10 Incredible natuurlijke anti aging huidverzorging oplossingen voor uBron: Getty

We kunnen niet weg van de vergrijzing lopen, maar wat belangrijk is, is om hem zo lang mogelijk te houden.

Er zijn zo veel verschillende soorten anti-aging producten die chemische stoffen bevatten en je niet zeker weet welke bij je past en welke niet.


Het is tijd om te stoppen met de uitgaven van uw zak op de verschillende tips en anti-aging producten op de markt, en doe een aantal natuurlijke remedies doe het zelf!

Hier wordt u het verstrekken van 10 verschillende soorten anti-aging oplossingen

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Hafiz Issadeen

Om lijnen en rimpels te verminderen en een jeugdige gloed te behouden, moet u verse kokosnoot schrapen, op 1cup en knijp de melk van te maken (gebruik geen blik kokosmelk met conserveringsmiddelen, als het niet werkt voor u) en gebruik deze op de je gezicht en houd het voor ongeveer 10 minuten en spoel als het voelt plakkerig.

Voor Muffet/Liz westen, via Wikimedia Commons

Avocado's zijn erg goed om je huid een boost helderheid en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Rooster avocado tot een pasta, en gebruik deze pasta of sap op de huid voor ongeveer 10-12 minuten en spoel. U kunt ook de huid met plakjes verse avocado opgeslagen in de vriezer te masseren.

U kunt de aardappel deeg wordt gebruikt op dezelfde wijze voordoen gebruikt wanneer het niet mogelijk is avocado verkrijgen.

Als uw huid droog is, dan moet je gaan voor de wonderolie dat kalmeert en verzacht de huid, waardoor het vochtig en op zijn beurt te verminderen lijntjes en rimpels .Neem een ​​paar druppels in je handen en masseer de huid van de hals tot aangezicht.

Bron: Shutterstock

Ben jij iemand die besteedt tenminste 5-8 uur in de voorkant van de laptop en dit is te zeggen op de huid van je ogen met de leeftijd? Dit verslechtert de conditie van de huid rond de ogen, waardoor het lijkt saai, moe en donker. De beste manier is om de zuiverste vorm van honingbijen te krijgen. Als rechtstreeks uit een bijenstal mogelijk en masseer de huid rond de ogen voordat je naar bed 's nachts.

Voor André Karwath aka Aka (Eigen werk) via Wikimedia Commons

We houden allemaal van om Nimbu Pani of limonade tijdens de zomers hebben, maar wat denk je, het bleken eigenschappen van citroen doet wonderen om vlekken en oneffenheden van de huid bij regelmatig gebruik te verminderen. Gewoon een paar druppels pure citroensap en toe te passen op de gebieden die donkere vlekken, vlekken en ouderdomsvlekken heeft.

Heeft u enkel van het sap van suikerriet tijdens de zomers? Meerbregen sommige thuis sap. Suikerriet sap gemengd met kurkuma poeder geeft je een pasta bijzonder dat absoluut fantastisch om fijne lijntjes en rimpels te verminderen werkt. Van toepassing op de gebieden of de hele skin voor ongeveer 6-10 minuten en spoel eerst met warm water en vervolgens met ijskoud water.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door CIAT

Je bent in je vroege jaren '30, en die tekenen van veroudering zijn net begonnen om te laten zien? Dan kunt u een beetje 'van ananas en slice hebben en wrijf die op uw huid voor ongeveer 5 minuten en laat gedurende 10 minuten en daarna wassen. Ananas heeft eigenschappen die goed zijn voor het verminderen van tekenen van veroudering zijn.

Bron: Shutterstock

Rimpels effectief gereduceerd worden regelmatig gebruik van een effectieve combinatie van essentiële oliën. Combineer in een schone fles en droog 5 druppels van elke olie sandelhout, geranium olie, rozenolie, jasmijn olie, Neroli en wierook. Als je niet krijgt om ze allemaal te krijgen, dan tenminste proberen om essentiële oliën van sandelhout, geranium krijgen, roos en jasmijn olie. Combineren en elke avond voor het naar bed gaan, het masseren van de huid en zelfs na het bad, indien nodig.

Als alternatief kunt u een masker voor de behandeling verwachting nacht van 5 druppels rozenolie, 5 druppels sandelhout olie en 1teaspoon citroensap te bereiden. Masseer op de huid en laat het de hele nacht. Dit helpt om zwarte koppen verminderen ook dat de conditie van de huid verergeren.

Under Eye Serum met essentiële oliën -8 druppels hazelnootolie, 4 druppels sandelhout olie, 6 druppels kamille olie, 5 druppels olie van wortel zaad mix goed, houd in een schoon en droog vat, en gebruik onder de ogen zachtjes in een cirkelvormige beweging, niet krachtig wrijven omdat de huid zachter en gevoelige huid rondom de ogen. Het zal de poriën onder de ogen, droogte te verminderen, draai de huid rond de ogen, verminderen wallen en donkere kringen ook.

Bron: Shutterstock

Bloem masker voor veroudering gezichtshuid - Als je genoeg tijd hebt dan gebruik maken van een masker van de bloem met een aantal bloemen direct beschikbaar. Maak een pasta met 4drops olijfolie en 4 theelepels goudsbloem bloemblaadjes, 4 theelepels rozenblaadjes en 4 theelepels van kamille bloemen bloemblaadjes. Indien nodig voeg een beetje 'van water om het (bij voorkeur warm water), zijn gelegen in een rustige locatie en het masker toe te passen en houd het op voor ongeveer 20 minuten en spoel af met koud water en breng een toner zelfgemaakte of gewoon een beetje 'van rozenwater. Het huid in staat zal zijn om te ademen weer met vol leven en zachtheid. Doe dit ten minste eenmaal per week en je zal een groot verschil in de ruimte van twee maanden continu gebruik opmerken.

Bron: Getty

TIPS: De bovenstaande oplossingen, in voorkomend geval, reageert met de huid, stop dan het gebruik dat men. Het is belangrijk om minstens 8-10 glazen water en verse sappen. Omvatten meer peulvruchten en groene bladgroenten in uw dieet. Doe stevige wandeling in de ochtend en, indien mogelijk, een aantal vrije hand oefeningen of yoga.

Chemische behandeling:

Er zijn een heleboel van chemische behandelingen wetenschap heeft aangeboden om te kijken jonger, zelfs op de leeftijd van 60. Ze zijn echter niet zo aantrekkelijk als natuurlijke remedies zijn.

Echter, lees hieronder om te weten hoe deze chemische behandelingen helpen.

Laser huid anti aging behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen helpen richten op een aantal van de meer ongewenste veranderingen die gebeuren met onze gezichten en lichamen, als je ouder wordt. Ze helpen om die fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, ongelijkmatige teint, spataderen en zelfs verslapping van de huid te verminderen. Ze helpen ook bij het aanbieden van liften aan te scherpen en het verjongen van de huid om de onvolkomenheden te verwijderen.

Botox-injecties zijn meestal gericht op specifieke gebieden om u te helpen uw huid die vrij is van rimpels een dunne lijnen bieden.

Echter, een ding dat in gedachten worden gehouden dat het niet betekent niet-chirurgische pijn, aangezien deze behandelingen zouden aanzienlijke pijn en ongemak downtime bieden.

In plaats daarvan proberen deze belangrijke tips voor een betere gezondheid van de huid.

  • Gestopt met roken
  • Alcohollimiet
  • Vermijd blootstelling aan de zon
  • Volg gezonde voeding
  • Doe regelmatig aan lichaamsbeweging

Krijgen van deze dingen goed zal je uiterlijk drastisch te verbeteren en maken het waarschijnlijker dat een behandeling die u kiest u betere resultaten zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha