10 INCREDIBLE TIPS oog make-up en trucs om uw ogen puilen uit10 INCREDIBLE TIPS oog make-up en trucs om uw ogen puilen uit

U bent hier voor een reden denk ik. En de reden is heel simpel, je bent op zoek naar manieren om uw ogen puilen uit en de erkenning krijgen die ze verdienen. Goed gedaan oog make-up kan drastisch veranderen van uw look en voelt u nog meer verbazingwekkend, wat je al bent ...

Naar aanleiding van de tien beauty tips en trucs hieronder vermeld, kunt u uw ogen draaien in badass ...


Om een ​​statement te maken, krul je wimpers. Als u een ochtendmens en make-up in de ochtend, eerst je wimpers krullen voor het aanbrengen van mascara. Om het uiterlijk bezit Verhit de krultang met een föhn tien seconden of minder. .

De krul zal helpen om de ogen te openen en maak deze claim!

Afhankelijk van de kleur van je ogen, je de juiste tint van de toepassing van mascara op je onderste wimpers koos. En "beter gebruik van één of twee lagen mascara. Als je niet van plan om het kantoor en avontuurlijke gevoel, gebruik dan een gekleurde coating / mascara; Probeer deze kleuren zoals diep blauw, paars, groen of een andere toon die ervoor zorgt dat je ogen opvallen!

Als u gedurfde genoeg is, kunt u proberen valse wimpers. Echter, voordat het schommelen van de straat, moet je de techniek van toepassing te oefenen. Snelle tip: breng valse wimpers op slechts de helft buiten hun wimpers. Oh ja, vergeet niet om een ​​lijm die speciaal is ontworpen voor de toepassing wimpers te kopen.

U kunt kopen of ga grote en koop een paar van hen. Elk meisje die niet leven onder een rots, weet dat het licht glinsterende oogschaduw is zijn beste vriend! Dep een beetje 'van kleur licht onder de wenkbrauwen en een beetje van toepassing' op de binnenste hoeken van de ogen. Gebruik alleen een markeerstift tint en de kleur wit echt. Ook witte kleur zal alleen je gezicht uitgewassen en word de spreekwoordelijke clown! We willen niet, toch ?!

Beauty Tips 101:

Houd je wenkbrauwen verzorgd te allen tijde. Als je geen idee over hoe ze te verzorgen hebben, ga dan naar een professional. De wenkbrauwen omlijsten het gezicht. Leren hoe ze te maken, zodat je altijd kijken geweldig.

Als u een eyeliner gebruikt, probeer niet om het toe te passen helemaal rond je ogen. Hoef je niet af waarom? Overbelasting eyeliner zullen hun ogen sluiten en maken ze kleiner uitzien.

Snelle tip: iets verbreed uw eyeliner uit over het oog en vervolgens een film, een beetje 'op; lancering van de lijn dicht bij je wimperlijn.

Soms, we werken te hard, te hard, of de partij die gewoon niet genoeg slaap krijgt en eindigen met saggy, baggy ogen en donkere kringen. Dus, waarom schiep God een spreuk, dus laten we het gebruiken om deze dagen. Concealer is een ander instrument van grote schoonheid die kunnen maken je ogen opvallen.

Zwarte mascara heeft een dramatisch effect, dat zijn zuster, bruin. Breng een laag mascara en laat het drogen. Nadat het droog is, zet de mascara wand door naar de uiteinden van de wimpers. Dit trucje maakt je wimpers langer lijken.

Bij de toepassing van mascara, gaan langzaam, niet overdrijven, van toepassing in kleine hoeveelheden.

Als het gaat om de toepassing van de eyeliner, beginnen met een dunne lijn en doe het zo vaak als je komt in de buurt van de buitenste hoek van het oog. Gebruik een zeer dunne lijn op de onderste wimperlijn.

Om uw ogen pop te maken, kunt u proberen met behulp van felgekleurde oogschaduw die ervoor zorgt dat ze pop LITERAIRE! Experiment. Spelen ... en vooral, veel plezier met make-up! Ook, als u wilt uw ogen puilen uit, je moet zeker proberen een make-up smokey eyes look - is een van de beste manieren om uw ogen pop te maken.

De make-up tips en trucs hierboven zal helpen om uw ogen kijken nog aantrekkelijker en gastvrij. Geef ze een keer te proberen!

Welke andere beauty tips over hoe u uw ogen puilen uit en pop die je kent? Voel je vrij om uw schoonheid geheimen te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  2   2
Maart 13, 2015 | 21:11:05 | later 3 uur

Bedankt voor article.Thanks Again. Fantastisch.

  0   1
Maart 14, 2015 | 02:54:00 | later 9 uur

En 'een goed advies dank

  5   1
Maart 14, 2015 | 05:16:40 | later 11 uur

Geweldig!

  3   0
Maart 14, 2015 | 09:47:07 | later 16 uur

Ahaa, zijn goede dialoog over dit stuk schrijven in deze plaats in deze blog, ik dit allemaal lees, dus op dit moment was ik ook commentaar op dit plaats.

  3   2
Maart 14, 2015 | 12:28:15 | later 18 uur

Hou de website, liefde suggesties!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha