10 INCREDIBLE ALTERNATIEVE Morning Coffee10 INCREDIBLE ALTERNATIEVE Morning Coffee

Het kopje koffie is uitgegroeid tot een ritueel geworteld in vele landen, en de meeste van ons hebben een kleine pick-me-up eerste wat in de ochtend. Koffie heeft zeker het gewenste effect, maar kan je ook uitdrogen en, als je te veel drinkt, kan het je nerveus en onrustig ook. Als je hebt afgevraagd of er is een gezond alternatief voor koffie, of je bent gewoon vervelen drinkt hetzelfde drankje elke ochtend, hier zijn tien ongelooflijke 's ochtends koffie alternatieven die je moet proberen.

1. Green Tea Matcha

Matcha groene thee is een van de beste alternatieven voor koffie. Deze groene thee die is gemaakt door het malen van de bladeren van Camellia sinensis bush in een poeder, cafeïne bevatten, maar niet zo veel als de koffie en bevat ook een aantal van de ingrediënten die zijn erg goed voor je. Drink groene thee Matcha en je blijft je 's ochtends boost te krijgen, maar je zal ook profiteren van een aantal krachtige anti-oxidanten ook.


2. Yerba Mate

Een van de grote alternatief voor koffie is yerbapartner. Yerbapartner packs een cafeïne punch redelijk, maar is nog steeds onder de koffie en maakt een geweldige drankje verfrissend ochtend. Dit gebeurt vanuit de yerbapartner plant, die is inheems in Zuid-Amerika en het is te vol van het immuunsysteem stimuleren van anti-oxidanten.

3. Lemon Water

Citroensap en warm water klinkt misschien niet als de meest opwindende drank die nog nooit van gehoord, maar dat scherpe citrussmaak je slag te gaan eerste ding in de ochtend. Warm water citroen is echt een verfrissende manier om de dag te beginnen en zal u hydrateren en te helpen detox uw lever, dus het zal geweldig zijn als je de avond tevoren overindulged.

4. warme chocolademelk en cayennepeper

Je zou denken dat de warme chocolademelk is een drank om te gaan slapen 's nachts, maar deze versie wordt wakker met een schok in de ochtend. Maak een warme chocolademelk met echte, bittere cacaopoeder en voeg een beregening van cayennepeper. Cacao bevat alkaloïden die je stimuleren en de Cayenne zal zeker je wakker!

5. kurkuma en honing thee

Een ander fantastische koffie alternatief is kurkuma en honing thee. Kurkuma is rijk aan voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van krachtige anti-inflammatoire eigenschappen en antioxiderende eigenschappen. Om kurkuma en honing thee te maken, meng kurkuma poeder in een pasta met honing en voeg dan warm water. Voor een vroege extra kick, kan je zelfs een beregening van zwarte peper. .

6. Teeccino

Als je echt denkt dat je verliest de smaak van koffie in de ochtend, dan is er een alternatief kruiden cafeïnevrije koffie genoemd Teeccino. En 'bestaat uit geroosterde noten, fruit, granen en kruiden die vervolgens worden vermalen tot poeder en, blijkbaar, het smaakt net als de real thing. Het geeft ook de energieniveaus een boost, vanwege het hoge gehalte aan kalium.

7. Chia zaden en kokoswater

Probeer een glas kokoswater, met chia zaden toegevoegd, en je zal een verfrissend drankje in de ochtend dat je een boost van energie die helemaal zal duren tot de lunch zal geven. Koffie is geweldig voor een instant boost aan je energie, maar slijt snel af. Drink deze morgen, maar het geeft je energie en ondersteuning zal ook hydrateren en geven u veel vezels gezond ook.

8. Peppermint Tea

Mint thee zonder cafeïne kan zijn, maar het zal nog u wakker en het is een geweldig alternatief voor koffie. De verfrissende smaak van mint thee zal ontwaken al uw zintuigen, en is ook bekend om zijn vermogen om stress te verminderen en een heldere teint te behouden.

9. Chai Tea

Volgende Een alternatief is de koffie verbazingwekkend chai thee, die is gemaakt van zwarte thee gemengd met kaneel, gember, kardemom en zwarte peper; Het geeft je het voordeel van de cafeïne uit koffie, samen met al het goede van die heerlijke specerijen. De thee, die meestal wordt gedronken met melk en suiker, is een krachtige thee die werd gewaardeerd voor zijn geneeskrachtige eigenschappen voor eeuwen in India, dat is waar het is ontstaan ​​thee. De koffie wordt gezegd dat krachtige antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen bezitten en ook een stimulans voor het immuunsysteem.

10. Cacao Koffie

Koffie cacao wordt gemaakt van cacaobonen, die hapklare stukken van rauwe cacaobonen, de zuiverste vorm van chocolade die je kunt kopen. Omdat er geen vet, suiker of melk zoals chocolade geleden cacaobonen zijn een van de meest geconcentreerde bron van antioxidanten op de planeet. Om uw koffie cacao, geroosterde cacaobonen te maken in de oven voor ongeveer 20 minuten en dan maal de penpunten naar beneden in een poeder. De koffie heeft een sterke smaak, bitterheid, dat maakt het een ideale vervanger voor koffie en slechts een kleine hoeveelheid cafeïne om je wakker een beetje '. Provane sommige; het smaakt vooral goed met melk en een beregening van kaneel op de top om het een beetje 'zoetheid.

Kent u andere alternatieven voor koffie?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha