10 Kleine dingen frustreren JONGEN deed10 Kleine dingen frustreren JONGEN deed

Er wordt gezegd dat de ware liefde is als je houdt van een persoon helemaal niet, hun gebreken en al. De waarheid is echter, zijn er een aantal dingen die de meisjes dat doen rijden mannen gek. U denkt misschien dat er niets van deze dingen, dat is irritant, maar lees verder en ontdek tien van deze kleine dingen die je vriendje gevonden echt frustrerend.

1. is vorm het eten op je bord

Je zou denken dat het leuk, het delen van zijn chips met hem, maar hij absoluut haat het. Als u wilt frites, chips te bestellen! Neem het niet persoonlijk op, mannen zijn erg bezitterig over hun voedsel en meestal niet willen delen met iedereen.


2. hem vragen of hij van je houdt nog steeds

Ja, hij houdt nog steeds, of zou er niet meer zijn! Jongens niet leuk als je blijven vragen, over en weer: 'Weet je nog van me?' Ze kunnen nemen bijna als een belediging, omdat ze denken dat je moet weten dat nu.

3. Het nemen van te veel tijd om klaar te zijn

Uw man hou van de manier waarop je kijkt, maar niet van de hoeveelheid tijd die je besteedt in de badkamer. Hij kan zeker niet begrijpen waarom je moet er perfect uitzien, gewoon naar de plaatselijke winkel.

4. roddelen over vrienden

U kunt deze zet in de categorie roddel, maar wat het is, is dat kinderen zijn niet geïnteresseerd in wat je vrienden mee bezig zijn. Waarschijnlijk nauwelijks weet dat je deze mensen en is zeker niet schelen wie slaapt met wie. Het veel over jou of dingen die u kunt delen.

5. Niet uit te komen met wat je dwars zit

Als je niet je man wat er op je geest te vertellen, zul je nooit in staat zijn om uit te werken, en hij kan heel boos zijn als je laat hem gissen. Echt, 'Je moet weten wat je verkeerd hebt gedaan' is een van de meest vervelende dingen die je kunt zeggen tegen een man, waarschijnlijk geen flauw idee van wat hij deed dat overstuur je hebt.

6. Vraag haar mening over hoe je eruit ziet

Mannen de voorkeur te lopen en te verbergen, in plaats van die vraag te beantwoorden, want het is een no win situatie. Als ze een beetje 'van opbouwende kritiek, zal voor het hoogspringen, en als ze zeggen dat je mooi uitzien, zal je gewoon zeggen' je bent gewoon te zeggen dat om mij een plezier '.

7. Te veel producten in de badkamer

Met alle make-up, borstels, sponzen, haarverzorging en huidverzorgingsproducten, een meisje neemt meestal het grootste deel van de ruimte in de badkamer. Een man zal worden verbijsterd door de behoefte van vele verschillende flessen en potten, en geërgerd toen hij het enige wat ze nodig hebben in de ochtend niet kunt vinden.

8. Geef hem om alle beslissingen te nemen

Het is waar dat de mensen willen het gevoel hebben dat ze in controle, maar ze willen ook een pauze soms van de rol van de beslisser. Nog meer frustrerend het is als een meisje vraagt ​​de man om de beslissing te nemen en dan niet graag het antwoord. Je een stuk gemakkelijker als je gewoon zeggen wat je verkiest.

9. Wanneer u uw slechte humeur te nemen op het hart

Ervan uitgaande dat, als je vriendje is in een slecht humeur, dan moet iets wat je deed, het is een ander frustrerende ding dat de meisjes niet de liefde mannen. Als een man is chagrijnig, is het het beste om hem met rust te laten, totdat je wilt om erover te praten, en je zult waarschijnlijk vinden dat het niets te maken heeft met alles wat je toch hebben gedaan.

10. de controle over hem

Wanneer je uit bent met vrienden, laat het alleen. Als je blijft op hem SMS-berichten, zal het lijken alsof ze hem vertrouwen en pijnlijk voor hem zal zijn. Het kan frustrerend zijn, want het maakt het klinken als je hem niet vertrouwt.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha