10 laatste mode trends voor 201510 laatste mode trends voor 2015

Met zo veel modeshows en alle verschillende modebladen die beschikbaar zijn, kan het een onmogelijke taak om de hoogte blijven van wat er werkelijk trend in de modewereld zijn. Dus als u op zoek bent om uw vinger aan de pols van de mode te houden, hebben we gekozen voor onze eigen, de tien modetrends van 2015 voor u.

1. Koude boerenbont

Het nemen van een oude-stijl, waardoor het nieuwe, boerenbont prenten waren zeer duidelijk op de catwalks laatste tijd. Grote prints en kleinere versies van het model, is verschenen in vele soorten jurken en ontwerpers zijn onthullende nieuwe manieren om gingham te nemen in hun creaties.


2. Het broekpak

Het broekpak was een ander element in het voorjaar parades die heeft gekregen een nieuw leven ingeblazen. Niet de looks, het type macht dressing, maar de meer grillige ontwerpen, zachte en vloeiende achterdek dan je zou verwachten van een broekpak. Bijgesneden broek op de kleren waren ook erg populair.

3. Denim

Goede ouderwetse denim is terug naar het uiterlijk van dingen ook, en het is zeker een van de laatste mode trends voor 2015. denim rokken, denim jasjes, denim overalls, noem maar op en werd getoond in denim! Denim is een projectie gemaakt in de traditionele kleuren en vaak is versierd met pailletten en andere decoratieve toevoegingen en accessoires.

4. Socket

Terwijl de afgelopen zomer was het jaar van Birkenstock, het lijkt net als deze zomer de basis dat zwaarder is dan de sandaal van de keuze zal zijn. Open sandalen en schoenen geplant, met zware houten hakken en zolen, waren in het bewijs op veel van de modellen op de catwalks van modeshows lente.

5. De uitstraling van het festival

Er was veel gevoel in 1970 een aantal van de leiders onlangs met veel nemen van een cue vormen de sfeer van een muziekfestival. Er was veel free-flowing, comfortabel om kleding die bijgemengde gedrukt chiffon broek grote print en lange vloeiende vest dragen. Allemaal erg 'vrede en liefde' mooi!

6. Pinch van verzet

Het was niet allemaal 'make love not war', hoewel in de laatste mode trends voor 2015. Sommigen collecties voor hen hebben een duidelijk militair met een blik van verzetsstrijder, in plaats van de minnaar vrede hippie. Dit ging de hele weg naar een subtiel vleugje van vermoeidheid, maar versierd met kant, om volledige geblazen op sommige camouflage kleding.

7. Skin

Een van de laatste mode trends voor 2015 is leer. Ja, we weten het is zomer en niemand wil dragen hete kleverige huid op een warme zonnige dag, maar wij zeggen jullie dat de ontwerpers! Lederen jeans, leren rokken en zelfs full-length lederen jassen werden blootgesteld in de lente collecties. Er waren enkele ontwerpen in leder cut-out delicate zo goed, dat wel. Cosi 'is niet allemaal slecht nieuws!

8. Flower power

Meer in lijn met de meeste verwachten dat de lente / zomer te dragen, hebben bloemenpatronen een kenmerk van de collectie geweest. Ze waren over het algemeen grote, gewaagde bloemen, maar niet alle bloemen delicate pastel kleuren van het verleden.

9. franjes Vloeiende

Het voorjaar en de zomer van 2015 zal alles over beweging en, om de beweging te benadrukken, zijn veel van de beste ontwerpers hebben franjes en kwastjes opgenomen in hun projecten. Denken langs de lijnen van franje kwasten op een jas cowboy en van toepassing dan is dat om rokken, jurken en shirts, en je krijgt het idee.

10. Baring middenrif

Er waren veel blote buiken tentoongesteld ook! Avondjurken ging van formele kleding naar de top en lange rok bijgesneden. Slechts een flits van verleidelijke blote navel, zult u, maar genoeg om een ​​outfit te geven een uitgesproken modern.

Wat is uw favoriete mode-trends voor 2015?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha