10 JAAR eenvoudig en effectief kunt doen thuis op de bank10 JAAR eenvoudig en effectief kunt doen thuis op de bank

Wanneer heb je de keuze om thuis te blijven en uw favoriete tv-show, of gaan voor een uur in de sportschool, kan de bank tv kijken vaak lijkt de beste keuze, vooral als het koud en het regende buiten. Dat betekent niet dat je moet een complete couch potato geworden, maar, want we hebben tien grote oefeningen die je kunt doen zonder een seconde van uw favoriete programma te verspillen. Hier zijn tien eenvoudige oefeningen effectieve bank die kan worden gedaan in het comfort van uw huis en je hoeft niet eens nodig om uit de buurt van de TV aan te zetten.

1. Leg extensies

Je zult moeten gaan zitten voor deze, maar het is beter dan het dragen van uw jas en ga naar de sportschool. Rechtop zitten en til een been in een tijd langzaam naar een horizontale positie, lager en herhaal met het andere been. Doe dit een paar keer en zal wonderen op de spieren van de dijen te doen.


2. Stand Couch

We worden steeds een beetje 'meer energie met deze oefening bank. Zitten op de rand van de bank, met een rechte rug en je hoofd omhoog, en houd je armen recht voor je. Staan en dan lager totdat je kont net raakt de bank en til jezelf terug rechtop. Herhaal dit twintig keer en zullen hun benen te strekken en krijg het bloed pompen rond het lichaam sneller.

3. crunches Couch

Hier is nog een van de effectieve oefeningen die je thuis kan doen die je zullen helpen je buikspieren toon van het comfort van uw bank. Strek de lengterichting op de bank en houd je voeten een inch of zo in de lucht en rust je hoofd op de arm van de bank. Nu, til beide benen en armen tegelijk totdat u uw enkels kunt aanraken. Verlaag uw benen weer en herhaal de oefening zo vaak als je kunt.

4. Lunges Couch

Er is een beetje meer inspanning betrokken bij lunges bank, want je zal staan. Stond met zijn rug naar de bank, ongeveer twee voeten vandaan. Zet een voet op de bank en buig naar voren tot het andere been onder een hoek van 90 °. Opstaan ​​straight swap benen en herhaal de longe.

5. kalf raise

Dit is een van de grote oefeningen die je thuis kan doen, die eigenlijk niet de bank te gebruiken, maar je kunt nog steeds staan ​​in de voorkant van het. Sta rechtop en houd je ogen stevig op de tv. Houd je rug recht en je hoofd omhoog helpt, staan ​​zo hoog als je kan op je tenen en laat jezelf naar beneden en herhaal. Als je het goed doet, zul je de rek aan de achterkant van de kuitspieren voelen.

6. verhoogt Been

Verhoogt benen zijn echt makkelijk te doen op een bank en is veel comfortabeler om ze op een harde vloer. Leunend op de bank, dit keer met zijn hoofd op de kussens van de bank, niet op de arm. Houd je benen recht, te verhogen tot een verticale positon en dan langzaam onderrug. Herhaal dit zo vaak als je kunt.

7. pushups Couch

Hier is nog een eenvoudige maar effectieve oefeningen die je thuis kan doen: sta aan de kant van de bank, ongeveer twee voet van de arm en legde zijn hand op de arm met je handen op schouderbreedte uit elkaar. Houd je benen en rug recht, laat je tot je borst raakt de bank en duw jezelf dan terug op de normale manier.

8. Schaar Couch

Dit is een van de meest effectieve oefeningen die je thuis kunt doen om uw dijen te versterken. Ga op je rug op de bank met je benen recht in de lucht en de handen, handpalmen naar beneden en stevig in de kont. Met je knieën licht gebogen, spreid je benen zo ver je kunt gaan, en dan langzaam breng ze weer bij elkaar en herhaal. Dit zal de spieren van de binnenste en buitenste dijen geef je een goede training.

9. Couch Side Plank

Deze oefening werkt op je buikspieren en helpen afslanken je leven. Strek op uw kant, met je gewicht gedragen op een elleboog. Span je buikspieren en til je heupen van de bank af, totdat je lichaam is in een rechte lijn, zoals de brug positie. Houd deze positie een paar seconden en laat je lichaam weer terug naar beneden. Herhaal dit drie keer en dan wisselen de onderdelen en werken aan de andere kant van het lichaam.

10. vuisten Couch

Onze laatste oefening bank zal u toelaten om uit te werken een beetje 'van agressie, tijdens het kijken naar tv. Ga rechtop zitten op de bank, waardoor haar armen en een vuist maken. Dan, met je armen direct afwisselend handen hard voor je en breng je arm terug naar zijn borst. Herhaal dit zo vaak als je nodig hebt om al die opgehoopte woede uit de weg!

Wat is uw favoriete oefeningen die je thuis kan doen?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha