10 kleine steden in Europa, die mooi, maar je moet bezoeken10 kleine steden in Europa, die mooi, maar je moet bezoeken

Wanneer bezoekers naar Europa te gaan rechtstreeks naar de bekende grote steden en toeristische attracties, die vaak naar een aantal mooie steden, zonder zelfs maar te merken hen. Europa heeft duizenden verborgen juweeltjes die een paar mijl uit de belangrijkste toeristische routes en verdienen het om een ​​kleine omweg te bezoeken. Ze zijn niet groot, en kan wereldberoemd zijn, maar hier zijn slechts tien van de wondermooie steden in Europa dat u een bezoek aan zou moeten betalen.

1. Marsaxlokk, Malta

Als u nog nooit het eiland Malta hebben bezocht, zorg er dan voor te zijn op uw verlanglijstje en als je er bent, zorg ervoor dat u een een uitstapje maken naar het stadje Marsaxlokk. Deze stad blijft volledig onaangetast door de moderne gebouwen en is al sinds 900 voor Christus geweest. Marsaxlokk is de belangrijkste vissershaven in Malta en is een mooie en charmante bestemming voor elke bezoeker van de Middellandse Zee eiland.


2. Albarracin, Spanje

Een van de mooiste plekken om te bezoeken in Europa is het oude dorp van Albarracin in Spanje. Beroemd om zijn prachtige roze, vakwerkhuizen, Albarracin is gebouwd op een rots in een steile vallei en, ondanks het aantal toeristen trekt, de stad heeft nog steeds de charme.

3. Annecy, Frankrijk

Dit is weer een van de zeer mooie plaatsen om te bezoeken in Europa. Gebouwd rond een 14de eeuws kasteel, Annecy wordt omringd door de Franse Alpen, die de perfecte achtergrond voor de mooie, pastelkleurige huizen die de smalle, kronkelende middeleeuwse straatjes lijn bieden. Het is een puur plezier gewoon te wandelen rond de stad en bewonder de schoonheid van de plaats en stoppen van tijd tot tijd in een van de vele kleine cafes en genieten van het prachtige uitzicht.

4. Portmagee, Ierland

Op het zuid-westen van Ierland, het is de stad van Portmagee dat eruit ziet alsof hij kwam rechtstreeks uit een ansichtkaart. Hier kunt u genieten van de beroemde Ierse gastvrijheid en een glas Guinness en bewonder de ongerepte schoonheid van een van de meest charmante vissersdorpjes, dat u kunt vinden op de Emerald Isle.

5. Ittoqqortoormiit, Groenland

Met een bevolking van minder dan 500 en de afgelegen ligging, Ittoqqortoormiit in Groenland is een ander echt geweldig plaatsen om te bezoeken in Europa, en is een echte 'weg van alles' bestemming. In feite is de enige manier om de kleine stad te bereiken, is op de vlucht een keer per week uit IJsland, gevolgd door een korte helikoptervlucht naar de stad te nemen. Eenmaal daar, maar u zult betoverd worden door de prachtige ijzige landschap dat de stad en de rust en stilte van de plaats omringt.

6. Hallstatt, Oostenrijk

De stad van het meer van Hallstatt is een van de eerste nederzettingen in Oostenrijk dateert uit 800BC en is beroemd om zijn zoutwinning industrie die een kenmerk van de regio al eeuwenlang is geweest. De stad is aan alle kanten omringd door de adembenemende bergen en wordt beschouwd als een van de meest pittoreske steden in Oostenrijk. Met zijn mooie pastelkleurige huizen die aan de oever van het meer en de groene bergen met een stijging tot achter hen, Hallstatt is waarschijnlijk een van de mooiste steden van Europa.

7. Torun, Polen

Als u op zoek bent om buiten de gebaande paden in Polen, neem dan een reis naar een van de mooiste steden in het land. Verrassend, Toruń, die is gelegen in het noorden van het land, in geslaagd om de verwoestingen van de Tweede Wereldoorlog te ontsnappen en werd gespaard van de moderne, zielloze, de architectuur van de communistische jaren. Toruń is nu een mooie, gothic, ommuurde stad, bekend om zijn ongerepte schoonheid.

8. Ljubljana, Slovenië

Hoewel Ljubljana is de hoofdstad van Slovenië, heeft hij niets van zijn charme als kleine stad, dat is de reden waarom we hebben opgenomen in onze lijst van prachtige plekken om te bezoeken in Europa verloren. Albast prachtige gebouwen en bruggen over en steek de smaragdgroene rivier Ljubljanica. Het hele centrum is ook gratis van het verkeer, die het kleine stadje gevoel voegt gehouden. Als u de Ljubljanica bezoeken, dan krijg je het beste van twee werelden: een levendige hoofdstad 's nachts en rustige stad van de dag.

9. Burano, Italië

Burano in Italië is gebouwd op een klein eiland in de lagune van Venetië en de levendige kleuren van de gebouwen die de zintuigen zal hier te bedwelmen; Het is een van de meest spannende plekken om te bezoeken in Europa. Het zegt de kleurrijke gebouwen zijn zo helder geschilderd van lokale vissers, zodat ze gemakkelijk kunnen vinden hun weg naar huis. Nu, bewoners hebben om toestemming te vragen om hun huizen te herontwerpen en als ze dat niet doen, of het gebruik van het verkeerde type verf, dan konden ze een gevangenisstraf staan ​​om hun lange opknappen!

10. Gent, België

Slechts 20 minuten met de trein van de dichtstbijzijnde bekende Brugge, is de prachtige stad van Vlaanderen in Gent, België. Dit is een andere stad die groot genoeg is levendig te zijn, maar toch klein genoeg om comfortabel te voelen, en prachtige middeleeuwse architectuur dat de lijnen van het kanaal is gewoon mooi. Gent is een must voor elke bezoeker van België.

Wat is uw favoriete plaatsen om te bezoeken in Europa?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha