10 internationale beroemdheden met wit haarBent u een grote fan van Hollywood buzz? Maar het was leuk voor u om in contact te blijven met de internationale mode roddels altijd? Hier brengen wij u de 10 beste internationale stijliconen die het maken van een fashion statement met hun witte haren. Ze geven een nieuwe betekenis aan perfect grijs gaan met de leeftijd.

10 Beste Celebs internationaal met wit haar:

Volg deze trend super cool en raast en uit te vinden hoe je eruit ziet staan ​​mode-iconen van deze elegante.


Jamie Lee Curtis:

Deze auteur en actrice is een van de beroemdheden die op zoek zijn meest gestemde glinsterend in zijn ogen wit haar. Deze 55 jaren van Hollywood celeb kan terecht worden beschouwd als een ambassadeur van de stijl voor vervoer wit haar/grijs sierlijk.

Verjaardag: 22 november 1958

Karl Lagefeld:

Karl Lagerfeld is een mode-ontwerper en fotograaf van Duitse afkomst. Zijn unieke smaak voor mode blijft een enorme buzz te creëren in de media zo nu en dan stijl. Deze man, met het hoofdkantoor in de stad van de liefde in Parijs, heeft een andere smaak voor stijl, zelfs op de leeftijd van 8 hij is zeker de 2e op onze lijst van de top 10 celebs met wit haar.

Verjaardag: 10 september 1933

Emmylou Harris:

Deze Amerikaanse zanger en Grammy-winnende 13 keer, staat bekend om haar ziet er grijs haar. Het lijkt zeer sensueel en elegant, zelfs op de leeftijd van 67 uur. Haar witte haar is een unieke look voor zijn eetlust enige manier. Zij is de 3e plaats in onze lijst van top 10 celebrity wit haar.

Verjaardag: 2 april 1947

Helen Mirren:

Dit brutale Britse actrice is zeker een speciale vermelding van de schoonheden tijdloze. Deze 69 jaar oude diva stijl veteraan ziet er ongelooflijk mooi in zijn ogen wit haar. Het herdefinieert zeker de manier waarop je je voelt in de grijze haren zeker.

Verjaardag: 26 juli 1945

Blythe Danner:

Indien niet vermeld, zou u denkt dat deze Amerikaanse schoonheid is 71 jaar oud? Waarschijnlijk niet! Aging kon niet veel te nemen van zijn verschijning, want het is getransformeerd van een jonge blonde schoonheid grijs. Deze ongelooflijke actrice had blond haar tijdens zijn 20 jaar; Echter, zijn witte haar look is verleidelijk als haar jeugdige uitstraling.

Verjaardag: 3 februari 1943

Meryl Streep:

Meryl Streep, de tijdloze schoonheid Amerikaanse, goedgekeurd kijk witte haren voor een rol die het heeft gespeeld in het tijdschrift 'Runway'. Ze is zeker een ijzeren dame met camouflage bevoegdheden. Hij vertegenwoordigde zijn haar kijken grijze dergelijke overtuiging dat mensen geloven haar natuurlijke haarkleur is wit.

Verjaardag: 22 juni 1949

George Clooney:

Het is niet de leeftijd maar een getal voor deze super hete Amerikaanse acteur/regisseur? Deze man, nu 53, sloeg zijn collega-sterren en vele jonge mannen in het gebied, met zijn ongelooflijke kijk grijs haar. Het is zeker een tijdloze man die waarschijnlijk zag er mooi vanaf de geboorte.

Verjaardag: 6 mei 1961

Kate Moss:

Kate Moss, jonge, sexy Engels model, begon de trend van witte haren tussen de peers, stervend haar witte haren natuurlijk. Zijn neiging besmet enkele teamgenoten van zijn industrie die gewoon gedragen op de genade van grijs tot in de perfectie. Celebs om zijn mode-smaak te volgen onder meer Kate Olsen en Pink.

Verjaardag: 16 januari 1974

Jeff Bridges:

Jeff Bridges, een veteraan Amerikaanse acteur/muzikant/producer, heeft altijd al bekend om zijn humor en mode quotiënt. De man is nog steeds hoog in de industrie en is in staat om de camera's aan te trekken met zijn ogen grijs haar in alle openbare.

Verjaardag: 4 december 1949

Olympia Dukakis:

Deze 83 jarige Amerikaanse actrice blijft een beroemdheid met een hoge nominale duidelijke liefde voor de camera te zijn. Het ziet er vrouwelijk en stijlvol in wit haar. Haar haar is glad en glanzend te wijten aan tiff in de mode-industrie, zelfs nu.

Verjaardag: 20 juni 1931

Deze 10 beroemde mode-iconen hebben een geweldig nieuws voor de fans van de mode gemaakt sinds hun eerste binnenkomst in de wereld van de glamour.

Wie is je favoriete celeb witte haren tussen deze supersterren? Wie is je favoriete celeb ontbreekt in deze lijst? Vergeet niet om uw opmerkingen met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha