10 INFORMATIE OVER DE UITBREIDING10 INFORMATIE OVER DE UITBREIDING

U hebt waarschijnlijk gehoord dat rekken kunnen de spieren los te maken voor de training en helpen stoppen met het voorkomen van ongevallen, maar het is niet zo simpel als dat. Stretching heeft vele voordelen, maar de verkeerde soort rekken daadwerkelijk kan de prestaties doen afnemen tijdens een training. Dit is slechts een van de dingen die je misschien niet hebben geweten over stretching en hier zijn tien interessante feiten, op het uitrekken:

1. Stretchen verbetert de flexibiliteit

Als u een flexibel lichaam wilt, zodat stretching is de weg te gaan. Het zal verbeteren van uw lichaam is goed afgerond en verbetering is altijd raadzaam dat sommige rekoefeningen worden opgenomen in een opleiding regime.


2. Rekken verbetert de bloedsomloop

Rekoefeningen betere doorstroming van bloed door het lichaam. Verbetering van het verkeer betekent meer bloed en zuurstof bereikt de spieren en hersenen. Dit kan helpen voorkomen dat de schade in de opleiding en is ook de reden waarom het voelt zo goed als we strekken eerste ding in de ochtend.

3. Bouncing wanneer stretching kan letsel veroorzaken

Rekoefeningen moet een derdenbeslag zoete in de gewrichten zetten. Het mag nooit herhaald rekken tegen de spieren, of stuiteren zoals het wordt genoemd, omdat deze de ligamenten kan scheuren veroorzaken en andere verwondingen.

4. Als je pijn voelt dan heb je te ver gegaan

Wanneer u te strekken, moet je de spanning, maar geen pijn te voelen. Wat pijn na het strekken is normaal, maar als je het gevoel een echte pijn, dan bent u te hard rekken.

5. Stretchen voor een training spierpijn zal niet stoppen

Stretching voor de training helpt om op te warmen, maken het meer flexibel en het verbeteren van je evenwicht, maar het zal niet echt stoppen met de spieren van het gevoel pijnlijk na een training. Studies hebben aangetoond dat geen enkele hoeveelheid rekken vermindert spierpijn, dit is gewoon iets wat we moeten leven!

6. Houd stretching evenwichtige

Wanneer stretching, vergeet niet om beide zijden van het lichaam te strekken, om dingen in balans te houden. Als de linkerarm strekken, dan strek de rechterarm ook, enzovoort. Vergeet ook niet om de spieren die gebruikt zullen worden in een training te rekken. Bijvoorbeeld, als u zich voorbereiden op een wedstrijd, doe dan een paar kraakpanden of lunges.

7. Te veel uitrekken kan de prestaties verlagen

De beste vorm van stretching te doen voor een training is dynamisch rekken genoemd. Dit zijn eigenschappen die de beweging op te nemen in hen, zoals squats, lunges en burpees. Teveel statisch rekken is aangetoond dat daadwerkelijk verminderen fysieke prestaties.

8. Je moet om op te warmen voordat u rekken

Sommige mensen denken dat zich uitstrekt is een manier van verwarming, maar dit is helemaal verkeerd. Stretching koude spieren kan scheuren in de spieren veroorzaken. Je moet een zoete warming-up voordat het doen van een rekoefeningen helemaal.

9. Voeg zich uitstrekt tot uw dagelijkse routine

Stretching is niet alleen nuttig in de sportschool, kan het willen rekken door de dag. Veel mensen besteden veel tijd zitten in de loop van de dag, en opstaan ​​om sommige stukken doen elk uur of zo, ze helpen het bloed goed te laten circuleren en draai de spieren.

10. Het kan ook flexibel zijn

Je zou verbaasd zijn om te leren dat je ook flexibel kunnen zijn. Gezamenlijke flexibiliteit maakt oefening makkelijker en minder pijnlijk en de dagelijkse activiteiten zoals bukken of blijven gemakkelijker geworden om zo goed te doen, maar als je gewrichten te soepel, dan kun je meer vatbaar voor letsel worden.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha