10 lessen kunnen leren van hun ex-vriendjes10 lessen kunnen leren van hun ex-vriendjes

Tranen zijn nooit gemakkelijk, maar zodra het stof is neergedaald en je begint er overheen te komen, kunt u veel van deze ervaring leren. Dus, niet na te denken over een ex-vriendje als een mislukte relatie, denk aan het als louter een praktijk run. Oefening baart kunst, zolang je leren, dus lees deze tien waardevolle lessen die kunnen worden getrokken uit een ex-vriendje.

1. altijd zeggen wat er op je geest

Hoe vaak heb je 'nee' zeggen, wanneer een vriend je vraagt ​​wat er op je hoofd? Nou, dit zou een belangrijke les die kan worden getrokken uit de proef uitgevoerd met vriendjes zijn. Spreek altijd je geest en de vragen die u wilt beantwoorden. Om dingen in de open wist de lucht en laat u precies weet waar je bent.


2. Niet overhaast in dingen

Een ander ding dat veel mensen niet beseffen na een onderbreking is dat soms, dingen zijn geweldig, zoals ze zijn. Het is beter om je tijd te nemen met een relatie en niet al te enthousiast te haasten naar de volgende stap zijn. Genieten van vriend / vriendin, voordat u begint te lopen in het huwelijk en het denken van kinderen.

3. Niet leugens accepteren helemaal

Terwijl vreemdgaan is de laatste leugen, kleinere mag niet worden genegeerd. Een belangrijke les die kan worden getrokken uit een relatie is dat de kwesties van vertrouwen en dat een heleboel zaken. Elk type van leugen moet een volledige no-no in een relatie en je moet echt leren en onthouden het gezegde, 'Once bitten, twice shy'.

4. Leg niet al je eieren in één mand

We hebben het niet over hier spelen, maar je moet een aantal te houden 'van uw onafhankelijkheid en hangen op hun leven. Het kan verwoestende zijn als je een vriendje het begin en het einde al het leven, alleen te verraden heb gedaan, dus vergeet niet dat iedereen een leven weg van hun partners ook.

5. Niet de borden negeren

Mensen negeren vaak de tekenen die een relatie mis gaat, gewoon omdat ze willen geloven. Een pauze kan helpen de dezelfde fout opnieuw te maken, dus leren van het verleden, en de volgende keer, meer bewust van de tekenen en ze niet negeren. Doen alsof dat alles in orde is als het niet, het zal niet stoppen met de onvermijdelijke, zal alleen vertragen.

6. Geef jezelf een pauze

Exes kunt ook leren je niet zo hard voor jezelf. Gebroken rommelig en kan de meest natuurlijke reactie pijn is af te vragen waar je ging het mis. Wanneer u een objectief beeld van een split, hoewel, kunt u snel leren dat het niet jouw schuld helemaal; Het is precies wat we leven noemen.

7. U bent belangrijk

Voormalige vriendjes kunnen ook leren hoe belangrijk de zorg zelf. U kunt leren dat je niet hoeft te worden in een partnerschap om je hele zijn, je bent een belangrijk persoon in je eigen recht.

8. Je kunt mensen niet veranderen

Als je dacht dat je zou een man naar de perfecte partner te veranderen, dan is een pauze leert al snel dat je niet kunt. Je moet een persoon voor wie ze zijn, je kunt ze niet veranderen wat je wilt dat ze zijn lief. Ze kunnen zelfs doen alsof, voor een tijdje, maar onder het voorwendsel, zal nog steeds dezelfde persoon die je was toen je voldaan.

9. Je moet om te praten over geld

Geld is de belangrijkste oorzaak van scheidingen en gebroken, zodat niet worden besproken. Het is niet een leuk ding om over te praten, maar als je in de situatie waarin de financiën een twistappel geworden bent geweest, je hebt geleerd hoe snel geld problemen een relatie kan vernietigen.

10. leren om sterker te zijn

Elke keer dat je iemand te benaderen, je kent de mensen en je meer over jezelf leren. Geen relatie is echt verspild, zolang je leren en, met het leren, sterker en beter in staat om de volgende versnelling te behandelen word je.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha