10 je moet ontdoen gewoonten van ALS JE WILT MEER 'succes in het leven worden krijgen10 je moet ontdoen gewoonten van ALS JE WILT MEER 'succes in het leven worden krijgen

Hoe om te slagen in het leven? Succesvol betekent productief. Maar het is vaak moeilijk om productief te zijn wanneer we genieten van een reeks van gewoonten die ons afleiden en vertragen ons naar beneden.

Je weet hoe het is: je opstaat in de ochtend en je wilt iets productief gedaan door de middag te hebben, maar in plaats daarvan krijg je afgeleid. Middaguur komt rond en het was niet echt gedaan iets anders dan verf je nagels, bladert u door Facebook, en spelen met uw kat.


Een van de dingen die alle succesvolle mensen gemeen hebben, is dat ze vrij zijn van deze gewoonten die hun vooruitgang belemmeren. En als je wilt meer succesvol te zijn, moet je ze te verliezen. Laten we eens een kijkje nemen op 10 gewoonten die je moet ontdoen van het u meer productief en succesvol te zijn.

1. besteden te veel tijd op sociale netwerken

Social media verslaving is geen mythe, maar het is veel meer een gewoonte voor veel mensen. De kans is groot, het is nog steeds een gewoonte voor u. Of sympathie, delen en scrollen, zodra je wakker wordt, of hetzelfde doen voor het slapen gaan, je verspilt kostbare tijd aan iets dat niet echt veel betekent.

Natuurlijk, sociale media is een goede manier om in contact te blijven met mensen. Maar al te vaak te lang blijven we ons welkom. We hangen rond in het geval we missen iets leuks, of als we niet een beetje 'roddel. We lezen de gesprekken van vreemden alleen maar om eruit te komen van het hebben om iets nuttigs te doen, en soms zijn we gedachteloos flipping door de beelden van een complete vreemdeling, eerst naar onszelf slaat in het gezicht en zeggen: "Wat doe ik?"

Als je iets om de kloof tussen de activiteit te vullen, waarom een ​​blog niet starten wilt? En 'productiever, en krijg je toch de informatie delen met je vrienden.

2. Voordat televisie kijken vanuit bed

Nog een tip over hoe om te slagen in het leven is om zich te ontdoen van de gewoonte van het kijken naar tv voor het slapengaan. Veel mensen zien er een beetje 'van TV alvorens de zak. Immers, het is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag op het werk.

Maar tv kijken voor het slapen gaan kan ons meer moe de volgende ochtend te maken. Vaak krijgen we echt in een show voor het besef dat de tijd is weg verleden onze bedtijd. Soms zijn we zelfs in slaap vallen tijdens een optreden, dat is net zo ongezond. Ook wanneer u tv kijken voor het slapen gaan, verlies je kostbare tijd een beetje 'introspectief te zijn en te evalueren hoe uw dag gingen en je volgende.

3. Uitstel

Volgende tip over hoe om te slagen in het leven is om uitstel te voorkomen. Dit is de biggie als het gaat om slechte gewoonten die ons verhinderen productief, efficiënt en succesvol, en is er een die alles over iedereen kent.

Uitstel is vaak het gebrek aan prioriteit. Zie, wanneer u beslist welke taak je eerst moet doen, je uiteindelijk niets doen! In plaats daarvan, stel uit. Ze besteden leeftijden te beslissen wat te doen, terwijl het weinig 'van de "fun" in-between. Dat kost zoveel tijd. Om zich te ontdoen van die vervelende uitstel te krijgen, prioriteiten.

4. Faalangst

Faalangst is een slechte gewoonte dat succesvolle mensen niet hebben. In feite, succesvolle mensen weten dat het faillissement is iets dat gebeurt ons allemaal, en ze zien het als een kans om te leren van onze fouten en groeien.

Als je bang bent het niet, kun je geen risico's nemen. En als je geen risico wil nemen, zal je niets te krijgen. Falen is eigenlijk onze vriend en onze leraar, en je moet beginnen om vaker te omarmen. Het zal u meer vertellen over je te leren dan iets anders kon.

5. eten van junk food

Nog een tip over hoe om te slagen in het leven is om te voorkomen dat het eten van junk food, dat lijkt misschien een slechte gewoonte die we associëren met mensen die te zwaar zijn, maar de junk food daadwerkelijk kan voorkomen dat u productief en dus succesvol.

Junk food is geladen met slechte vetten, deze vetten en slechte, kan ons alleen maar slap te maken, maar kan ook vertroebelen onze hersenen. Zodra deze vetten bereiken ons brein, dat ons oordeel vertroebelen, vertragen we naar beneden en remmen onze cognitieve vermogens om te werken bij 100%. Kortom, het maakt het onmogelijk voor ons om te presteren op ons best.

6. proberen te controleren wat is dan je

Maakt niet uit hoe onoverwinnelijk je zou denken dat je, de waarheid is dat er dingen zijn die volledig zijn uit uw controle. En als je verder om tijd te verspillen proberen om deze dingen te beïnvloeden, zijn ze verliezen kostbare tijd.

In plaats daarvan moet u een lijst van de dingen die je kunt controleren, en een lijst van de dingen die je niet in de hand te schrijven. Dan richten al je energie in deze korte lijst van dingen die je kunt besturen, terwijl vergeet alles over die andere dingen.

7. make excuses

Hoe om te slagen in het leven? Stoppen met het maken van excuses. Succesvolle mensen niet de schuld spel. Ik ben niet verloren in een wereld van excuses, leugens en bedrog. In plaats daarvan, ze nemen verantwoordelijkheid. Ze accepteren hun tekortkomingen en van hen leren.

Als u nog steeds excuses maken en afschuiven op iemand of iets anders, hij kan groeien en verbeteren als persoon. U kunt uw leven bijziend en u kunt het bereiken van succes. Stoppen met het maken van excuses vandaag en opstaan ​​en worden geteld. Alleen dan kun je verder gaan.

8. Omdat het te hard voor jezelf

Sommige mensen zijn te wreed over zichzelf en over de manier waarop de vraag ook. Dit lijkt een zoektocht naar perfectie, maar is vergelijkbaar met de manier waarop een vader eist schorsen kritisch zijn zoon tien jaar op het voetbalveld. Het is niet nuttig, en het wordt alleen maar meer schade op de lange termijn te doen. In feite, zal je nooit gelukkig zijn, als je te hard voor jezelf, en zeker zal je nooit te behagen.

In plaats daarvan moet u uw cheerleader zijn. Root voor haar niet uit wat, en installeren van enig optimisme en een houding "Ik kan dit doen." Geef jezelf wat beloningen van tijd tot tijd, en houd uw geesten hoog.

9. na te denken over de negatieve verleden al de tijd

Een andere goede tip over hoe om te slagen in het leven te laten gaan van uw mislukkingen in het verleden. Als je de emotionele bagage van het verleden slepen je naar beneden te verlaten, zul je het moeilijk vinden om verder te gaan. U zult boos, gefrustreerd en boos. Hebben deze klinken als de eigenschappen van een succesvol persoon? Nee!

Het is tijd om te laten het verleden het verleden en verder gaan. Het kan niet van invloed op het verleden, op welke manier, dus het is nutteloos om kostbare tijd en energie verspillen aan het. Denk na over de toekomst in plaats en wat u zou kunnen hebben, en uit te gaan en pak het.

10. Vermijd Change

Succesvolle mensen weten dat ze zich moeten aanpassen aan nieuwe situaties. Ze niet hun waarde systeem te veranderen, maar ze veranderen de manier waarop ze werken. Ze zijn flexibel en bereid zijn om significante veranderingen te maken om zichzelf te verbeteren.

Als u wilt komen te zitten in je comfort zone, dan is dat geweldig. Maar het zal niet lukken, en misschien zal niet gelukkig zijn. Zeker niet als iedereen vertrekt om de beste dingen besteden.

Hoe om te slagen in het leven? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha