10 IS zal zeggen als je niet tevreden In een relatie10 IS zal zeggen als je niet tevreden In een relatie

Op een bepaald punt in ons leven, we vertellen leugens. Als we nog steeds leven met onze ouders als we 30, zouden we kunnen zeggen onszelf dat is allemaal onderdeel van ons plan voor 80 jaar. Als we nog niet hebben bereikt onze droom om een ​​superster op de leeftijd van 40, kunnen we zeggen dat alle rollen zijn beste als je 50. En als we in een ongelukkige relatie, kunnen we ons ervan te overtuigen dat het beter zal binnenkort krijgen . Maar hoe is dit om ons leven te ruïneren, en om ervoor te zorgen dat je de waarheid kan scheiden van fictie, gaan we een kijkje nemen op de 10 nemen is waarschijnlijk zit het als je in een ongelukkige relatie.

1. "De tijd zal dit genezen"

Als je wat in je relatie wonden die niet genezen - en u bent genezen voor meer dan een jaar - het is tijd om te stoppen met een beroep op tijd, en het is tijd om te beginnen om toe te geven dat dit een kwestie is die moet lossen. Als je gelukkig bent in een relatie, dan zou het niet vertrouwen op tijd - het zou zijn te praten met uw partner over hoe u uw problemen op te lossen.


2. "In ieder geval is dit beter dan single"

Het is erger dan enkele ijzige stilte, stemmingswisselingen, argumenten, maak liefde dof en TV dinners? De waarheid is dat niemand van ons is in een slechte relatie beter van ons als we zijn single. Een ongelukkige relatie is geketend, tenminste terwijl je gratis als je single bent. De single leven kan moeilijk zijn - maar het is beter dan ongelukkig met je partner.

3. "Mijn relatie is niet de slechtste"

Deze leugen is het soort dat suggesties die je weet dat je een ongelukkige relatie op je handen. U zegt in principe deze leugen als je weet dat de dingen zijn behoorlijk afschrikwekkend, maar stoppen met jezelf van het stopt, je zegt dat de dingen erger kunnen zijn.

"Immers, hij is tenminste niet een seriemoordenaar!"

Sneer.

De realiteit is echter dat, diep van binnen, weet je dat de dingen niet kon erger. Op dit moment zijn ze zo slecht als je kunt krijgen. En, natuurlijk, kunt u zich troosten door te zeggen dat anderen het hebben "veel, veel erger", maar op een schaal van 1-10, hoe veel erger dingen kunnen echt?

Het feit is, verdien je het om in een gelukkiger, meer liefdevolle relatie! U verdient het beste!

4. "dingen zullen een keer veranderen ..."

Dit is het soort leugen je blijft zeggen tegen jezelf na het bereiken van een nieuwe reeks mijlpalen. Ten eerste, zou je kunnen zeggen: "De dingen zullen beter worden als ze eenmaal een baan te krijgen." Dan, toen hij zijn nieuwe baan, realiseert hij zich dat, in feite, dingen zijn nog steeds hetzelfde.

Er wordt gezegd: "De dingen zullen beter zodra ik geslaagd voor de examens." Dan, wanneer u de examens, besef je dat de dingen zijn altijd hetzelfde. Deze leugen gaat maar door, en het is een ernstig symptoom van een ongelukkige relatie - en een serieus teken dat het tijd is voor een verandering.

5. "Elke relatie is als deze"

Nee, elke relatie is zo ongelukkig.

Natuurlijk, elke relatie heeft zijn ups en downs, maar gelukkigen hebben een hogere dan lage doen. Gelukkig partners met elkaar praten over hun problemen en strijken. Ongelukkige relaties zijn het soort waar je je voelt ongelukkig 24/7, en waar je moet vechten met alles wat je hebt voor de kruimels van geluk.

6. "Relaties Take Work"

Relaties nemen werk, maar je relatie moet niet veel werk, dat is schadelijk voor zowel het maken en ongelukkig zijn. Een gelukkige relatie is niet-klare; het komt in een kit, en je hebt om de onderdelen te monteren in elkaar te zetten.

Maar als een deel van de onderdelen ontbreken, zal je relatie nooit werken en je voortdurend gefrustreerd en ongelukkig. Het eindresultaat van het werk is de tevredenheid, en als je relatie je niet geeft, dat, het betekent dat is gewoon niet werkt.

7. "Hij wilde niet te kwetsen mijn gevoelens"

De eerste keer dat hij dat deed. Misschien zelfs de tweede of de derde. Maar meer gebeurt, en hoe meer je blijven herhalen deze lijn, des te groter zijn de tekenen dat je in een ongelukkige relatie. Dit is zowel een leugen en een excuus, en tijdens het werken op het eerste, is simpelweg het gewicht niet houden na overmatig gebruik.

8. "Mijn vrienden hem als ik niet begrijpen"

Als u en uw vrienden staan ​​haaks op je partner, is het gemakkelijk voor u te trekken uit de lijn dat ze hem niet begrijpen hoe. Hij is te complex, te mysterieus voor hen om je hoofd rond te krijgen. Het is te intellectueel, te diep. Het is te gemakkelijk om hun bezorgdheid te negeren en liegen tegen jezelf dat het "anders" als het is alleen jij. Maar dit is een veel voorkomende leugen, die is ontworpen om ons gerust te stellen dat we zien wat onze vrienden gewoon niet zien. De waarheid is dat vrienden zien vaak meer dan je denkt.

9. "Het is zo goed dat hij net deed dat"

Gedaan wat? We stapten uit naar? U maakte koffie? Hiermee kunt u het kanaal voor vijf minuten gedurende de commerciële break van de Super Bowl te veranderen?

Als je in een ongelukkige relatie, is het gemakkelijk om te vergroten de weinige goede dingen die je partner voor je doet en opgewonden door hen. Als je dat doet, dat de eerste kopje koffie voor zes maanden en je zegt: "... Het is zo mooi Wat een goede vriend Iedereen was zo verkeerd over hem Immers, wie anders zou me een koffie spontaan te maken?" En "in wezen een leugen om je beter te voelen.

10. "Be ', kun je niet gelukkig voelen elke dag"

True, kan je niet gelukkig voelen elke dag, maar als je in een gezond en gelukkig, kunt u nog steeds duizelig elke dag alleen maar te weten dat je rond je partner. Je voelt geluk en kunt u optimistisch over de toekomst te voelen, want je hebt je partner. Als je in een ongelukkige relatie, kan het gemakkelijk te trekken uit de lijn eerder pessimistisch dat, aan het eind van de dag, geluk is gewoon iets dat komt en gaat. Geen big deal. Laten we verder gaan met het!

Wees blij! U verdient het beste!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha