10 LESSEN FABULOUS honden kunnen ons leren hoe gelukkig en tevreden te zijn10 LESSEN FABULOUS honden kunnen ons leren hoe gelukkig en tevreden te zijn

Elke dierenvriend zou je zeggen dat dieren ons kunnen leren veel dingen, totdat de zin van het leven. We kijken naar het leven van onze huisdieren en omdat we ze niet vragen hoe ze echt voelen en wat zij denken over het universum en hun plaats in het, we zijn vrij om te speculeren wat we willen. Velen geloven dat de honden zijn onze beste vrienden - geven ons onvoorwaardelijke liefde, vult onze dagen, met blijdschap, en het verbeteren van onze gezondheid. Hier is wat de honden ons kan leren over geluk in de hoop dat u deze lessen leert.

1. "eenvoudige

Een hond spelen met een bal en je de absolute geluk en complete zag. Als je nadenken over deze, zal je waarschijnlijk een openbaring: geluk ligt in de eenvoudige dingen die je vreugde geven. Het gaat niet om het maken van meer geld, niet tot vijf pond te verliezen om in die nieuwe jurk bewust kocht een maatje te klein, en niet op de top van je klas te komen. Het is een baan die je liefde die betaalt goed te doen, het gaat om te wandelen, joggen of krachttraining, omdat je van het gevoel, en het gaat om het bestuderen van een onderwerp dat u echt van, dat is hoe eenvoudig het is.


2. 'honest

Honden kunnen niet liegen en ze nooit proberen om hun gevoelens te verbergen zoals wij dat doen. U kunt nu zien wanneer ze gelukkig of ongelukkig, hoewel soms de ellende is een beetje 'overdreven. Honden helemaal niet over wat "de mensen zullen zeggen:" zorg dit of dat, en ze niet schelen of de tijd of de plaats is voor hen om hun geluk te uiten. Zeer verfrissend, is het niet? Als je zou denken voor een moment wat het zou zijn als we allemaal een beetje 'meer eerlijk en open zijn over onze gevoelens, zou de wereld waarschijnlijk een veel betere plaats zijn, veel minder met onbegrip en verdriet.

3. Dit is niet echt

Veel mensen dom houdt het bezit van spullen. We hebben min of meer van overtuigd dat het bezit van materiaal zal ons gelukkiger dan de buurman die minder spullen bezit te maken. Of het nu kleding in plaats van de niet-label, een snellere auto, een groter huis, een betere kop koffie, een hardcover boek of een mooi horloge, wij graag honden bezittingen ... Maar kijk: Ze hebben geen goederen, met uitzondering van die waarvan de multi-miljonair eigenaars laat ze allemaal hun laatste cent. Maar zelfs deze honden rijken hebben niet het concept van eigendom, en dat maakt ze veel gelukkiger dan wij, omdat de mogelijkheid om dingen te verwerven is één van de belangrijkste redenen om ons ellendig en niet in staat om de mooie momenten van het leven te waarderen voelen.

4. "avontuurlijk

Gooi een hond een stok en zal niet twee keer nadenken voordat haasten achter. Wij mensen, maar we denken te veel, en we kijken naar de dingen de hele tijd. Als het aangeboden met de mogelijkheid om iets te spannend en leuk te doen, de meesten van ons zou onmiddellijk beginnen om de voors en tegens, de kosten en baten afwegen. Het klinkt heel triest en zielig, is het niet? Hoe zit het de nadruk op de voordelen en de voordelen in plaats daarvan? Vaststelling van een positieve visie op de wereld kan een lastige taak, maar het loont zeker af te doen kunt u genieten van een groter deel van je leven.

5. "een gedeelde emotie

Stel je voor het vertellen van een mop aan een groep vrienden en niemand lacht. Onhandig en down-zetten, toch? Dat is hoe de honden voelen wanneer hun mannen niet op te pikken op hun vibes en blij om de opwinding te delen. Doordat ze eigenlijk zijn vergelijkbaar met jonge kinderen. Geluk is groter wanneer gedeeld, en gezien, en zelfs eenvoudige dingen kunnen een hond gelukkig maken, als alleen maar om je heen; Het is echt geen grote inspanning om de vreugde te delen en neem een ​​beetje 'van dat geluk voor zichzelf. Dit is niet egoïstisch, het zal alleen maar versterken het geluk van uw hond.

6. Het is een spel

Alle werken en niet spelen is niet een goede zaak, en we weten het. We weten dat de regel, maar we niet volgen, omdat ... nou, omdat er te veel werk te doen. Dit is geen geldig excuus, helaas. Als er een wil is is een weg, als een andere banale zin gaat, om de wil te vinden en vind je weg. Honden zijn instinctieve wezens, dat ze elke kans om te spelen zou nemen, zelfs als ze werken honden. Volg hun voorbeeld, is een garantie voor geluk!

7. Carpe diem

Honden leven snel, ze hebben geen tijd te verliezen aarzelen. Dit is wat we te veel moeten doen om gelukkiger te zijn. Verspil niet te veel tijd om een ​​beslissing te nemen over een kans, omdat het kan ophouden te bestaan, terwijl je denkt. Stel niet uit de vakantie, niet te vermijden familiebijeenkomsten, en vergeet niet de bijeenkomsten met vrienden. Hoewel het waar is dat er mensen zijn die opgroeien in een leeftijd oud genoeg om ze te moe van het leven te maken, voor het grootste deel het lijkt erop dat het leven altijd te kort. Dus, waarom tijd verspillen op de planning van geluk, in plaats van het leven is?

Hoe om gelukkig te zijn en de inhoud? Elke andere tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha