillende namen voor Kissing

Het woord "kiss" we vandaag de dag gebruiken komt eigenlijk van de Oud-Engels woord Cyssan. Dit woord eigenlijk betekent "te kussen." Er is geen consensus over waar het woord vandaan komt, maar geleerden beweren is een onomatopee.

De Romeinen hadden echter een paar woorden te zoenen, en geen van hen waren onomatopee. "Basium" was het woord gebruikt om iemand op de wang of hand te kussen, terwijl "Osculum" elke keer dat iemand bezig met gesloten mond kus werd gebruikt. En als je om een ​​kus te hebben, heb je overgeeft aan een beetje '' Saviolum. "

Dus de volgende keer dat je voelt de passie met je geliefde, vertel hen dat u wilt deelnemen aan een beetje 'van saviolum.

5. Mangaia had nog nooit gehoord Zoenen Tot 1700

Zijn we niet de politiek hier in Beauty en suggesties doen, maar we zijn ons ervan bewust dat het Britse Rijk had haar minnaars en vijanden.

Een goede daad dit rijk deed was in te voeren om te zoenen zonder liefde Mangaia Island, een eiland dat had bestaan ​​voor 18 miljoen jaar zonder haar inwoners altijd tuiten!

6. Slechts 90% van de kussen Wereld

Een van de interessante feiten van het kussen is dat slechts ongeveer 90% van de wereld echt zoenen. 90% lijkt misschien veel, maar moet je je afvragen wat op aarde de resterende 10% spelen!

En voor het geval dat je je afvraagt, nee, de overige 10% zijn niet eenzaam, eenzame zielen die nog steeds op zoek naar liefde. Ze zijn culturen die niet kussen om een ​​aantal redenen. Dit kan tot religieuze redenen, of het kan naar beneden naar de gewoonten en tradities. Sommigen weigeren te kussen om bovennatuurlijke redenen. Bijvoorbeeld, sommige Sudanese weigeren te zoenen, omdat ze denken dat hun zielen zullen worden gestolen door de mond van iemand anders.

Ondertussen, de Eskimo kus, net als de oude muizen deden - die hun neus te gebruiken.

7. de langste ooit kus duurde 58 uur

Je zou kunnen denken dat u en uw partner hebben uitgeleefd in een aantal ernstige smooching en had lippen van elkaar de tijden "record" op slot. Maar vergeleken met snoggers seriële Ekkachai en Laksana Tiranarat van Thailand, ik echt niet.

Deze liefhebbers eens gekust voor maar liefst 58 uur, 35 minuten en 59 seconden, zodat ze het Guinness Book of Records. Wow! Je vraagt ​​je af of ze elkaar op de wang pikken van tijd tot tijd, of als deze eenvoudige, korte kus betekent niets voor hen.

8. Zoenen kan je langer leven

Hier is nog een van de leuke feiten over zoenen - kan je langer leven! Moe van het hebben van te gaan op een streng dieet? Wilt u niet naar de sportschool meer geraakt? Dan proberen om in plaats kussen!

Een plaats beroemde studie concludeerde dat mannen die hun vrouw te kussen in de ochtend langer dan mannen die dat niet doen leven. Helaas, er is geen bewijs dat vrouwen langer leven ook. Boe-geroep! Maar als het werkt voor jongens, kan het werk voor ons, toch? Laten we het proberen!

9. We gebruiken Zoenen selecteer een partner

Natuurlijk, de persoonlijkheid is geweldig, maar blijkbaar is de real deal breaker als het gaat om te beslissen als onze datum is echt voor ons of niet ze goed in zijn kussen.

Als iemand niet slecht kussen, zien we dit als een grote turn-off en gaan ervan uit dat ze net zo slecht zal zijn onder de lakens. Als je goed bent in het kussen zijn, maar het gaat ervan zal grote liefhebbers te maken. Het is een eenvoudige techniek, maar het is tot nu toe werkte!

10. Wanneer u kussen, Swapping u veel Bacteriën

Dit is een van de vreemdste feiten over zoenen. Niet om dit eindigen op een domper of wat dan ook, maar we dachten dat je moet weten dat als je zoent, je in wezen het uitwisselen van bacteriën.

Ongeveer 300 verschillende types.

Het goede nieuws is echter dat de kus nog beter te kunnen doen, want het versterkt het immuunsysteem, het verbeteren van de weerstand tegen triggers slecht.

Kent u andere leuke weetjes over zoenen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha