10 KEFIR GEZONDHEID voordelen die u moet weten over10 KEFIR GEZONDHEID voordelen die u moet weten over

Wat is kefir? Oorspronkelijk afkomstig uit de Noord-Kaukasus, kefir is een gefermenteerd melkproduct, een beetje ', zoals yoghurt, en wordt ook wel de champagne melk, omdat hij en bruisen dat koolzuurhoudende smaak maakt. Het is gemaakt eerste melk verwarmen, om ongewenste bacteriën te verwijderen, en vervolgens toevoegen van een mengsel van gisten en bacteriën, waarvan de gisting begint. Dit fermentatieproces transformeert de lactose in melk in melkzuur, waardoor het een kruidige smaak geeft en creëert ook een kleine hoeveelheid alcohol en kooldioxide, waarbij het bruisen geeft. Het gebruik van de drank voor de gezondheidsvoordelen worden verondersteld om dateren meer dan duizend jaar. De bewoners van de Kaukasus-gebergte, waar je veel kefir te drinken, wordt gezegd dat het een zeer lange levensduur en gezond te leven. Er kunnen in deze waarheid, en hier zijn tien van de gezondheidsvoordelen van kefir dat deze levensduur kan verklaren:

1. Kefir is een goede bron van vitamine B

We moeten vitamine B om de goede werking van vele delen van ons lichaam. Vitamine B bevordert een gezonde huid, helpt het zenuwstelsel en verbetert de spijsvertering, en kefir is een rijke en natuurlijke bron van B-vitaminen


2. Het heeft anti-stress en zorgt ervoor dat uw zenuwstelsel gezond

Kefir bevat een aminozuur tryptofaan, dat één van de essentiële componenten die door het lichaam eiwitten die het lichaam helpen handhaven van een gezond zenuwstelsel veroorzaken.

3. Triljoenen goede micro-organismen in een kop

Kefir is een goede bron van probiotica. De gefermenteerde melk is zeer goed en goedkoop om de goede bacteriën te laden in de darmen. Een enkele kopje kefir bevat meer dan 2000000000000 micro-organismen goed en dit is een veel kleine, kleine 'bug' die goed zal doen in een drankje!

4. Het werkt als een mild laxeermiddel en normaliseert de stofwisseling

Betere stofwisseling is een ander voordeel voor de gezondheid van kefir. Deze eigenschap kan niet zijn wat verklaart de lange leven van de mensen die kefir te drinken, maar het is handig om te weten. Kefir drankje na een maaltijd helpt om de spijsvertering te verbeteren en zal regelmatige stoelgang te behouden.

5. verlaagt cholesterol

Er is een goede cholesterol en slechte cholesterol. Het slechte cholesterol is bekend als LDL, wat staat voor low-density lipoprotein, en dit is wat kan slagaders verstoppen en veroorzaken cardiovasculaire problemen. Kefir is een van de voedingsmiddelen die actief te verminderen LDL-cholesterol in het bloed en zo, het kan helpen bij het voorkomen van hartaanvallen en beroertes.

6. En 'beter verteerbaar dan gewone melk

De fermentatie van melk kefir houdt alle goedheid van vitaminen en mineralen, maar het maakt het veel makkelijker te verteren en lactose omgezet in melkzuur kan worden gedronken door mensen die moeite verteren lactose.

7. Er wordt aangenomen te vertragen het verouderingsproces

De gezondheidsvoordelen van kefir zijn anti-aging. Het is niet alleen de mensen van de Kaukasus-gebergte die geloven dat kefir kan het leven verlengen, gerenommeerde wetenschappers hebben dit standpunt ook gehouden. Meer dan honderd jaar geleden, een eminente wetenschapper en Nobelprijswinnaar Elie Metchnikoff, heeft de voordelen van het drinken kefir onderzocht en publiceerde diverse artikelen over dit onderwerp.

8. versterkt het immuunsysteem en versnelt het genezingsproces

Sterk immuunsysteem is een van de gezondheidsvoordelen van kefir. Kefir heeft vele anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen, die kunnen helpen afweren ziekte en infecties te bestrijden. Het bevordert de natuurlijke afweer van het lichaam en helpen u om u te beschermen tegen het vangen van verkoudheid en hoesten.

9. rijk aan antioxidanten, kefir kan helpen het lichaam te ontgiften

Gezondheid voordelen van kefir ook ontgifting van het lichaam. Een reden reputatie van kefir drank als anti-aging kan hoge niveaus van anti-oxidanten bevat. Als je ouder wordt, de weefsels in je lichaam lijdt aan oxidatie, die cellen kunnen beschadigen en de tekenen van veroudering; maar drinken en eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, zoals kefir zijn, kan dit proces vertragen en helpen u langer jonger uitzien.

10. Een goede bron van mineralen en vitaminen, kan kefir energie verhogen

Kefir is een goede all-rounder en kan veel van de vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft te bieden. Het is een goede bron van calcium en magnesium voor sterke botten en tanden en geeft vitaminen A, B2 en K, alsmede alle gezonde probiotica.

Zoals drank kefir? Welke andere voordelen voor de gezondheid kefir we vergeten te vermelden? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  4   0
Augustus 9, 2015 | 10:37:32 | later 38 notulen

Ik heb altijd deze pagina blog post te sturen naar al mijn associateѕ voor reden dat als likе om dan lees mijn vrienden ook.

  2   2
Augustus 9, 2015 | 14:06:33 | later 4 uur

Blijf op wrinting.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha