10 LESSEN mislukte relaties kan ons leren10 LESSEN mislukte relaties kan ons leren

Relaties zijn niet moeilijk. Kunnen ze laten je verdrietig, boos gevoel en soms kan laten denken dat je hebt net het verspillen van je tijd en dat ben jij, dat is het niet. Daarom is de eerste reactie van de meeste mensen om een ​​mislukte relatie is om zichzelf de schuld en vraag 'waar heb ik mis gaan?' Het is heel moeilijk om een ​​positieve draai op een break, maar u kunt het veranderen in een positieve ervaring te kijken wat je geleerd. Hier kijken we naar tien van de belangrijkste lessen die kunnen worden getrokken uit de mislukte relaties:

1. Mensen zijn geen goederen

Liefde en dan scheiden, toont ons dat, als wij zorgen voor een persoon, kunnen we nooit ze bezitten en niemand van ons ooit kan bezitten. Mensen hebben de neiging om te vallen in het gevoel van eigendom van hun partners en vergeet dat de partner nog steeds keuzes.


2. U kunt vinden op het belang van u

Een mislukte relatie helpt ook om het belang van herinneren leren dat u een individu en je kunt zo sterk dat, net zoals wanneer je in een relatie. Het dient als een herinnering dat niemand alleen hun relatie wordt gedefinieerd.

3. Je kunt niet veranderen wie de mensen

In elke relatie, je moet een persoon voor wie ze zijn lief en niet wat je denkt dat je kunt doen. Mislukte relaties kan helpen beter te begrijpen. Of het nu via uw leren, dat kon je niet je partner te veranderen, of beter gezegd door te begrijpen, kun je jezelf niet veranderen.

4. Verliefdheid is geen relatie

Er is een groot verschil tussen liefde en lust. Hoewel, natuurlijk, is het niet van toepassing op alle rapporten, vele veilige relatie, want zodra de eerste verliefdheid is uitgewerkt, is er zeer weinig over van een echte substantie.

5. U leren loslaten gracieus

Zo moeilijk als het lijkt op het moment, soms is het beter om te laten gaan, als er een relatie is duidelijk niet werkt. Mislukte relaties leren dat loslaten gracieus, en met je waardigheid intact, is veel beter dan wanhopig vastklampen aan een zinkend schip.

6. Het leert dat overanalysing een situatie krijgt niets

We hebben het allemaal meegemaakt gebroken relaties en we hebben waarschijnlijk allemaal in de situatie waarin we uren en uren proberen te achterhalen waar het fout ging. We leren echter dat geen enkele hoeveelheid van de analyse zal veranderen wat er gebeurd is, en dat er waarschijnlijk geen eenvoudig antwoord op de vraag 'waarom?', In elk geval.

7. Het kan maken ons nadenken over onze prioriteiten

Mislukte relaties kan ook ons ​​nadenken over wat onze priorijen in het leven werkelijk zijn. Dit kan werken in een aantal verschillende manieren en terwijl sommige mensen kunnen hebben om te heroverwegen hoe veel tijd te besteden aan het werk, kunnen anderen zich afvragen of je te veel belang aan het zijn in een relatie. Het kan u helpen focussen op de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

8. Het leert ons dat geluk komt van binnenuit

Veel mensen denken dat de enige manier om het geluk te zijn in een relatie. Maar, wanneer een relatie mislukt, leren ze dat dit niet waar. Het blijkt dat je net zo blij kan alleen als je met je ex-partner. Het doet echt je geluk.

9. Je leert duurzamer te zijn

Je leert dat geen enkele hoeveelheid gillen, schreeuwen of huilen zal een probleem op te lossen. Een mislukte relatie helpt ons om de ruwe te nemen, als we de gladde, en leert ons dat we de moeilijke tijden kan overleven.

10. leert ons niet om iets voor lief nemen

Door mislukte relaties, leren we dankbaar zijn voor wat we moeten zijn. Te vaak, mensen nemen hun relaties voor verleend en niet in de inspanning die nodig is om ze te laten werken te zetten. Dit is een pijnlijke les om te leren, maar een die nooit wordt vergeten.

Welke andere lessen rapporten kunnen niet leren?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha