10 leuke dingen om te doen in Londen10 leuke dingen om te doen in Londen

Londen is een echt interessante plek om te bezoeken, er zijn zo veel dingen te zien en te doen. Je hebt een aantal van de beste galeries en musea over de hele wereld, de beroemde bezienswaardigheden zoals de Big Ben en de Tower of London, en de unieke combinatie van nieuwe en moderne die gewoon niet ergens anders in de wereld bestaan . Als u nog nooit in Londen eerder hebt bezocht, het plannen van uw bezoek kan een beetje lijken 'ontmoedigend, hier zijn we hebben een lijst tien van interessante dingen te doen in Londen.

1. Neem een ​​bus tour

Een van de beste dingen die koel en goedkoper te doen in Londen is één van de vele bus tour te zien. Je koopt een kaartje en gebruik het de hele dag door, en uitstappen wanneer u maar wilt. De bussen bezoek alle belangrijke attracties en je krijgt een doorlopend commentaar als je gaat. Als je hebt besloten om een ​​dag sightseeing te brengen in Londen, de bus tour is een grote waarde voor je geld en niet om je weg te knijpen op een overvolle metro.


2. Bezoek een museum

Alle grote musea in Londen zijn volledig gratis te bezoeken en sommige van hen zijn enorm, dus neem voldoende tijd om rond te lopen. Er zijn galeries, zoals de National Portrait Gallery en de Tate Modern, of probeer een van de vele musea, waaronder het Science Museum, het Victoria and Albert Museum en het Natural History Museum.

3. The London Eye

Krijg je een panoramisch uitzicht over Londen van de London Eye, afhankelijk van het weer, natuurlijk. De enorme reuzenrad is de moeite waard de vergoeding en in staat om veel van de beroemde bezienswaardigheden van Londen te zien en nog wat mooie foto's zal zijn. Je kunt krijgen druk, maar laat je niet afschrikken door de lengte van de leidingen worden gelegd; het niet lang naar voren te geraken.

4. The London Dungeon

Een van de interessante dingen te doen in Londen is een bezoek aan de London Dungeon. Voor meer informatie over de donkere kant van de geschiedenis van Londen te leren, dan zal de London Dungeon de plek om te bezoeken. Het is een geweldig spektakel van echte acteurs, special effects en gruwelijke exposities die je ziel Chill. Het is zeker niet voor de zwakkeren van hart, of voor zeer jonge kinderen, maar zeer vermakelijk volwassenen met een sterke maag!

5. een fiets huren Boris

Boris fietsen, genoemd naar de burgemeester van Londen, Boris Johnson, zijn fietsen die u kunt huren van een van de vele self-service verhuur verkooppunten in Londen. Pop gewoon uw kaart krediet, rijden de fiets voor zo lang als je wilt, en dan terug de fiets naar een van de self-service punten wanneer u klaar bent. Ze zijn een geweldige manier om de stad te verkennen en de meeste wegen zijn nu fietspaden om dingen veiliger te maken.

6. Covent Garden

Covent Garden is een gebied bloeiende markt met veel winkels, restaurants en pubs. Winkelen varieert de hele weg van de beste designer winkels, kleine marktkramen, bijna alles wat je kon bedenken verkopen. Het andere ding dat Covent Garden bekend om zijn vele straatartiesten en alles wat ze vragen is een kleine donatie aan het einde van de show om u te vermaken.

7. Lunch in de pub

Lijst van interessante dingen om te doen in Londen zou niet compleet zijn zonder vermelding van een pub lunch.

Londen heeft zijn eerlijk deel van de fast food, maar als je wilt proeven van het echte Londen ervaring, ga dan naar een ouderwetse Londense pub voor de lunch. Loop elke zijstraat in Londen en is de kans groot dat je een pub verscholen in de hoek, die dient gezond en lekker eten tegen goede prijzen te vinden. En 'veel beter dan het kopen van een hamburger die je nergens anders in de wereld kon krijgen.

8. Neem de wisseling van de wacht

Een bezoek aan Londen is compleet zonder het nemen van een aantal van de prachtige militaire tradities. Er hoeft niet een speciale gebeurtenis voor u om te zien sommige van de pracht en praal, kunt u een glimp van de dagelijkse verandering van koningin Guard vangen. Dit gebeurt elke dag om 11.30 bij Buckingham Palace in de zomer, en om de andere dag in de winter.

9. Neem in een West End

Een van de interessante dingen te doen in Londen is een West End-show. Het West End van Londen te zien, is de plaats waar de beste theaters en vele restaurants voor een maaltijd. Het West End is het Londense equivalent van Broadway en je kunt een aantal van de beste live-producties op het podium te zien over de hele wereld in een aantal van de meest historische theaters in de wereld. Londen heeft ook de langstlopende toneelstuk ter wereld: Agatha Christie's 'The Mouse Trap', die werd uitgevoerd in het Teatro San Martin van 63 jaar.

10. Tower Bridge en de Tower of London

Voor meer informatie over de rijke geschiedenis van Londen te leren, dan is een bezoek aan de Tower of London is een must. Aanvankelijk was de toren was een koninklijke residentie, maar is waarschijnlijk het meest bekend als een plaats van opsluiting en marteling. Er is een last van dingen te zien, met inbegrip van de kroonjuwelen, en je krijgt gratis rondleidingen door de beroemde Beefeaters ook. U bent dan een korte loopafstand van de historische Tower Bridge en, als je geluk hebt, kun je zelfs zien de brug open om een ​​schip door te varen.

Wat is uw favoriete interessante dingen te doen in Londen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha