10 LESSEN prachtig leven kan TRAVEL leren10 LESSEN prachtig leven kan TRAVEL leren

Zij zeggen dat de reis verbreedt de geest, maar het kan nog veel meer dan dat te doen. Wanneer u een reis, en bedoelen we echte reis naar verre bestemmingen, kunt u uw kijk op het leven voor altijd veranderen. Na het ervaren van verschillende culturen, verschillende manieren van leven en de ontberingen van de lange afstand te hebben overleefd, internationale reizen is, uw ogen zijn echt opende de uitgestrekte wereld breed dat is out there. Dus hier zijn slechts tien van de dingen die je kunt leren om te reizen buiten de grenzen van hun eigen land:

1. Stepping uit je comfort zone is niet zo moeilijk als je denkt

Een van de belangrijkste lessen van het leven dat reizen kan leren is dat de intensivering van uw comfort zone is OK. Net als in het leven van alledag, krijg je veel meer van de reis, wanneer het proberen iets een beetje 'anders. Verder gaan dan de hoofdsteden van de grote westerse landen, die lijken allemaal min of meer hetzelfde in elk geval, en het vinden van een nieuwe wereld van ervaringen te verkennen. Ja, het zal anders zijn, en ja, soms, het kan eng zijn, maar stap uit je comfort zone en vind waardevolle nieuwe ervaringen, zult u merken dat het de moeite waard.


2. Niet teveel bagage mee te nemen met je mee

Wanneer u reizen op grote schaal, ontdek je al snel dat je niet echt nodig al die bagage; het gewoon in de weg. Achter wat je niet nodig hebt en zich richten op het genieten van vandaag en kijken uit naar morgen.

3. Waarderen wat je hebt

Een ander leven les die kan worden geleerd van reizen is waardering. Zodra je de tijd hebt doorgebracht met mensen die leven in een een-kamer huis met een aarden vloer en leef elke dag van wat je zou denken als een snack, dan maakt je echt genieten van de dingen die je hebt en maakt je zorgen lijken klein en verdwijnen.

4. begrijpen dat hoewel mensen verschillen, zijn zij zeer gelijk

Hoewel mensen hebben verschillende religies, verschillende kledingstijlen en verschillende talen, ze zijn allemaal hetzelfde eronder. Reizen opent je ogen voor het wonder van diversiteit en maakt je veel meer tolerant ten opzichte van anderen, zelfs als u het niet eens met hen.

5. Niet stress over dingen die niet kunnen worden gewijzigd

Een andere eenvoudige levensles dat reizen kunnen worden geleerd om niet te wijzen op dingen die je niet kunt veranderen. Ze hebben een gezegde in de Afrikaanse landen, "TIA" of "Dit is Afrika '. Zij zullen dit woord gebruikt wanneer de trein komt, gaat uit of de weg is weg door de regen gewassen. Wanneer je dit soort houding die beseffen hoe onbelangrijk is dat je niet kunt krijgen mobiele telefoon receptie op absoluut elke straat in de stad, precies op het moment dat u wilt.

6. Je wordt minder risicomijdend, maar gevoeliger

Volgende les van het leven dat reizen kan leren is in staat om risico's te nemen. Er zijn slechte mensen in de wereld, maar er zijn veel meer goede mensen. Als wegen alle risico's van het leven, waarschijnlijk zou ik niet eens stap buiten de voordeur. Reizen leert je meer avontuurlijk zijn, maar het leert ook dat door het nemen van verstandige voorzorgsmaatregelen, kunt u de risico's te minimaliseren.

7. Je leert om uit te gaan en krijgen wat je wilt

Een ander leven les kun je leren tijdens de reis is om uit te gaan en krijgen wat je wilt. De wereld is niet van plan om u te komen en al snel leert dat reizen. Natuurlijk kun je de National Geographic Channel kijken, maar niet hetzelfde als de ervaring uit de eerste hand. Om te reizen, moet u van plan bent, moet je boek en je kan nodig zijn om wat geld te besparen voor, maar de meeste van allemaal, moet je er even uit en doe het.

8. Dingen gaan niet altijd volgens plan

Dingen niet altijd zoals je denkt dat het zal zijn in alle aspecten van het leven en de reis te gaan is geen uitzondering op die regel. Maar, wat is opgedaan, als het misgaat, is de mogelijkheid om op te staan ​​en te improviseren. Je leert ook dat je veel meer persoonlijke voordelen kunnen krijgen van de onverwachte, wat mogelijk is door het zorgvuldig vooraf gepland.

9. U leren om meer onafhankelijk te zijn

Wanneer u weg bent van huis, in een vreemd land, je snel leren op eigen benen te staan ​​en wanneer u een badkamer nodig en je moet het snel, je vaak doen als u op reis in sommige delen van de wereld, talen leren vrij snel ook.

10. Je leert dat mensen zijn echte mensen op het nieuws

Reizen geeft je een veel bredere kijk op de wereld om je heen en je krijgt om mensen met problemen als echte mensen die net als jij. Wanneer sommige mensen kijken naar de wereld nieuws op TV kunt u nuchter kijken slachtoffers van rampen of honger, maar als je reisde, zie je die slachtoffers, als mensen reizen en je leren om een ​​veel meer medelevend en zorgzaam zijn.

Welke andere lessen in het leven, je mening, reizen kan leren? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  1   1
Juni- 2, 2015 | 02:02:05 | later 4 uur

Wow, dit bericht is fantastisch!

  4   1
Juni- 2, 2015 | 08:22:06 | later 10 uur

Geweldig!

  5   2
Juni- 2, 2015 | 13:39:58 | later 16 uur

Hello! interessante site! Ik ben echt leuk! Heel erg goed!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha