10 IDEEËN teksten FLIRTY hello VOOR HEM10 IDEEËN teksten FLIRTY hello VOOR HEM

Of het hem eraan te herinneren van de nacht net voorbij, of om te denken dat de nacht te komen, zal een tekst flirterige ochtend altijd fleuren de dag van een man. Arm het hart van uw man en de set-up voor de dag te komen met deze tien geweldige ideeën voor flirterige teksten goedemorgen tegen hem.

1. "OMG, dat was ongelooflijk gisteravond"

Deze tekst zegt dat alles wat er te zeggen, en het zal zijn ego boost voor de dag te komen. Dit is het compliment dat ieder mens verlangt te horen. Wat een manier om de dag te beginnen!


2. "Ik probeer op een aantal nieuwe lingerie die je het meest?"

Dit zal kick start zijn hart in de ochtend en nu kunt u er zeker van zijn dat het zal aan je denken vandaag. Verwacht niet dat een zinnig antwoord op de vraag al; mannen zijn niet goed in het helpen van de meisjes kiezen voor de kleding, zelfs in betere tijden.

3. "Goedemorgen, mooie '

Wave compliment is weer een van de huid, flirterige teksten goedemorgen tegen hem. Het is een grote verrassing tekst te sturen naar een man die niet goed weten, maar ik beter moeten weten. Als u nog niet de moed om hem te vragen voor een afspraak, kunt u nu zelf het initiatief te nemen.

4. "Ik ben verveeld, wil wat plezier 'te hebben?"

Daar gaat de baan! Als je thuis bent en hij zou moeten zijn aan het werk, dan misschien dit zal hem verleiden om te bellen ziek vandaag. Het moet een meer spannende dan werken zijn.

5. "Ik ben al de minuten tellen"

Voor de meest gewetensvolle man die weet niet overslaan werk, bouwen de verwachting leuke avond met deze tekst. De anticipatie op de dag zal hem te doden!

6. "vers uit de douche ... hoe laat u rond te komen?"

Dit zal uw pols racen, op elk moment van de dag, maar stuur het in de ochtend, en hij zal worden dagdromen over je de hele dag.

7. "Ik kan niet stoppen met denken over u"

Dit is een van leuk, snoezig en koket teksten goedemorgen tegen hem. Het is de perfecte manier om je man weten hoeveel je missen als hij niet in de buurt.

8. "Ga terug naar bed. Now!"

Mannen houden ervan als hun vrouwen assertief te zijn, dan is deze tekst krijgt zeker zijn aandacht. Het gaat om een ​​back-up die trap te lopen!

9. "Hey, stoppen met denken van mij!"

Dit is weer een van de leuke, flirterige teksten goedemorgen tegen hem. Deze tekst zal een glimlach op zijn gezicht te zetten en hij zal weten dat je denkt over hem. Hij zal zowel verbaasd zijn dat u wist of ontkennen dat hij dacht aan jou. Hoe dan ook, het is een grote, leuke tekst te sturen.

10. "Geloof je in liefde op het eerste gezicht, of moeten we weer aan te sluiten?"

Ok, dus op deze manier kan een beetje 'gek, maar zal een lach van hem. Zou er een betere manier om te zeggen dat je een goede tijd gehad, en ik zou het nog eens doen?

Heb je andere ideeën van flirterige teksten goedemorgen tegen hem?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha