10 interessante dingen die je moet weten over valse wimpers en wimper extensions10 interessante dingen die je moet weten over valse wimpers en wimper extensions

Valse wimpers zijn er al meer dan honderd jaar. Het verhaal gezegd te zijn uitgevonden door de directeur DW Griffith in 1916. Sindsdien hebben ze hun ups en downs gehad en nu weer in de mode - langer, sterker en veelzijdiger dan ooit. Hier zijn tien dingen over valse wimpers en wimper extensies die je waarschijnlijk niet wist:

1. Ze zijn gemaakt van nertsen

Wel, niet iedereen natuurlijk, maar nerts is één van drie materialen voor valse wimpers en wimpers extensions, synthetische vezels en zijde. Milieuactivisten je ogen beter te sluiten, maar dit is de lelijke waarheid, of misschien wel aardig, afhankelijk van uw standpunt.


2. Niet iedereen kan een kijkje weelderige krijgen

De dikte van de zweepuitbreidingen afhankelijk van de dikte en de structuur van de natuurlijke wimpers. Dus als je zijn dun en kort, de technische zweep adviseren wij een gedeeltelijke set van valse wimpers, voeg dikte, maar niet een complete set, zal je waarschijnlijk niet duren.

3. wimpers enkele applicatie is 10 jaar

Toepassing wimperextensies één tegelijk, werd uitgevonden in Zuid-Korea tien jaar geleden. Het duurt een tijdje ', toegekend, maar het maakt voor wimpers duurzamer. Als er tijdens het proces te starten u om elke vorm van irritatie of ongemak in uw ogen voelen, niet stil te zijn, kan een allergische reactie op de lijm.

4. Ze kunnen een overlast

In de zin dat wimper extensions moeten regelmatig onderhoud om hun leven op je ogen te verlengen. Dit kost tijd en geld - een bezoek aan de technicus vier, zes of acht weken, evenals een som van drie cijfers voor de eerste toepassing.

5. Maar om tijd te besparen op make-up

Als je professioneel te passen wimper extensions zal niet hoeft te moeite met mascara elke dag. Bovendien, ze zijn niet alleen goed voor speciale gelegenheden - zal niet belachelijk met de extensies in het kantoor. En als laatste, herinneren.

6. Controleer de lijm

Zorg ervoor dat uw technicus gebruikt lijm wimper extensies hebben een allergische reactie veroorzaken - dit zijn je ogen we het over hebben, na alles. Dit gebeurt met een test, waarbij de kleefstof wordt gelegd op een gebied van de huid of de huid negatief reageert.

7. Neem pauzes

Zelfs als je echt van je wimpers extensies en wil oud met hen te groeien, kunnen ze interfereren met de natuurlijke degenen, om niet om ze voortdurend te brengen. Risico's omvatten pile-up van vuil en bacteriën, die infecties van de haarzakjes kunnen veroorzaken, en het belemmeren van de natuurlijke wimpers.

8. Ga naar een professionele

Dit moet duidelijk zijn nu maar laten we herhalen - als u wilt dat de beste resultaten en minimale risico's, met een wimper groei, investeren in professionele toepassing met een woonkamer die een goede reputatie voor het aanbrengen van valse wimpers heeft. Als je alleen wilt dat ze voor een speciale gelegenheid, krijgen een set klaar en volg de toepassing instructies strikt.

9. Mascara wimpers eerste, tweede nep

Als je solliciteert uw prêt-à-porter valse wimpers op uw eigen, zorg ervoor dat voordat je mascara op je wimpers. Dit zal het gemakkelijker maken als je solliciteert individuele wimpers "filler". Als u plakt een complete set, verberg de basis met een donkere schaduw of eyeliner oog.

10. Verwijder voorzichtig

Het verwijderen van valse wimpers kan sommige van uw eigen kosten als ze niet goed gedaan. De juiste manier is zo lief: schar de speciale afzuigkap langs de basis van de wimpers, tel tot vijf, tot de lijm zacht wordt, dan trek van begin tot eind. Als u individuele wimpers had, tang gebruiken.

Wat is uw favoriete smaak van valse wimpers?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha