10 HOT mode en beauty TRENDS VOOR DE ZOMER 201410 HOT mode en beauty TRENDS VOOR DE ZOMER 2014

Elk jaar, ontwerpers uit de hele wereld gebruiken hun creativiteit om nieuwe en spannende look voor volgend seizoen te brengen. En, zoals we allemaal weten, wat lijkt op modeshows, in de straten binnenkort verschijnt ook; om een ​​stap vooruit van het spel te houden, hier zijn tien van de laatste trends in mode en beauty voor de zomer van 2014. Als er een dwingende ding deze zomer, u vindt van 1950; dat is waar veel van de mode-ideeën zijn vanaf dit jaar:

1. schokkende matte tinten voor je lippen

De schittering is uit en is ondoorzichtig voor de zomer van 2014. Schokkend, heldere kleuren met een matte afwerking, zoals oranje, rood, bordeaux en roze, met een minimum van een ander gezicht make-up is een bevoorrecht uitzicht op de mode-circuit quest 'jaar.


2. artistieke eyeliner

Dramatische eyeliner is ook een tendens te zien in en dikke lijnen die zich uitstrekken buiten het midden van de ooghoeken zijn in ook. Om deze look te krijgen is het beste om te experimenteren met de gel zonder vegen of vloeistof gebaseerde coatings voor een diepe kleur en het uithoudingsvermogen die je nodig hebt.

3. Nail art is ook in

Nail art was voor de afgelopen twaalf maanden en is niet van plan om weg te gaan deze zomer. Krijg artistieke met elke vinger of een dunnere met wat kunst alleen op de ringvinger; Het is een opmerkelijke aanvulling op uw zomer look-generaal 2014.

4. Minder is meer in 2014

Het maken van een verschijning in vele modeshows, heeft de natuurlijke look van de modewereld dit jaar genomen. Om de natuurlijke uitstraling foutloos te krijgen, gebruik maken van concealers, oog crèmes en lippenbalsems, maar vermijd bloost lichte en donkere oogschaduw.

5. Volledige Rokken

De top trend in rokken deze zomer zijn voor de lengte of thee lengte rokken. Allerlei verschillende kleuren en patronen werden gezien, maar vooral over de volle lengte rokken voor de zomer van 2014 lijkt een van de meer traditionele ontwerpen en bloemen zijn.

6. Crop-top

Een nieuwe nietje voor de zomergarderobe is het gewas-top. Perfect voor de warmere weer, dat kan worden gecombineerd met korte broek, maxi-rok of gewoon een spijkerbroek. Ze zijn leuk, licht en ideaal voor casual wear op een zomerse avond.

7. Kleine zakken

Je gaat nodig hebben om compromissen te sluiten op uw moeten lijst van items om mee te nemen om dit jaar te maken, zoals tassen zijn in. Kleine kant tassen zijn in, dus alles wat je kan waarschijnlijk het is je telefoon, je portemonnee en lippenstift!

8. wiggen zomer

Wedges zijn ideaal voor elke zomer en zijn zeker in voor 2014. Draag ze om te werken, eten of naar een feestje en zijn zo comfortabel, dat u nauwelijks merkt dat u ze op. Dus maak er het meest van deze zomer sandalen veelzijdige, terwijl het weer goed op.

9. De look Gebronste

Dat gezegd zijnde de natuurlijke look is de look te hebben voor de zomer van 2014, het is een kijkje gebruinde die zeer goed ging. Voeg een vleugje bronzer op je gezicht en misschien zelfs voeg een scheutje van kleur met enkele peachy blozen; dit geeft je de natuurlijke zomer look.

10. Sleek hair

Big hair en kort haar is uit of is in stijlvolle maken. Geen behoefte om je haar te laten knippen, je niet wilt, maar de look voor de zomer wordt gecontroleerd en elegant, dus een strakke paardenstaart of visgraat vlechten zijn het soort dingen die de meisjes op mode gaat voor.

Welke andere heetste trends in de mode en beauty voor de zomer 2014 hebben we vergeten te noemen?

Voel je vrij om uw mode tips, stijl te delen en make-up in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha