10 Incredible Been Tattoo ontwerpen voor uTatoeages maken een statement en een leven lang meegaan, zo niet operatief verwijderd. Zij worden gemaakt door het injecteren van inkt onder de huidlaag. Deze inkt is permanent en langdurig. Dus waarom niet een project om een ​​locatie die je gewoon nooit uit liefde zal vallen met kiezen

Been Tattoo Designs:

Een van de beste manieren om de juiste tattoo ontwerp vinden is op zoek naar een specifiek ontwerp op grote schaal. En wat is een betere plek om het te doen geïnkt het been? Hieronder vindt u de lijst van enkele tattoo ontwerpen been alleen voor meisjes die je kunt ontmoeten:


Skull and Roses:

Via pinterest

Deze gotische tattoo wordt gedacht te dijen. De basis voor het ontwerp is een enorme schedel, waarbij het aangrijpende gebied is gearceerd. Twee grote rozen zijn schetsmatig schuin aan de basis en kleine details zoals spinnenweb zijn gemaakt onder de rozen. In de rest, is het zijprofiel van de schedel diagonaal geschetst.

One Foot in the Grave:

Via pinterest

Dit is een tattoo zwart en wit. De wijsvinger wijst naar het andere been met de tekst "een voet in het graf" onder de hand. Deze tattoo verwijst naar een nauwe ontmoeting met de dood. Het geeft aan dat iedereen sterfelijk is.

Enkelband met Charms:

Via pinterest

Dit is ook een tattoo in zwart-wit. Het is een zwarte kralen enkelbandje met bedels bevestigd. De charme, als parels, zijn in het zwart. Een bedel in de vorm van hart is gevuld met zwarte inkt. De charme heeft twee cycli.

Vogel en Cage in Frames:

Via pinterest

Deze tattoo is half wit en half zwart en gekleurd. De ene aan de linkerkant toont een zwart frame versierd met een verfijnd design. Binnen de structuur is een vogelkooi Japans, met de kooi open deur, het loslaten van de vogel uit de kooi. De kooi is op een kersenbloesem boom met rode bloemen. De andere tattoo toont hetzelfde frame versierd met een verfijnd design. Binnen in de case is een kolibrie in de kleuren blauw, die is ontsnapt uit de kooi. Achter de vogel zijn bomen met felgekleurde bloemen.

Maan en Ster:

Via pinterest

Dit is een kleine tattoo betekenis door de enkels of hielen. Het toont een blauwe ster in een kant van donkerblauwe kleur en is vol inkt blauwe lucht. In het midden en boven de ster is een halve maan. De halve maan is geschilderd in een fel oranje shade.This tattoo is eenvoudig en vrouwelijk.

Dromenvanger:

Via pinterest

Deze tattoo toont een dreamcatcher dreamcatcher.A is een ambacht object gemaakt en gebruikt door Indianen. Er wordt aangenomen dat een dreamcanther afweert nachtmerries en slechte dromen 's nachts. Dreamcatcher is versierd met veren en kralen. En 'het woord voor' Spider 'of Ojibwe: nagwaagan bawaajige betekent "droom snare". Dit Dreamcatcher is in zwarte inkt en wit, met schaduw op de veren.

Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad:

Via pinterest

Deze tattoo in zwarte inkt en kleine letters met letters goed verdeeld. Het is een tatoeage betekenis voor de voet. Dit tattoo vertelt het spiritueel ontwaken en na wat u in gelooft.

Gezegend zijn de vredestichters:

Via pinterest

De tattoo is Monotype Corsiva lettertype in zwarte inkt. Het is bedoeld voor de pols. Vertelt over het belang van vrede en degenen die vrede dragen.

Alles Gebeurt Met Een Reden:

Via pinterest

De tattoo is geëtst met inkt en in het kapitaal zwarte letters met lettertype Times New Roman en afstand duidelijk. We praten over acceptatie en hoe alles gebeurt met een reden.

Naar de sterren door moeilijkheid:

Via pinterest

Deze tattoo is gegraveerd in zwarte inkt met een cursief lettertype, loops en het buitensporige van letters. Dit betekent dat succes alleen kan worden bereikt door hard te werken.

Dit zijn de beste been tattoo ontwerpen volgens ons! Ben je het eens? Laat een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha