10 home remedies voor het bleken van tanden RUNNING10 home remedies voor het bleken van tanden RUNNING

Na verloop van tijd kan de tanden gekleurd en geel geworden, door de eeuwen heen en door het voedsel dat je eet. Je kunt echt deuk je zelfvertrouwen, als de tanden zijn niet perfect wit, dus lees deze tien eenvoudige home remedies voor het bleken van tanden, dat het werk, maar het zal niet de aarde kost:

1. Citroensap

Citroen sap heeft een aantal mooie krachtige bleken eigenschappen en is een van de ideale home remedies voor het bleken van tanden. Maak een pasta van verse citroensap, gemengd met een beetje 'zout, en voorzichtig schrobben de tanden met dit voor ongeveer een minuut. Na deze behandeling, je tanden poetsen onmiddellijk met favoriete tandpasta, helpt schade aan het email te voorkomen. Als deze behandeling wordt gehandhaafd voor een paar dagen, moet u in staat om een ​​verschil in de witheid van de tanden zien. Vermijd het doen van deze behandeling is dat je gevoelige tanden.


2. Heilige Basil

Neem wat gedroogde bladeren van de heilige basilicum en maal ze tot poeder. U kunt dan meng de poeder hulst basilicum met uw gewone tandpasta en natuurlijke bleken eigenschappen van de bladeren zal fleuren uw glimlach in een handomdraai.

3. Eet veel rauwe groenten en fruit knapperig

Elk type van groente of fruit knapperig helpen om uw tanden wit te houden. Kauwend fruit en groenten, zoals selderij, wortelen en appels, doet precies hetzelfde als de tandenborstel zou doen, en het zal helpen schrobben vlekken weg. Vruchten en groenten bevatten ook zuren die zeer effectief bleken van tanden, teneinde een dubbel voordeel verkrijgen.

4. Natriumbicarbonaat

Baking soda is een van de beste home remedies voor het bleken van tanden, en is wat wordt gebruikt in vele vormen van commerciële whitening tandpasta ook. U kunt een beetje 'van zuiveringszout aan uw gewone tandpasta, of gewoon je tanden poetsen met een mengsel van citroensap en zuiveringszout. Wij raden u aan slechts zuiveringszout of twee keer per week, hoewel, omdat overmatig gebruik kan wegnemen het tandglazuur.

Waterstofperoxide 5.

Waterstofperoxide is een ander van de bekende oplossingen bekend voor het bleken van tanden. Het milde bleken effect dat je tanden witter zal na verloop van tijd, maar wees voorzichtig hoe je waterstofperoxide gebruikt. Niet inslikken en, als u een irritatie aan het tandvlees of een grotere gevoeligheid van je tanden zien, moet je stoppen met het gebruik onmiddellijk.

6. Aardbeien

Vitamine C kan ook de tanden witter en aardbeien maken remedie heerlijk lekker thuis bleken van tanden. Gewoon je tanden wrijven met de pasta een paar aardbeien, één of twee keer per dag, en in een paar dagen zal u het verschil in uw glimlach opmerken. Vergeet niet om uw tanden te poetsen met tandpasta favoriete aardbei na de behandeling, die zal helpen om uw email te beschermen tegen schade.

7. Orange Peel

De binnenste laag van de sinaasappelschil is een van de populaire home remedies voor het bleken van tanden; Het bevat vitamine C en calcium, die uw tanden te versterken. Wrijf wat sinaasappelschil op de tanden, voordat poetsen hun normaal vlak voor het naar bed gaan, en zal geen vlekken te verwijderen en te helpen doden bacteriën ook.

8. Verkoop

Zout is gebruikt eeuwenlang als een natuurlijke tanden bleken remedie. U kunt het zout te gebruiken in de ochtend, in plaats van gewone tandpasta, of u kunt het mengen met een beetje 'van zuiveringszout om een ​​beetje' extra whitening macht. Wees voorzichtig met zout, echter, want het is ruw en kan het glazuur beschadigen op je tanden als je te hard poetsen op.

9. Banana Skin

Wrijf een bananenschil op de tanden is een geweldige manier van het witten en het versterken van de tanden. U kunt de kracht van het witten van fruitzuren, meer krijgt, krijgt u het voordeel van mineralen zoals mangaan, kalium en magnesium om tanden te versterken ook.

10. Spoel altijd met water na het eten van voedsel van de verkleuring van de tanden

Sommige dingen die we eten en drinken zijn bijzonder slecht voor het kleuren van de tanden geel. De bovenstaande oplossingen zijn zeer geschikt voor het verwijderen van vlekken, maar u kan helpen vlekken te voorkomen door het spoelen van de mond met water na het eten van zoete voedingsmiddelen, zoals curry of bieten, en het drinken van dranken zoals wijn, koffie of thee.

Waarschuwing: Als u gevoelige tanden of tandvleesontsteking of orale gezondheid, vermijd het doen van elke huismiddeltjes of zelf-behandeling en raadpleeg uw arts voor een professionele tandheelkundige advies.

Wat is uw favoriete home remedies voor het bleken van tanden?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha