10 interessante dingen die je niet wist LACHT10 interessante dingen die je niet wist LACHT

Iedereen die er die niet genieten van een goede lach met vrienden? We hebben niet zo denken. Gelach kan heel nuttig zijn, het is goed voor je gezondheid, afbreekt remmingen en maakt je mooi voelen, meer is leuker met vrienden. Hier zijn tien leuke weetjes van het lachen, waardoor je je ... nou ja, in ieder geval, je glimlach:

1. Het is een geneesmiddel

Lachen verhoogt het niveau van cortisol in je lichaam. Cortisol is een hormoon dat een actieve rol in de strijd tegen de indringers, zoals virussen en bacteriën, het stimuleren van het immuunsysteem speelt. Dus, als je rijdt, je letterlijk sterker.


2. Beating stress-

Het zou nauwelijks nieuws voor iedereen, maar het is wetenschappelijk bewezen dat lachen verlicht stress. Sommige van het cortisol werk weer, maar een ander is, puur en simpel, dat lachen is een mooi ding.

3. 'besmettelijk

We hebben er allemaal geweest: als je onder vrienden en in de stemming bent, krijg je een punt waar je moet lachen allemaal in een keer vliegen. En 'min of meer als gapen. Studies hebben aangetoond dat we gapen wanneer iemand anders gaapt als een teken van empathie. Dit betekent dat het een sociale interactie. Hetzelfde geldt voor de lach.

4. Het is een vorm van lichaamsbeweging

Nee, het zal niet helpen om te gaan twee maten in een maand, maar het doet calorieën te verbranden en verhoogt je hartslag, die, als je vast zit achter een bureau voor het grootste deel van de dag, het is iets, is het niet? Bovendien is het beter vermaak dan zweten op de hometrainer.

5. Het een groep ding, meestal

We hebben meer kans om te lachen om een ​​komische film of een grap als we met iemand anders, in het bijzonder iemand die we kennen en als dat, als we alleen zijn. Die ondersteunt de theorie dat lachen is een sociaal ding. Maar who cares? Levensverhalen blijkt dat soms krijgen we de slappe lach op onze eigen ook. Maak je geen zorgen over uw geestelijke gezondheid, lachen is goed voor u!

6. versterkt het immuunsysteem

We verwijzen naar de wetenschappers weer. Studies hebben aangetoond dat lachen activeert de cellen krijgers vechten de maligniteit. Met andere woorden, lachen kan het risico op het ontwikkelen van kanker. Onder vele andere dingen, natuurlijk, dus wees niet roekeloos, alleen maar omdat ik graag om te lachen.

7. Het 'iets vrouw

Yep. De vrouwen lachen meer dan mannen. Uiteraard kan dit omdat vrouwen de neiging om te lachen om de grappen van hun mannen alleen maar om hun liefde te tonen, maar het blijft een feit. We lachen meer, ongeacht de reden. En nee, dit betekent niet dat vrouwen niet zo grappig als mannen, zijn er meer dan genoeg komische actrices om het te bewijzen.

8. Dit zijn geen grappen

Denk na over de laatste keer dat je zo hard gelachen dat eigenlijk tranen. Wij zijn bereid om te wedden dat het niet alleen keek naar de laatste "Big Bang Theory" of een andere sitcom. Of misschien was hij kijken naar een sitcom, maar in het bedrijf bijzonder. Het feit is dat de grappen niet een noodzakelijke oorzaak van het lachen, soms alleen het bespreken van de hectische dag met een goede vriend kan meer giechelt geven dat zelfs de beste sitcom.

9. bindt sterker

Dit geldt eveneens voor romantische relaties en voor het kantoor. Denk enkel over het - je voelt je niet gelukkiger werken samen met mensen die kunnen lachen? Zoals voor de romantische aspect van het lachen, hier is een andere vraag: kun je blij zijn met een man die niet lachen? Natuurlijk niet, dat is de reden waarom paren die meer lachen, hoe meer kans om samen te blijven. Dit is wat de wetenschap zegt.

10. Het maakt je nog mooier

Oké, je kunt ervan overtuigd dat mokkend is aantrekkelijk, maar dit geldt alleen voor een tijdje ', en een beetje' van de tijd. Kijk naar het op deze manier: je gaat voor а stuk sulky wiens lippen nooit deel aan een glimlach of wil je liever een lach met u op het domste ding mogelijk?

En hier is een groot voordeel: de rijst is letterlijk geen bijwerkingen. Het is allemaal goed!

Gelukkig blijven en lachen meer!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha