10 INSPIREREN DOELSTELLINGEN relatie voor nieuwe koppels10 INSPIREREN DOELSTELLINGEN relatie voor nieuwe koppels

We hebben allemaal doelen in het leven. Ons werk doelstellingen, doelen met onze financiën, en ook de doelstellingen met onze hobby's en passies. Maar hoe zit het met de doelstellingen van het rapport?

Doelstellingen van het verslag zijn van belang voor de nieuwe paren, omdat ze geven je nieuwe romance richting. Daarnaast, gemeenschappelijke doelen zodat je allebei op hetzelfde niveau en erachter te komen precies wat je wilt van dit en van elkaar. Doelstellingen versterken van uw relatie en geven u een betere kans van blijvende. Dus nemen we een kijkje nemen op 10 doelpunten inspirerende relatie.


Open en eerlijke communicatie

De nieuwe koppels worden nog watertrappelen, om naar elkaar te leren kennen, en vraagt ​​zich af of ze echt gaan duren. En soms, nieuwe koppels in de val van het spelen van het spel van communicatie.

Of liever gezegd, de

niet-

Spel communicatie.

De gehele "Nou, ik weet niet haar texting totdat ze teksten me," Wat is dwaas. Noch kan je verschuilen achter de lijn moordenares, "Ik was te veel afgeleid van de tekst."

Afgeleid voor een hele week?

Als er nieuwe koppels gaan duren zonder een frustrerende eind naar het andere, zonder, het is tijd om te communiceren.

Toestaan ​​elkaar om een ​​aantal "Me Time" hebben

Natuurlijk, nieuwe koppels hebben de neiging om bemind te worden en hebben de neiging te willen veel tijd doorbrengen met elkaar. Maar voor ieder van jullie die willen uw partner de hele tijd, de ander onvermijdelijk willen wat gekoesterde "me de tijd" te behouden.

Het is belangrijk dat u uw partner respecteren als u zegt dat, natuurlijk, ze houden van je, maar soms willen ze gewoon wat te besteden 'alleen tijd. En, nee, ze willen dat je te houden beltoon te zien of ze het goed doen. Of sms om te vragen wat ze willen voor het diner. Of "per ongeluk" botste tegen hen. Alleen begrijpen dat enige tijd zou ik belangrijk voor je partner, en kan zeer nuttig zijn voor het rapport.

Hangen met elkaar Vrienden

Veel nieuwe relaties zijn zo ingewikkeld dat ze verliezen onze beste vrienden geweest. Deze vrienden zeggen dat onze nieuwe partner is niet goed voor ons, en die ons haten. Ze eisen dat we een keuze maken - hem of hen.

Het is niet alleen een mooi ultimatum. Dus hoe over u en uw partner om een ​​doel te stellen voor deze verhouding eigenlijk samen met al je beste vrienden? Hangen voor de lunch, de vangst van een film. Boven alles, eigenlijk toetreden tot het gesprek en niet daar zitten als een humeurige blauwe!

Opschieten met ouders

Uw vader en moeder zijn van een generatie, waar was het gebruikelijk dat de man naar haar moeder-in-law verachten - en vice versa! In feite heeft de man de moeder-in-law een karikatuur geworden in de populaire cultuur, en we in principe overeengekomen dat alle haar man om een ​​haat-liefdeverhouding met de vrouw de moeder te hebben.

In 2015, echter, is het belangrijk dat je met haar ouders en aan de slag met de jouwe. Het bespaart u zo veel gedoe. U hoeft niet elke keer dat u en uw partner een diner met haar moeder te worden doodsbang, en u zult niet nodig om elke keer dat hij laat zijn beste in China te bevriezen. Dit zullen de beste vrienden, dat ze meteen vergeef hem!

Tenzij het was een waarde van $ 5.000. Daarna heb ik ook hem niet vergeven.

Je zal Beste Vrienden

Hier is een gedachte: waarom u en uw partner niet te worden, niet alleen bezig, maar de beste vrienden?

Romantische chemie is belangrijk, maar uiteindelijk opraken, tenzij er iets anders om de relatie in stand te houden - zoals vriendschap. Als dit inderdaad de Ene, moet je je comfortabel voelt met elkaar te praten over alles. Uw partner moet degene die u zich wenden tot niets.

U zult Work Out

Vele paren uit de weg waardoor dit een doel, omdat het suggereert dat er iets van onze partners dat we niet willen. Het zegt dat we niet van de manier waarop ze kijken en ze zeggen dat we actief proberen om iemand die we moeten echt veranderen, echt leuk. De meesten van ons komen met de lijn, "ik hou van je zoals je bent!"

Maar er is niets mis met fysieke verbetering, en dit is eigenlijk een heel inspirerend. Uw relatie zal verbeteren als je lichaam verbetert. Gestemde lichamen, meer spieren, minder gewicht; Wat is er niet om lief te hebben en te genieten van dat ?! Daarnaast werken geeft zowel vaste doelstellingen en een motivatie om te werken om samen iets te bereiken. Het is ook goed voor het vertrouwen in je lichaam.

Je zal luisteren en echt te horen

Te veel relaties komen tot een voortijdig einde, omdat er niet genoeg luisteren en begrip betrokken. Als u en uw partner strijd, en je voelt alsof de stem niet wordt gehoord, zal het eindigen in tranen.

Luisteren is zo belangrijk in het leven. We leren, want we luisteren, en onze relaties kan alleen groeien als we begrijpen de andere persoon. Dus opzij zet je vooroordelen en echt alles wat je partner te zeggen heeft naar je luisteren. Als je een probleem hebt, ze niet te onderbreken en veronderstelt dat je weet wat ze gaan zeggen. Ze horen door.

U stemt ermee in om te praten over alles

De rapporten zijn ook een voortijdig einde toen paren niet met elkaar spreken voor de belangrijke dingen, zoals de mogelijkheid om kinderen te krijgen of om te verhuizen naar een ander land.

Als je weet dat een stoere praat komt die zouden kunnen leiden tot een conflict in je relatie, kan het heel verleidelijk om het te vermijden zijn en zeggen dat je die brug over te steken wanneer je naar het.

Maar dit is slechts het verlengen van de lijdensweg. Moeten strijken alle belangrijke kwesties in de kortst mogelijke tijd. De moeilijke gesprekken afstand en open met elkaar.

Het blijft de liefde te betuigen aan elkaar, zelfs na vele jaren samen

Liefde is het belangrijkste ingrediënt van een succesvolle relatie en gelukkig. Vaak, wanneer de partners samen te zijn geweest voor een lange tijd, vergeten we het belang van het uiten van hun liefde ... En dan hebben we het niet alleen over het uiten van je liefde met woorden hier, zelfs als de woorden zijn belangrijk, natuurlijk.

U kunt uw liefde te tonen door middel van een paar eenvoudige dagelijkse gebaren van aandacht en zorg, hoe u uw partner te brengen van een kop warme chocolademelk favoriet, of ze wakker in de ochtend met een heerlijk ontbijt en dat u bereid bent voor hen. Al deze kleine zaden van liefde, aandacht en zorg om uiteindelijk uitgroeien tot een prachtig leven van liefde en geluk.

U zult altijd elkaar steunen

Ten slotte is het noodzakelijk om te garanderen dat je partner altijd beschikbaar met u te spreken zal zijn en om u te helpen wanneer je ze echt nodig hebt.

Als je alleen voelen, of als je een slechte dag op het werk hebt gehad, moet je weten dat je partner zal de telefoon opneemt - zelfs in het midden van de nacht en hij zal je niet uit wat te ondersteunen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha