10 Inspirerende Beste Make-up tips Van Mickey ContractorWilt u weten hoe goed toe te passen make-up? Lees dan verder om 10 tips truc favoriete Bollywood Kunstenaar Mickey Contractor ontdekken.

Mickey Aannemer Make-up tips:

Hydrateren je huid moet de eerste ding om te doen voordat make-up zijn. Hydrateren de huid helpt bij een goede toepassing van de foundation en concealer, aldus Mickey Contractor.


Hij herinnert eraan dat een stichting die overeenkomt met een natuurlijke huidskleur, moet worden gebruikt. Voor een bedauwd uiterlijk, moet make-up worden teruggedraaid en de stichting moet aan het einde worden toegepast.

Als je kleine ogen, moet je ze meer open toepassen highlighter in het midden en blend verschijnen. Hij zegt dat mensen die niet mengen in highlighter en laat slechts een punt in het midden van hun ogen, ziet er vreselijk uit.

Haar producten zijn MAC voorkeur - Fluidline MAC Studio Fix Fluid Foundation en Viva Glam lipgloss.

Hij beveelt de meisjes, die niet verlegen van kleur, om een ​​warme roze lippenstift te dragen, dat zou kijken opvallend met een naakt gezicht!

Mickey werd geciteerd zeggen dat de bruine Rosie hued blush in Sur is ideaal voor contouren, terwijl het witte goud Blush In Gana werkt briljant als highlighter op de jukbeenderen om de teint een straal van heerlijkheid te geven.

Bollywood make-up artist Mickey Contractor suggereert ook dat mensen producten zouden moeten gebruiken voor huidverzorging op een regelmatige basis en toe te passen bronzer kan een goed idee zijn! Mickey ook aan toegevoegd dat mannen moeten proberen met behulp van de concealer op hun gebied onder de ogen om hun ogen kijken goed uitgerust.

Mickey Aannemer werd ook geciteerd door Huffington Post, voor zijn visie op sterke make-up trends in Bollywood. Mickey zegt dat de "ogen" altijd het middelpunt van de aandacht als ze spreken boekdelen is geweest. Hij voegde eraan toe: "Bollywood is alle ogen, ik denk dat India alle ogen, want we trekken veel van onze traditie, trekken we veel van onze cultuur - Al generaties het altijd op de ogen is geweest."

Mickey ging verder met te zeggen dat de meeste van de Indianen niet echt make-up dragen, en als ze dat doen, zijn allen over kohl bindi en hoe om kleur toe te voegen aan hun gezichten. "Kohl zo belangrijk is voor elke Indiase vrouw, is ook ons ​​best verkopende product in de MAC. Het zal altijd de ogen," zei Mickey.

Mickey Tips vrouwen vasthouden aan hun natuurlijke huidskleur, eraan toevoegend dat in India elke vrouw wil naar rechts kijken om wat voor reden. Maar een vrouw moeten hun huidskleur te respecteren en mag niet stichtingen die zijn twee tinten lichter en alles dragen, maar moet een stichting die zich het dichtst bij je natuurlijke huidskleur passen.

Een blush in een schaduw van perzik of roze wordt aanbevolen door Mickey Opdrachtnemer bruids make-up. Een blush moet worden toegepast op de appel van de wangen en je moet naar boven en naar buiten te werken.

Lips moet worden bekleed met een lipliner, en vervolgens gemengd met een schaduw van bleke lippenstift zonder het verlaten van scherpe lijnen.

Tenslotte MAC gezicht finisher is het product dat wordt aanbevolen om natuurlijk ogende wenkbrauwen te krijgen. Er wordt gezegd dat de vorm van de wenkbrauwen omlijsten het gezicht, en daarom moet u zich richten op de wenkbrauwen om ze goed uit.

Rainy Day Make-up tips:

Op regenachtige dagen, voor vrouwen die geen stichting kan voorkomen, gebruikt MAC Face and Body Foundation, die is waterdicht en biedt duurzame, natuurlijke dekking voor het gezicht en/of lichaam. Waterproof oogmake-up als M.A.C. MAC Powerpoint Eye Pencils en Splashproff Lash mascara zijn een goede investering. MAC lipglosses gekleurd zijn de veiligste oplossing voor regenachtige dagen.

Ik hoop dat je het artikel over make-up tips van Mickey Contractor meisjes vond! De volgende keer dat je hoofd voor een feestje, volg gewoon deze tips truc Mickey Opdrachtnemer voor een foto perfecte look. Wees voorzichtig en mooi blijven

Referentie: Huffington Post, Peachesandblush

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha