10 leuke dingen te doen voor uw verjaardag10 leuke dingen te doen voor uw verjaardag

"Het is je verjaardag, we gaan partij als het is uw verjaardag!"

Zo zegt Vijftig Cent, een prominente Amerikaanse rapper, songwriter en all-around goede vent die precies weet hoe plezier te hebben op zijn verjaardag.

Maar je weet hoe om plezier te hebben op je verjaardag?


In het geval dat doen we niet, en in het geval je bang bent dat je gaat je verjaardag precies te brengen hoe je de afgelopen jaren besteed zijn, nemen we een kijkje op 10 ongelooflijk leuke ideeën van dingen te doen voor je verjaardag. Woop!

1. Out

Eerst, voordat je iets anders doet, moet u overwegen om naar buiten. Zitten rond het huis de hele dag kijken box sets en Netflix is ​​allemaal prima en dandy een andere dag van het jaar. Maar dit is uw verjaardag! Het is tijd om saaie eentonigheid en vertrouwdheid ontsnappen voor rubriek buiten en ziet er een beetje 'plezier.

Buiten, het avontuur wacht u op uw verjaardag. Kon je een picknick, raakte een biertuin, ga dan naar een festival, of een wandeling met een ijsje. Zelfs als het regent, er zijn veel dingen die je kunt doen. U kunt een lokale museum te bezoeken, nemen in een kunstgalerie, of gewoon het hoofd van een bar of coffeeshop met enkele vrienden.

2. genieten van een aantal Retail Therapy

Retail-therapie werd uitgevonden om twee redenen:

1) Om u te helpen herstellen van een slechte dag blues;

2) Want het is uw verjaardag!

Een andere tijd van het jaar en zijn we in staat om te vergeven een beetje 'zuinig met uw geld te zijn. Maar, alsof het je verjaardag en je bent gewapend met een hoop geld verjaardag, nodigen wij u uit om de winkels te raken en trakteer uzelf.

3. een feestje

Vijftig Cent zou zeker een feest zijn als het was zijn verjaardag, dus waarom een ​​blad niet te nemen van het boek van de grote man en hosten van uw eigen verjaardagsfeestje?

Normaal gesproken, kan het moeilijk om je vrienden samen te komen voor een avond plezier Shenanigans zijn. Iedereen is zo druk en hun programma's betekent dat het vaak moeilijk is om al je vrienden rond dezelfde nacht. Maar als het is uw verjaardag, hebben ze geen excuus; Ze moeten er zijn. Dus maak het uitnodigen!

4. Hit The Beach

Een van de leuke dingen te doen voor je verjaardag is om naar het strand. Ja, het is uw verjaardag, dus waarom een ​​onderbreking van het werk en de stad en uw tan op het strand niet te nemen?

Raken van het strand is een geweldige manier om zowel te ontspannen en plezier hebben. U kunt zonnebaden voor het spelen frisbee. Dan kunt u opvallen in de zee, een ijsje en hebben over het algemeen een goede tijd met je vrienden. Als je geluk hebt, kun je zelfs een beach party. Hey, het is uw verjaardag, dus waarom niet ?!

5. Dine Out

Je verjaardag is de enige dag van het jaar in te laten verwennen kan worden gerechtvaardigd. Dus in plaats van de voorbereiding van uw eigen maaltijden, een van de grote dingen te doen voor je verjaardag is te dineren in een chique restaurant en de anderen moeten wachten op je handen en voeten? Je verdient het!

Uit eten op je verjaardag is heel bijzonder, en zelfs niet zo slecht voelen om de duurste gerechten bestellen. Ook, omdat het uw verjaardag u ook toegestaan ​​om de wijn een beetje 'meer drinken! .

6. Ontdek nieuwe plaats

Verveeld van uw woonomgeving? Wil om eruit te komen van uw huis en uw stad? Dan is een van de dingen te doen voor je verjaardag leuk is om een ​​nieuwe plek te verkennen.

Verkennen is een fantastisch ding om te doen op elk moment van het jaar, maar het is iets dat u zeker kunt uw verjaardag, want je tijd hebt. Kies een stad of zelfs een landschap, een vallei - of zelfs een berg. Er even uit en verkennen, nieuwe dingen ontdekken en misschien zelfs buiten het veld of naar een kamer in een hotel boeken.

7. Neem de dag vrij

Je 'echt moeilijk om te genieten van uw verjaardag als je moet gaan werken. Dit is gewoon saai. Zelfs als je plannen voor na het beëindigen van het werk, vast te zitten in de hele dag op kantoor is een triviale zaak dat de glans opstijgt dingen. Ook kan het laat je moe en uitgeput gevoel.

Dus wat je werk en de situatie, en als je werkt voor iemand, of als je een freelancer, u absoluut moet de dag vrij nemen om te genieten van uw verjaardag in het meest. Op deze manier heb je een hele dag om jezelf te genieten en het meeste van.

8. Vier met uw gezin

Als je jong bent, zorgeloos, en hebben een brede sociale kring, de uitgaven van uw verjaardag met uw gezin misschien niet een zeer interessant voorstel. Misschien zijn ze niet zo veel als je vrienden, misschien uw 80 jaar drinkt, is de grootmoeder niet bereid "shots te maken," en misschien zullen ze allemaal in bed door 08:00.

Maar u zult verrast zijn hoeveel plezier je kunt hebben als u uw speciale dag doorbrengen met familie. Verre van gaten in totaal, zullen ze los te maken en hebben een goede tijd met je. Zij zullen u vermaken met verhalen en je kindertijd, en je weet wat het betekent om een ​​familie die van je houdt te hebben. Probeer het eens.

9. Ga Bowling

Het is uw verjaardag en u wilt ontspannen en plezier 'goedmoedig. Dus weer een van de dingen te doen voor je verjaardag plezier is om bowling te maken met je vrienden!

Iedereen houdt van bowling, zelfs je vriend de dichter die probeert te doen alsof ze niet "fun". Zodra de kom hun eerste bal, zal iedereen verslaafd - en iedereen zal een walvis van een tijd.

En omdat het je verjaardag, niet nodig om verlegen over vragen die de kant rails / bumper opblijven!

10. Have A Games Night

Dit is echt een van de coolste en meest leuke dingen te doen voor je verjaardag. Kortom, je je vrienden uitnodigen om uw huis voor een drankje en 's avonds games.

De aard van de games die je speelt zijn eindeloos, en u kunt kiezen tussen video games, bordspellen en zelfs kaartspellen.

De DNadat en meer interactieve spelletjes zijn, hoe meer plezier je zult hebben.

En na een paar drankjes, is het tijd om het tapijt Twister te brengen!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha