10 Kort en zoete liefde citaten die je hart MELT zal maken10 Kort en zoete liefde citaten die je hart MELT zal maken

Om de zoveel tijd moeten we allemaal een beetje 'iets om onze dag op te helderen. Vaak is het kleine, maar doordachte gebaren die ons van binnen voelen warm. Dit kan een glimlach van een vreemdeling, een gedicht uit een boek, een geschenk van een vriend, of zelfs een nieuws drijvende kracht en de kracht van de mensheid.

Maar hoe zit een leuke liefde offerte? Ik herinner me iemand vertelde me eens dat als je van iemand houdt, moet je hen vertellen. Blijkbaar is het een zekere manier om die hart te stelen en aan uw zielsverwant. Ik weet niet zeker hoe waar dit citaat is, maar wat zeker is, is dat we 10 liefde citaten kort en zoet dat gewoon je hart smelten. Laten we eens een examen.


1. "ware liefde verhalen nooit eindes" - Richard Bach

Richard Bach is een schrijver van groot succes en populaire Amerikaanse die staat bekend om zijn liefde voor vliegen.

De schrijver van talent is ook erg goed in het creëren wat liefde citaten kort en zoet, zoals hierboven.

Bach opmerkt, zou een ware liefdesverhaal nooit een einde. Als je met iemand die je bedoeld zijn voor de rest van je leven, zal er niet zoiets als een happy end of verdrietig zijn. In plaats daarvan zal het blijven om de weg van het leven gaan goed samen in de eeuwigheid. Als je weet dat je krijgt wat, weet je dat je bent verloren in de grootste verhaal ooit verteld.

2. "Ik hou van je en dit is het begin en het einde van alles" - F. Scott Fitzgerald

Ah, Fitzgerald, met zijn liefde citaten kort en zoet ... Een van de beste schrijvers ooit om uit de jazz-leeftijd in Amerika. Naast het schrijven van The Great Gatsby, Fitzgerald schreef ook de klagende Tender is het hart, een roman die in een tijd van grote spanning voor de auteur werd geschreven; Zijn vrouw was bezweken aan een psychische aandoening en is opgenomen in het ziekenhuis.

Met het bovenstaande citaat, Fitzgerald en vat de allesomvattende aard van de liefde. Als je van iemand houdt, er is gewoon geen behoefte aan een ander. Ook oneindigheid stort, alsmede het scheppen dagen. Het enige dat telt is de liefde tussen de twee van u; Het overstijgt alles.

3. "Niet je van iemand houdt voor hun uiterlijk of hun kleding, of voor hun luxe auto, maar waarom een ​​liedje zingen alleen u kunt horen." - Oscar Wilde

Oscar Wilde was een van de beste ooit Ierse schrijvers. Tijdens zijn leven, schreef hij een aantal toneelstukken, waaronder zijn meesterwerk, The Importance of Being Earnest, evenals romans, zoals de onvergelijkbare The Picture of Dorian Gray. Hij leefde een turbulent leven, en stond bekend om zijn romantische natuur en haar excessen.

Oscar Wilde wijst erop netjes telekinese die bestaat tussen twee geliefden met dit citaat. Hij wijst erop dat de liefde is niet oppervlakkig als het optreden en flash auto's, maar is in plaats daarvan over de band tussen twee mensen. Het is hun geheim, hun ziel, hun begrip van elkaar. Als u een song zingt, kan alleen uw partner voelen. Dit is ware liefde.

4. "Liefde is als het geluk van een ander persoon is belangrijker dan je eigen." - H. Jackson Brown Jr

Dit is een andere één van de geweldige liefde citaten kort en lief! Zonder liefde, het is makkelijk egoïstisch te zijn en onszelf en onze behoeften, wensen en doelstellingen voorop. Maar als je verliefd bent, je gewoon kan het niet helpen, maar zet uw dierbaren wensen en verlangens als eerste. Ineens, om ervoor te zorgen dat ze zijn comfortabel, gelukkig en tevreden zaken meer dan iets anders. Hun geluk is je geluk.

5. "Je weet dat je in de liefde als je niet in slaap kan vallen omdat de werkelijkheid is eindelijk beter dan je dromen." - Dr. Seuss

Wij houden van Dr. Seuss, en het is geen verrassing dat hij kwam met een corker van een citaat dat vrij veel liefde verslaat alle anderen. De auteur van de Grinch die Kerstmis en Horton Hears a Who Stole stond bekend om haar levendige fantasie en inventieve verhalen dat de meeste van de andere auteurs zetten in de schaduw.

En we twijfelen er niet aan voor een minuut, dat zijn dromen moet zijn geweest

uitstekend

. Dus het is echt iets te zeggen als de schepper van de kleurrijke denkbeeldige stad Whoville hou samengevat door te zeggen dat het eigenlijk beter dan je dromen. Hark!

6. "Met liefde, kunt u zelfs leven zonder geluk." - Fjodor Dostojevski

Dit is één van de mooie liefde citaten kort en zoet van Fjodor Dostojevski, die één van de grootste schrijvers aller tijden in de wereld was. Hij was de man die ons Misdaad en Straf en de gebroeders Karamazov gaf. Het is bekend dat het in staat zijn om de ziel van de mens binnen te dringen en te onthullen wie we werkelijk door zijn romans, was een begenadigd schrijver en psycholoog wiens werk is nog steeds ongeëvenaard.

Dus als het gaat om liefde, weet je dat het luisteren waard. En wanneer hij zegt dat de liefde is zo fundamenteel, zo krachtig dat we kunnen leven zonder geluk, weet je dat het waar is. Liefde is, in feite, dat overwint alles. Als je liefde hebt, grenen is niet langer nul.

7. "Houd liefde in je hart Een leven zonder het is als een zonloze tuin wanneer de bloemen zijn dood.." - Oscar Wilde

Oscar Wilde was een man die zowel bekend stond om zijn relaties, zoals het was voor zijn schrijven. En natuurlijk was dit een man die hij had geweten wat het was om te hebben liefgehad en verloren - en hij hield niet van de ervaring.

Zoals benadrukt Oscar, de liefde te verliezen is niet een leuk ding om te gaan. Je voelt je een gevoel van leegte en verlies als geen ander. Als je kunt, proberen om de liefde in je hart te houden. Je kan het zelfs nodig.

8. "Being zeer geliefd door iemand geeft je kracht, terwijl de liefdevolle iemand diep geeft je moed." - Lao Tzu

Lao Tzu gaf ons ook een aantal prachtige, korte en zoete liefde citaten. Hij leefde duizenden jaren geleden, en het was een Chinese dichter en filosoof die bij uitstek quotable was. Zo vol van wijsheid was degene die wij citeren vandaag nog. En als het gaat om het begrijpen van de liefde, zijn er weinig betere die alle gevoel verwoord wat wij.

Volgens Tzu, als we verliefd zijn, ga je naar de aard van de innerlijke kracht om iets te bieden. We kunnen opstaan ​​in de ochtend, aan het werk gaan, te overwinnen onze angsten - allemaal omdat we iemand die zijn hart heeft gegeven.

En als we verliefd zijn, hebben we de moed hebben om iets aan deze liefde te beschermen. Als dat betekent vechten met iemand, het zij zo. Liefde maakt ons sterker dan iets anders kon.

9. "Ware liefde is de man die je kunt prikkelen op zijn voorhoofd of glimlachend in uw ogen of gewoon staren kussen." - Marilyn Monroe

Liefde is niet bedoeld om te worden gecompliceerd, zoals Marilyn Monroe wist heel goed. Het is bedoeld als eenvoudig als kus je partner in front, glimlachen naar hen, en net daar met hen. Liefde is eenvoudige gebaren die worden geladen met betekenis. Het gaat niet over het kopen van een flits auto en breng ze naar Hawaï elke maand. Je gewoon

zijn

.

10. "Liefde is samengesteld uit een enkele ziel bewonen twee lichamen." - Aristoteles

Dit is een van de mooiste liefde citaten kort en lief! De Griekse filosoof Aristoteles was een wijs man, die heeft geschreven over onderwerpen zo breed als de wetenschap, wiskunde en natuurkunde.

Maar zoals iedereen, wist hij dat geen van deze telde zonder liefde. Hier is hij beschrijft poëtisch liefhebben als één ziel in twee lichamen. We denken dat het een leuke manier om de eeuwige band die bestaat tussen twee mensen te beschrijven. Liefde is iets dat je deelt, niet iets van elkaar. Hier is om lief te hebben!

Wat zijn uw korte liefde citaten en favoriete dessert?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha